Şimdi Ara

Komando Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Benim tek Gözümde ŞAşılık var %70- %80 Görmüyor

acemi birligi izmir yenifoçaya çıkdı

apandis ameliyatıda oldum

acemi birliginde komando olmak istiyorum refüze olmamak istiyorum bilgisi olan arkadaşlar sizce refüze olmadan komando olabilirmiyim çok istiyorum gerçekten?

• +++++++++++++++++++++++++
  • Anlamazlarsa olabilirsin ama ameliyat işlerini söylemen gerekli mecburen o yüzden refize olacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Anlamazlarsa olabilirsin ama ameliyat işlerini söylemen gerekli mecburen o yüzden refize olacaksın

apandis ameliyatı sadece gözdeki kayma belli olmuyor diger gözüm çok iyi görüyor apandist ameliyatı herhangi bir sorun çıkarırmı yada refüze olayı nı geçtim diyelim diger gözümün görmedigini nmasıl anlarlarki anlarlarmı yani?
  • Komanda seçmesinde o kadar çok kontrol ediyor ki çıkıyor ortaya.

seni 5-6 metre uzaklıktaki kağıda baktıracaklar önce sağ gözünü sonra sol gözünü kapatıp okumanı isteyecek aşağı doğruda yazılar küçülecek okuyamadığın yada yanlış söylediğin anda hemen refize oluyorsun.
  • İbretlik konudur.
  • Sana özelden yazmıştım boşuna ugraşma eninde sonunda ortaya çıkar daha çok rezil olursun ayrıca sana dedigim gibi yapabildigin kadar rahat askerlik yapmaya bak askerlik gazdan başka birşey degildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Komanda seçmesinde o kadar çok kontrol ediyor ki çıkıyor ortaya.

seni 5-6 metre uzaklıktaki kağıda baktıracaklar önce sağ gözünü sonra sol gözünü kapatıp okumanı isteyecek aşağı doğruda yazılar küçülecek okuyamadığın yada yanlış söylediğin anda hemen refize oluyorsun.

quote:

Orijinalden alıntı: Engin.K

Sana özelden yazmıştım boşuna ugraşma eninde sonunda ortaya çıkar daha çok rezil olursun ayrıca sana dedigim gibi yapabildigin kadar rahat askerlik yapmaya bak askerlik gazdan başka birşey degildir

Dogru Diyorsunuz Son olarak Refize Muayenesinde Beni Muayene Edicek Doktora Yalvarıcam Ayaklarına Kapanıcam

Çocukklukdan Beri En Büyük Hayalimdi Komando olmak Asker Olmak

İnşallah Ordaki Suaylar Bana bu konuda Göz Yumar Rezil ollmak Hi ç umrumda Degil Yeterki Komando oluyum :S :S :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabuson -- 10 Kasım 2011; 4:57:41 >

• bende bu gün ögrencem bakalım ınsallah doğu çıkar
  • eğer konuda ciddiysen fikrini değiştirmeni tavsiye ediyorum.
    Onlar neden inceliyorlar?
    Neden seni almıyorlar?
  • Beyler komandolar kaç ay askerlik yapıyor?
    Birde sürekli doğudalarmı?
  • İstediğin kadar yalvar tek başına karar vermiyor o bir kaç binbaşı albay var masada onlar onay veriyorlar senin sağlık muayene kağıdına bakıp.

İlk o zaman o kadar yıldız çelenk görünce değil yalvarmak konuşmaya bile korkacaksın merak etme

Komandolarda 15 ay yapıyor farklı bir şeyi yok.Tek farkımız çok çok çok rahattık evde bulamadığım rahatlığı ben askerde buldum.

Doğuya gidecekler diyede bir şey yok batı birliklerindede kalıyorlar ama hastalığı olanlar tabi.

Ben dağcı komandoydum usta birliğim boluydu ama boluya gittikten 20 gün sonra Kuzey ıraka göreve gittim 3 ay orda kaldım ordanda şırnaka göreve gittim 6 ayda orda kaldım son son 2 ay kala tekrar boluya geldim.Böyle yani gezersin sürekli durmazsın bir yerde ama jandarma komandoysan sabit kalırsın.

Biz çok büyük operasyonlara çıkardık piadelerle jandarma komandolar çıkardı eğer baş edemeyecekleri kuvvetli bir çatışmaysa bölgeye biz sevk edilirdik bizden sonrada Özel harekatçılar gelirdi zaten.

Jandarma komando olursan her türlü pis işi yaparsın ama dağcı komando olursan rahat edersin ama onun içinde ıspartada eğitim alman gerekli benim acemi birliğim ıspartaydı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.