Şimdi Ara

KOLTUK YÜKSEKLİK AYARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Clio RTA VE RXT hb 2000-2004 arası modellerde Sürücü Koltuğu Yükseklik ayarı varmı?

Teşekkürler

• rxt'lerde var ancak rta'da yok
  • direksiyon yükseklik var mı peki?

yani koltuk ve direksiyon da sabitmi ikiside.. sabit ise eğer bir çözümü var mı yapılabilcek
  • exotik kullanıcısına yanıt
    Clio1 (96-98) RTA da bile yükseklik ve bel desteği var; güzel soru ama ancak araç projelendirme ile yapılabilir sonradan, tabi ona uygun ürün bulunabilmesi lazım bir de. Kısaca uzun iş... Ama kesinlikle de ikisinden biri vardır diye düşünüyorum... Clio 2 klavuzundan ilgili sayfaya baktım ama rxt-rta farkı belirtilmemiş.
     KOLTUK YÜKSEKLİK AYARI
  • omer omer O kullanıcısına yanıt
    yeterli bilgi bulamadım.. ama geçen gün ön iki koltuğun altına iyice eğilip baktığım zaman her iki koltuğun altında da bir kablo mevcut. bu kablo ne amaçla var bilemiyorum.

fakat ne direksiyon ne koltuk, iyice her noktasına bakmama rağmen yükseklik ayarı ikisinde de yok.

sürüş anında acayip zorlanıoyrum. oturuş şeklimi değiştirmek zorunda kalıyorum. ya öne kayarak oturuyorum yada sırtı daha da geriye yaslıyorum. ama neticede genede istediğim gibi olmuyor malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ayna Ayar Düğmesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.