< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapısızköylü -- 21 Haziran 2019; 22:12:57 > |
Komando Olmak İstiyor Musunuz?
Komando olmak zorlu ancak onurlu bir meslektir. Askerlik hizmetini komando olarak yapmak isteyenler, belirli kriterlere sahip olmalı ve zor bir eğitim sürecinden geçmelidir.
E-Devlet Komando Olmak İstiyor Musunuz?
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 18-22 yaş aralığında olan erkekler, E-Devlet üzerinden komando olmak için başvurabilir. Başvuru yapmak için e-Devlet kapısına giriş yaparak "Komando Olmak İstiyorum" seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir.
Yedek Subay Komando İşaretlemek
Üniversite öğrencileri, askerliklerini yedek subay olarak yapmak ve komando birliklerinde görev almak için "Yedek Subay Komando İşaretlemek" seçeneğini işaretleyebilir.
Komando Olmak İstiyor Musunuz Sorusu
Komando olmak istiyorsanız, fiziksel ve zihinsel olarak zorlu bir eğitim sürecine hazır olmalısınız. Eğitim sırasında hem fiziksel hem de ruhsal açıdan sınırlarınızı zorlayabilir ve bazı zorluklara göğüs germeniz gerekebilir.
Komando Olmak İstiyorum İşaretledim
Eğer komando olmak istiyorsanız ve gerekli kriterlere sahipseniz, E-Devlet üzerinden başvuru yapabilir ve "Komando Olmak İstiyorum" seçeneğini işaretleyebilirsiniz. Başvurunuz kabul edilirse, daha sonra eğitim süreci hakkında detaylı bilgi verilecektir.