Şimdi Ara

Kolumdaki dövmeyi nasıl çıkarabilirim? [SS] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
32.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Hocam baldırdan et alıyorlar üstünü kapatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky `

quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Hocam baldırdan et alıyorlar üstünü kapatıyorlar.

Bu söylediğiniz ameliyatlamı gerçekleşiyor hocam? Nereye başvurmamız gerekiyor peki.

Plastik Cerrahi olması lazım, tanıdığım biri yaptı yanlız onun ki faça(jilet) iziydi.
  • Usta kusura bakma ama şimdinin 14-15 yaşındaki çocuklarında bunun en az 10 kat güzel dövmeler vardır, hangi kafayla yaptırdın çok merak ediyorum. Hani at sülieti çizdirsen daha güzel olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

Usta kusura bakma ama şimdinin 14-15 yaşındaki çocuklarında bunun en az 10 kat güzel dövmeler vardır, hangi kafayla yaptırdın çok merak ediyorum. Hani at sülieti çizdirsen daha güzel olurmuş.
    Ekmek bıçağıyla derinin üstünü sıyırmayı deneyebilirsin ama çok acı verici olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

Ekmek bıçağıyla derinin üstünü sıyırmayı deneyebilirsin ama çok acı verici olur sanırım.

Alıntıları Göster
    Aynen spartacus da ashur damgasını direk kesiyodu.Hiç bişeyde olmadı adama :D
  • üstüne ten renginde dövme yaptır
  • quote:

Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Görüyorumki kimse çözümünü bulamamış yüzyıllardır ve tek çözümü coverup bunun başka bir dövmeyle kapatabilirim arkadaşlarında söylediği gibi. Askerden sonra ilk işim bi prof dövmeci bulmak olacak. Çocukluk işte aklımız kesmiyordu ileriyi düşünmüyorduk uyuşmuş beyinlerle. Gerçektente şaka gibi baktıkça gülüyorum kendi kendime..

arkdaşım bencede kurtulabiliyosun bu belliki cerrahi yada lazer tarzı bişey olcak kurtul kendin diyosun pişmanlık diye şimdi gitceksin üstüne başka bişey yaptırcan yarın onunda pişmanlık olmıyacağı ne malum ayrıca eğer müslümansan dinizmizce döğme yasak zamanında olmuş olabilir ama bir yanlışı başka bir yanlışla kapatma derim ben. Askerlik konusunda bir sıkıntı olmaz sıkıntı olcksa sivilde olurki buda en çok senden kaynaklanır çünkü kendin bıkmış bu dövmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Gagalayan

üstüne ten renginde dövme yaptır
    Valla askerde bir sorun yaşamadım dövme konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Kimsede dememiş em orayı

• quote:

Orijinalden alıntı: 3sayılıkBasket

quote:

Orijinalden alıntı: black_67

Kimsede dememiş em orayı

Alıntıları Göster
    askerde bişey olmazda sen onu painttenmi çizdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

O nasıl dövmedir arkadaş sakızdan mı çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: MattPegasus

quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

O nasıl dövmedir arkadaş sakızdan mı çıktı

Alıntıları Göster
    Ne kadar işe yarar bilmem ama sana bir yöntem söyleyeyim dene. 10 liralık bir tedavi. Bir kutu acnelyse krem alıyorsun. Sivilce sonrası izleri geçirmede kullanılan etkili bir cilt soyucudur. Birde Madecassol deriyi onarıcı ve yenileyici etkisi olan kremden alıyorsun. Acnelyse i gece sürüyorsun, güneş görmemesi gerekiyor yoksa ciddi yanık oluşur. Haftada 3 gece sür. Sabah akşamda madecassol sürüyorsun.

İstersen dene birşey kaybetmezsin. Zamanın kısaysa hergünde sürebilirsin ama kızarıklık yapar,acır. Bepanthene sürüp acısını alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Ne kadar işe yarar bilmem ama sana bir yöntem söyleyeyim dene. 10 liralık bir tedavi. Bir kutu acnelyse krem alıyorsun. Sivilce sonrası izleri geçirmede kullanılan etkili bir cilt soyucudur. Birde Madecassol deriyi onarıcı ve yenileyici etkisi olan kremden alıyorsun. Acnelyse i gece sürüyorsun, güneş görmemesi gerekiyor yoksa ciddi yanık oluşur. Haftada 3 gece sür. Sabah akşamda madecassol sürüyorsun.

İstersen dene birşey kaybetmezsin. Zamanın kısaysa hergünde sürebilirsin ama kızarıklık yapar,acır. Bepanthene sürüp acısını alabilirsin.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam önerin için deniycem söylediklerini birazdan eczaneye gidicem.. Eğer işe yaramassada bu yazıda böyle uzun gömlekle geçiririm seneye kurtulurum inşallah başka bir dövmeyle kapatarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

hocam deneyen var mı yok mu bılmeden yapmak pek dogru gelmedı bana. Yanetki filan olur filan bence yapmayın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

hocam deneyen var mı yok mu bılmeden yapmak pek dogru gelmedı bana. Yanetki filan olur filan bence yapmayın derim.

Yan etkisi falan yok. İçerisinde %0,1 bi asit türü var. Fazla sürersen kızarıklık yapıyor sadece oda geçiyor 1-2 güne.
  • quote:

Teşekkürler hocam önerin için deniycem söylediklerini birazdan eczaneye gidicem.. Eğer işe yaramassada bu yazıda böyle uzun gömlekle geçiririm seneye kurtulurum inşallah başka bir dövmeyle kapatarak.

arkadşım bence senin çocukluk devam ediyor öyle koca karı ilacıyla olurmu saçmalama sonra bi hastalığa tutulcan dövme derken bütün deriden olcan o arkadşın dediği sivilce ilacı bile her sivilcesi olana bile verilmiyor çünkü her vaka kendi başına araştırılması lazım.
  • sonucları yazın madem hocam bekliyorum
  • quote:

Alıntıları Göster
    O kremler işe yaramaz.Dövme zaten derinin altına işleyen bir şey.Üst kısımda olsaydı zamanla geçerdi.Altta olduğu için o keremler işe yaramaz.Boşuna para ve zaman kaybı yaşarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

quote:

arkadşım bence senin çocukluk devam ediyor öyle koca karı ilacıyla olurmu saçmalama sonra bi hastalığa tutulcan dövme derken bütün deriden olcan o arkadşın dediği sivilce ilacı bile her sivilcesi olana bile verilmiyor çünkü her vaka kendi başına araştırılması lazım.

Hocam artık ne olacaksa olsun psikolojimi bozuyor her aklıma geldiğinde.
  • quote:

Arkadaşlar 1o 15 gün asker olacağım, bu çocukluğumda amatör yaptırdığım dövme canımı çok sıkıyor. Kısa tshirt bile giymeye utanıyorum bunun yüzünden kesin sonuç veren yöntemler varmıdır bundan kurtulmamız için. Lazer felan demeyin o kadar durumum yok. Evet beyler cevaplarınızı bekliyorum, belki böyle birşey yaşayıp kendi yöntemleriyle dövmesini çıkarmış olan arkadaşlarımız vardır ümidiyle açtım konuyu. Askerde böyle bu kolla gezmek istemiyorum.

Kolumdaki dövmeyi nasıl çıkarabilirim? [SS]

Hocam benim dayımda küçükken yaptırmış bi dövme . Dedem de ona asitli bi şey getirmiş ama hatırlayamıyorum.Bi araştır derim.Onunla silmişler şuanda hiç iz falan yok dayımın kolunda.. Bu arada dövme lens mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.