Şimdi Ara

Kolunuz ve bench pressiniz kaç? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
20.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    70 kg bench press. 10 tekrar.
  • Ya ben bir şeyi merak ediyorum.

olimpik dediğiniz bar'ın boş hali 20 kilo salonlarda.bunuda hesaplayarak mı siz kiloları söylüyorsunuz??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suÇ kullanıcısına yanıt
    YES

• quote:

Orijinalden alıntı: Nehoo

YES

Bende diyorum 60 kilo 80 kiloyu nadıl kaldırıyor millet

• Nasıl basıyorsunuz siz öyle bakıyorum bazılarına ciddi über yanıtlar var ya barı katıp söylüyorsunuz barın ağırlığını fazla falan alıyorsunuz yada sallıyorsunuz bilemedim. Bazıları için diyorum.

37cm kol

Bar dahil olmadan 50kg

• Bu konudan anladığım kadarıyla forumun ortalama kol ölçüsü 36-39 cm

• Bar dahil 100 kg 5 tekrar

2 yıldır yapıyorum ve bu zamana kadar hep makinada çalıştım son zamanlarda serbest bench yapıyorum

• Yağ oranım %24 kolum 40cm galiba yağ ile beraber. 60 kg 6 tekrar yapıyorum, hareketi 2.5 aydır falan yapıyorum.
  • 3 yıldır yapıyorum 100 kg'yi zar zor 5-6 tekrar kaldırıyorum yorumları okuduktan sonra bende bir sıkıntı olduğunu düşünmeye başladım:)
    vücudumda sağlamdır konu açmıştı bilen bilir.
  • 40 cm 160KG yapıyorum partnerin barı tutmasıyla, yoksa sağım daha güçlü yamukluk oluşuyor kaldırırken sol aşağıda kalıyor

Kemiklerin gücüne bağlı kola göre birşey yok, güç antremani yapıyorsanız arttirabilirsiniz ağırlıkları her hafta...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

40 cm 160KG yapıyorum partnerin barı tutmasıyla, yoksa sağım daha güçlü yamukluk oluşuyor kaldırırken sol aşağıda kalıyor

Kemiklerin gücüne bağlı kola göre birşey yok, güç antremani yapıyorsanız arttirabilirsiniz ağırlıkları her hafta...

Hocam benim kemiklerim ince :( 3.5 ay oldu baslayali 62 kiloyum 45kg 4x10 yapiyorum.. Simdi ben benchi istesem de fazla artırmayacak miyim kemiklerimden dolayı ? Ne kadar etkiliyor acaba kemikler ve kemiklerim gelisebilir mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbiSnickers -- 11 Mart 2017; 10:2:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbiSnickers

quote:

Orijinalden alıntı: Ramiz Karaeski

40 cm 160KG yapıyorum partnerin barı tutmasıyla, yoksa sağım daha güçlü yamukluk oluşuyor kaldırırken sol aşağıda kalıyor

Hocam benim kemiklerim ince :( 3.5 ay oldu baslayali 62 kiloyum 45kg 4x10 yapiyorum.. Simdi ben benchi istesem de fazla artırmayacak miyim kemiklerimden dolayı ? Ne kadar etkiliyor acaba kemikler ve kemiklerim gelisebilir mi..

Gardaşım dediğim gibi hep 4 set 10 tekrar girme, güç denemeleri yap her hafta ilk girerken arttır kiloyu.Benimde bileklerim veya kemiklerim kalın değil.Uzun süredir ağır çalışıyorum, tabii nizami yap yoksa omuzunu ele alırsın.10 tekrar diye birşey yok 5 tekrar dene misal 55 kg ile onu zamanla 10 tekrara tamamlarsın bu işler böyledir.Kemik yapın güçlenir,biraz hipertrofi ıvır zıvırla alakalı bilimsel yönüne girmiyorum..

• Bizim Türk milleti kadar Bench Press e takıntılı olan başka bir millet daha yoktur herhalde... Öyle arkadaşlar tanıyorum ki adamlar 3 kişi geliyorlar sırf bench press le antremanı tamamlıyorlar...Bench de şu kadar kaldırıyorum demek hava atma işine döndü...Ne Deadlift yapan var doğru düzgün ne de leg press. Sonra da saçma sapan vücutlar...

• 38 cm soguk

Ben hep dumbell calisiyorum, her iki ayda bir 5er kg artar

Suan son seti 30luk dumbellar ile 7 tekrar cikariyorum.

Bench ve makinalarda gogusu iyi hissedemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 18092012

https://www.youtube.com/watch?v=5YWYR0pWbuo
    190 kg bench press

kol kaç hocam
  • 51 cm soğuk
  • quote:

51 cm soğuk

Woahh naptın

• 18092012 kullanıcısına yanıt
    Masallah

• quote:

51 cm soğuk

Videoyu sessiz izledim orda yaninda kimse yok sanirim, barin altinda kalsan ne olacakti hocam

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.