Şimdi Ara

Kolum 6-7 saattir uyuşuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolumun üzerinde uyuya kalmışım uyandığım da kımıldamıyordu bile sonradan uyuşmaya başladı 6-7 saattir uyuşuk bardak bile kaldıramıyorum doktora gitmeli miyim başına böyle bişey gelen varsa bi yardımcı olabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kalp krizi

• Kardesım benımde oluyodu ustune yatıyodum uyusunca duzluyodum sonra yavas yavas normale donuyodu ama hıc oyle 6 saat falan olmadı belkı 1 saat bıle surmemıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: Mandalena

Kardesım benımde oluyodu ustune yatıyodum uyusunca duzluyodum sonra yavas yavas normale donuyodu ama hıc oyle 6 saat falan olmadı belkı 1 saat bıle surmemıstır

Sıkıntı tam dirseğin olduğu eklemde onun yüzünden kaldırıp indemiyorum bile düzgünce kolumu ve parmaklarım da karıncalanma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 100kasa -- 4 Ocak 2015; 22:48:55 >
  • Ben kolumu kaldırıyodumda parmaklarıma kan gıtmedıgı ıcın hareket ettıremyodum

• Upss

• Kangren Başlangıcı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 8-9 aydır uzamiyor
    4 ay önce açıldı
    Günde en az 16-17 saat uyuyorum
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben max 3 saat yasar diyorum

• Helvam finduklu olsun

• Sabah konuya mesaj atamazsam bilin ki öldüm

• kalp krizi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kronos35

kalp krizi?

6-7 saattir böyle sol kolum bide bende şüphelendim ama ölürdüm şimdiye heralde ya öyle olsa

• kol uyusmasi kan gitmemekle ilgili degil sinirlerin sikismasiyla ilgili. dirsek eklemindeki agri da ona isaret ediyor sanirim ama bi doktora gitmeni oneririm 6 7 saat iyiy isaret degil

• quote:

Orijinalden alıntı: letchkezy

quote:

Orijinalden alıntı: Kronos35

kalp krizi?

6-7 saattir böyle sol kolum bide bende şüphelendim ama ölürdüm şimdiye heralde ya öyle olsa

riske atmamak lazım bence Öbür tarafta zebaniler var mazallah tırpanı takarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

kol uyusmasi kan gitmemekle ilgili degil sinirlerin sikismasiyla ilgili. dirsek eklemindeki agri da ona isaret ediyor sanirim ama bi doktora gitmeni oneririm 6 7 saat iyiy isaret degil

İlk kalktığım da kolumu bükemiyodum bile şimdi biraz daha rahat büküyorum bişey kaldıramıyorum ama

• quote:

Orijinalden alıntı: firaterd

kol uyusmasi kan gitmemekle ilgili degil sinirlerin sikismasiyla ilgili. dirsek eklemindeki agri da ona isaret ediyor sanirim ama bi doktora gitmeni oneririm 6 7 saat iyiy isaret degil

Aynen sanırım sinir sıkışması internetten baktım biraz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.