Bildirim
Vücudum nasıl SS
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bacak için hep antreman sonlarını seçerdim, şimdi vakit bulursam ayrı bir gün bulamazsam antremana bacak ile başlıyorum. Ve hareketleri genelde tek bacak ile yapıyorum. Yani diyelim Leg Extension yapıyorum tek tek yapıyorum. Ben böyle daha çok verim aldım.
Belkide yanlış yaptığım ama dediğim gibi verim aldım. birde Bacak zor gelişiyor, ama nedense benim calf kasları doğru dürüst özen göstermeme rağmen iyi. Biraz parmakların üstüne yüklendiğimde iki parça halinde çok net görünüyor. Heralde zamanında futbol oynadığımdan.
Heralde biraz da genetik, zaten oldum olası şu genetik saçmalığından nefret etmişimdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: umix353
Bacak için hep antreman sonlarını seçerdim, şimdi vakit bulursam ayrı bir gün bulamazsam antremana bacak ile başlıyorum. Ve hareketleri genelde tek bacak ile yapıyorum. Yani diyelim Leg Extension yapıyorum tek tek yapıyorum. Ben böyle daha çok verim aldım.
Belkide yanlış yaptığım ama dediğim gibi verim aldım. birde Bacak zor gelişiyor, ama nedense benim calf kasları doğru dürüst özen göstermeme rağmen iyi. Biraz parmakların üstüne yüklendiğimde iki parça halinde çok net görünüyor. Heralde zamanında futbol oynadığımdan.
Heralde biraz da genetik, zaten oldum olası şu genetik saçmalığından nefret etmişimdir.
genetik konusunda haklısın dostum, bacak zor gelişiyor dediğin gibi kısa ve ağır çalışmaya çalışıyorum.
-
merhaba hemen hemen aynı boy aynı kılodayız spora en son ne zaman başladınız başladıgınız bu ana kadar ne kadar kılo aldınız sanırım full gögüs calışmıssınız -
quote:
Orijinalden alıntı: aatifchauche
merhaba hemen hemen aynı boy aynı kılodayız spora en son ne zaman başladınız başladıgınız bu ana kadar ne kadar kılo aldınız sanırım full gögüs calışmıssınız
Dostum benimki biraz karışık bu sporda bir geçmişim var ancak aşağı yukarı 7 aydır muay thai ve fitness birlikte götürüyorum. Full göğüs çalışmadım ancak göğüs genetiğim iyi. -
Karınin yanini nasıl yapiyosunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: issizmanyak
Hocam çapraz mekik çek o bölgeyi çalıştırır. Ayrıca Muay Thai yaptığım için tekmelerde o bölge fazlasıyla çalışıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Enes4125
quote:
Hocam çapraz mekik çek o bölgeyi çalıştırır. Ayrıca Muay Thai yaptığım için tekmelerde o bölge fazlasıyla çalışıyor.
Bende yapıyorum benimkiler olmuyor ondan öyle yazdım.Iyi gelişme sağlamıssin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Hocam çapraz mekik çek o bölgeyi çalıştırır. Ayrıca Muay Thai yaptığım için tekmelerde o bölge fazlasıyla çalışıyor.
Bende yapıyorum benimkiler olmuyor ondan öyle yazdım.Iyi gelişme sağlamıssin
Hocam fazla kilon varsa belirginleşmeye bilir, kilolu değilsen de çok belirgin olmasına gerek yok zaten kafaya takma. Yorum için sağol
-
Vucut yag oranin kac
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Vucut yag oranin kac
%15.3 -
ölçülerini yazsan daha iyi olurdu
vücüduna gelirsek gayet iyi benim dikkatimi de kollar çekti
zaten muay thai ile beraber götürüyomuşsun, sana avantaj sağlar bu vücut
bacak için ise ayrı bir gün ayırabilirsin ve hareket tekrarlarını üst vucutta kaç yapıyorsan 3-4 fazla yap
yani bench press veya barbell curl u 8 tekrar yapıyosan leg extension u 12 yap calfta 15 e kadar çıkabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: PwaGG
ölçülerini yazsan daha iyi olurdu
vücüduna gelirsek gayet iyi benim dikkatimi de kollar çekti
zaten muay thai ile beraber götürüyomuşsun, sana avantaj sağlar bu vücut
bacak için ise ayrı bir gün ayırabilirsin ve hareket tekrarlarını üst vucutta kaç yapıyorsan 3-4 fazla yap
yani bench press veya barbell curl u 8 tekrar yapıyosan leg extension u 12 yap calfta 15 e kadar çıkabilirsin
Hocam yorum için çok sağol, kollar çekti derken iyi anlamda mı kötü anlamda mı? -
İyi anlamda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Vucut yag oranin kac
%15.3
Emin misin? Bana 13 civari gibi gozuktu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
quote:
Vucut yag oranin kac
%15.3
Evdeki tartıdan baktım hocam ne kadar doğru bilemiyorum. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Vucut yag oranin kac
%15.3
Evdeki tartıdan baktım hocam ne kadar doğru bilemiyorum.
Tartılara pek güvenme kardeşim. Görüntü daha doğru sonuç veriyor. Fikir vermesi açısından aşağıdaki resimlere bakabilirsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Vucut yag oranin kac
%15.3
Evdeki tartıdan baktım hocam ne kadar doğru bilemiyorum.
Tartılara pek güvenme kardeşim. Görüntü daha doğru sonuç veriyor. Fikir vermesi açısından aşağıdaki resimlere bakabilirsin.
Valla hocam hiç ilgilenmiyorum yağ oranıyla falan, amacım kilo almak hacim kazanmak ve muay thai de vuruş gücümü artırmak.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X