Şimdi Ara

Kolumdaki dövmeyi nasıl çıkarabilirim? [SS]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
32.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1o 15 gün asker olacağım, bu çocukluğumda amatör yaptırdığım dövme canımı çok sıkıyor. Kısa tshirt bile giymeye utanıyorum bunun yüzünden kesin sonuç veren yöntemler varmıdır bundan kurtulmamız için. Lazer felan demeyin o kadar durumum yok. Evet beyler cevaplarınızı bekliyorum, belki böyle birşey yaşayıp kendi yöntemleriyle dövmesini çıkarmış olan arkadaşlarımız vardır ümidiyle açtım konuyu. Askerde böyle bu kolla gezmek istemiyorum.

Kolumdaki dövmeyi nasıl çıkarabilirim? [SS]
  • Yapay Zekanın Yanıtı

Dövme Silme Yöntemleri: Ev ve Klinik

Bir dövmeden kurtulmak istediğinde, onu sildirmek için çeşitli yöntemler mevcuttur. İşte bunlardan bazıları:

• Lazer Tedavisi: En yaygın dövme silme yöntemidir ve ciltteki mürekkebi parçalamak için yüksek yoğunluklu ışık kullanır.

• Cerrahi Eksizeksiyon: Küçük dövmeler için uygundur ve ciltteki dövmeli bölgenin cerrahi olarak çıkarılmasını içerir.

• Dermabrazyon: Dövmeyi silmek için cildin üst katmanlarını aşındıran bir tekniktir.

Evde Dövme Silme Yöntemleri (Kanıtlanmamış)

İnternette dövmeleri evde silmek için çeşitli yöntemler dolaşmaktadır, ancak bunların hiçbirinin bilimsel olarak kanıtlandığına dair bir kanıt yoktur. İşte bazı popüler iddialar:

• Patatesle Dövme Silme: Patatesin dövmeyi açabilen bir asit içerdiği söylenmektedir. Ancak bu iddiayı destekleyecek hiçbir bilimsel kanıt yoktur.

• Madecassol ile Dövme Silme: Madecasssol, yara iyileşmesini destekleyen bir kremdir. Bazıları dövmeleri silmek için kullanılabileceğine inanmaktadır, ancak bunun için de bilimsel bir kanıt yoktur.

• İncir Sütü ile Dövme Silme: İncir sütü, dövmeyi açabilen bir enzim içerdiği söylenmektedir. Ancak bu iddia da bilimsel olarak desteklenmemektedir.

• Acnelyse Krem ile Dövme Silme: Acnelyse krem, akneyi tedavi etmek için kullanılan bir ilaçtır. Bazıları dövmeleri silmek için kullanılabileceğine inanmaktadır, ancak bunun için de bilimsel bir kanıt yoktur.

Önemli Not: Evde dövme silme yöntemlerini denemeden önce bir dermatoloğa danışmak önemlidir. Bu yöntemler cildinize zarar verebilir ve daha fazla soruna yol açabilir.

Dövmeni güvenli ve etkili bir şekilde sildirmek için bir dermatoloğa veya estetik cerraha başvurmanızı öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cifle
  • Askerde görürsün. O koldaki dövmeyi nasıl çıkarttırıyorlar
  • Dövme şaka gibi yalnız.
  • Askerde dövmeyle ilgili kimse sana birşey söyleyemez merak etme.
  • askerde öyle basit dövmeli çok adam var dikkat bile çekmezsin, askerliği düşünme sivil hayatın için kurtulmaya bak bence
  • Google bi arama yapsan bari. Bkn: Dövme
    Silme Kremleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vücudum nasıl SS
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oz dizisinde Ryan reis zımparalayarak çıkarıyordu ama pek iyi bir çözüm değil herhalde
  • dostum neden çıkartmak istiyosun bende yaptırmak istiyorum onu merak ettimde ayrıca eğer şekili sevmiyosan onun üzerinde oynama yapaRAK başka dövmeler yapabiliyolar
  • çivi çiviyi söker hacı dövmeyi dövmeyle kapatabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum neden çıkartmak istiyosun bende yaptırmak istiyorum onu merak ettimde ayrıca eğer şekili sevmiyosan onun üzerinde oynama yapaRAK başka dövmeler yapabiliyolar

anladığım sadece yıldızmış
    soradan action olsun diye çevresini yaptırmış
    kuyruklu yıldız gibi bişe olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MassiveAttack87

Oz dizisinde Ryan reis zımparalayarak çıkarıyordu ama pek iyi bir çözüm değil herhalde

Yuh! Zımpara diyor!
  • Kimsede dememiş em orayı
  • Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Görüyorumki kimse çözümünü bulamamış yüzyıllardır ve tek çözümü coverup bunun başka bir dövmeyle kapatabilirim arkadaşlarında söylediği gibi. Askerden sonra ilk işim bi prof dövmeci bulmak olacak. Çocukluk işte aklımız kesmiyordu ileriyi düşünmüyorduk uyuşmuş beyinlerle. Gerçektente şaka gibi baktıkça gülüyorum kendi kendime..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardasarp

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

dostum neden çıkartmak istiyosun bende yaptırmak istiyorum onu merak ettimde ayrıca eğer şekili sevmiyosan onun üzerinde oynama yapaRAK başka dövmeler yapabiliyolar

anladığım sadece yıldızmış
    soradan action olsun diye çevresini yaptırmış
    kuyruklu yıldız gibi bişe olmuş :)

Çocukluk işte kardeşim 14 15 yaşlarındaydık, çocuklar her zaman aptaldır ya hani :) bir evde toplanmışız 14 15 kişi çete gibiydik bi tanemiz dövmeci güya herkez sıraya geçmiş..
  • Et satırı ile kolunu dirsekten kes, hem masrafsız hemde hızlı sonuç alırsın,
  • Hocam baldırdan et alıyorlar üstünü kapatıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Hocam baldırdan et alıyorlar üstünü kapatıyorlar.

Bu söylediğiniz ameliyatlamı gerçekleşiyor hocam? Nereye başvurmamız gerekiyor peki.
  • O nasıl dövmedir arkadaş sakızdan mı çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: OraLeTH

O nasıl dövmedir arkadaş sakızdan mı çıktı

hahahah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 30 Nisan 2012; 13:02:27 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.