Kardeş her zaman beklerim, nerede yaşıyorsunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Kardeş her zaman beklerim, nerede yaşıyorsunuz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben asla bir telefona 40 bin vermem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel, önerebilirim. |
Etli seviyormusun ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İmza : İmparator İbrahim Tatlıses < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Son zamla 400 liraya ulaştı! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 15 Aralık 2024; 13:59:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O kadar olmamıştır ya araştırma yapmam lazım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Aralık 2024; 14:20:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vay be çok şaşırdım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Niye yenmesin, piyasada en iyisi Komagene < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evde kim uğraşacak çok meşakkatli iş < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben hayatta uğraşmam yapsa eşim yapar ama benden başka hiç kimse çiğköfte sevmediği için uğraşmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |