Şimdi Ara

kolondan zıııııırrrrrrrrrrrrr sesi açil yardım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ses ve görüntü yazıyodu konuda doğru yerdeyimdir inşallah arkadaşlar benim işyerinde show tüplü televizyon var ve bende onun kolonu patlak olduğu için dıştan bağlamalı bir kolon taktım çalışıyor ama işi büyütüp creatıve 4+1 taktım ve zıııııııııııırrrrrrrrr diye ses gelmeye başladı nasıl halledicem yardımcı olabilirmisiniz şu anda 2 kolon bağlı

• evet yanlış yerdesin, burası motorlu araçlar kısmı,hem zaten sorununu tam anlamadım, telefon gibi zır diye ötüyo mu? ilginç bi durum
  • eline koluna sağlık arkadasım eğer amfiyi bağlamıssan amfiyi yakmıstrsın % 99 tv çıkısının ses sisteminn girisine bağlamıssan yanar ses sistemi he eğer sadece bos hoparlörü bağladıysan ohm karısıklığı olmustur yanmıstr hoparkör veya diğer olasılık tv nin çıkıs katı bölümü arızalanmıstır ....
  • ses geliyor ama zııır diye sesde geliyor bu sadece televizyonda oluyor başka bir yerde olmuyor telefonda bir ses gelmiyor ama 4+1 televizyona taktığımda ses geliyor ama aradan zıır diyede ses geliyor ama düz hopölöre taktığımda ses gelmiyor açıyor ama bana 4+1 de lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: interpol_03-34@hotmail.co

ses geliyor ama zııır diye sesde geliyor bu sadece televizyonda oluyor başka bir yerde olmuyor telefonda bir ses gelmiyor ama 4+1 televizyona taktığımda ses geliyor ama aradan zıır diyede ses geliyor ama düz hopölöre taktığımda ses gelmiyor açıyor ama bana 4+1 de lazım

rca dan dır
  • Televizyon kolonunun bağlı olduğu kablolardan 4.1 e ses girişi aldıysanız bozuk ses çıkar
    Çünkü televizyon kolonu, televizyonun içindeki amfinin çıkışına bağlıdır, yani burada voltaj yüksektir
    Yüksekten kastım 4.1 in girişine uygun olan değerden yüksek yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Televizyon kolonunun bağlı olduğu kablolardan 4.1 e ses girişi aldıysanız bozuk ses çıkar
    Çünkü televizyon kolonu, televizyonun içindeki amfinin çıkışına bağlıdır, yani burada voltaj yüksektir
    Yüksekten kastım 4.1 in girişine uygun olan değerden yüksek yani

peki bunu düşürebilirmiyim devre vs gibi düşürebilirsem nasıl düşürebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uydu alıcı varsa onun arkasındaki ses çıkışlarını kullanabilirsiniz
    Kırmızı ve beyaz renklidir, sarı renkli varsa o da görüntü aktarımı içindir
  • kondansatörle düşürebilirsin gerçi düşürmek değilde zayıflatmak oluyor o 470 uf kondansatörle bi nebze olsun faydası olur fakat sesler incelir :D
  • tamamdır MustangGT39 arkadaş saolsun yaptım bağladım uyduya oluyor ama televizyonu kapattığımdada uydu kapanmıyor olsun ses geliyorya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.