Şimdi Ara

***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] (803. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
16.514
Cevap
317
Favori
1.482.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://www.youtube.com/watch?si=zay-Qun0wMyikPAT&v=oN7ibwKubCw&feature=youtu.be

Önünü açarak denedim yine aynı tekrar video çektim ısıtma ve kullanım suyunda da aynı şekilde yapıyor.

Akış şalterin hangisi bulamadım

***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eto83 -- 24 Eylül 2023; 11:26:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eto83 kullanıcısına yanıt

Grundfos yazan pompanın arkasındaki siyah parça üç tane bakır boru girişi olması lazim parça resmi aşağıda

kesin böyledir diyemem sorumluluk size ait

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Daha önce tamir mi oldu
    Ntc nin böyle bağlandığını yeni gördüm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar Vaillant Ecotec intro kombi kullanıyorum 3 yılı bitirdim yanma odası(brülör)bakımlarını yapıcam ama brülör contasına ihtiyacım var nereden temin edebilirim

• black26 kullanıcısına yanıt

Yetkili servislerden temin edebilirsiniz. Fazla bir para isteyeceklerini sanmam.

• estamemuchoo E kullanıcısına yanıt

Ok ile gösterdiğiniz ntc değil termometre probu.

• sportal kullanıcısına yanıt
    servisler satmıyor hocam

• black26 kullanıcısına yanıt

SATIŞ SONRASI HİZMETLER YÖNETMELİĞİ

MADDE 12 – (1) Üretici veya ithalatçılar, tüketicilerin talebi üzerine yedek parça satışından kaçınamazlar.

(2) Servis istasyonlarının, yedek parça fiyat listesini, tüketicilerin görebileceği bir yere asması veya katalog halinde ya da elektronik ortamda tüketiciye göstermesi zorunludur.

İlgili markanın genel müdürlüğü arayın parça istediğiniz beyan edin. Vermek zorundalar mevzuatta açık ve net olarak yazıyor.

• sportal kullanıcısına yanıt
    ***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] ***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU] ***KOMBİ ARIZALARI*** [ANA KONU]

• Muhtemelen yaptırım yok ki hala parça satışımız yok diyebiliyorlar sizden önce yüzlerce kişi yaşamıştır şikayet etseniz kesinlikle lehinize sonuçlanacak ama uğraşmıyor insanlar o yüzden bunlarda böyle rahat takılıyorlar.

• Sa kombin viessmann vitodens 100. Kalorifer sıcaklığını ayarlayan düğmeyi sıfıra getirince kombi devir daim pompası sürekli çalışıyor.ekranda petek işareti gitmiyor. Birkaç yeniden başlatıyorum. Bazen düzeliyor. Bazen düzelmiyor sorun nedir acabA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhanest33 -- 20 Ekim 2023; 9:36:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tetik ısıdan bu contayı temin edebilirsin hocam.

• ayhanest33 A kullanıcısına yanıt

cihazın kart ı tamir edilecek

• Merhaba lamborghini caloreclima marka eski bacalı kombim var. Son bir kaç gündür kalorifer modunda yanarken durup dururken ateşi kesiyor tekrar ateşliyordu. Bazen ateşi kesip bir kaç saniye tıktık tıktık yaptıktan sonra yanıyordu. Sanırım tıktık sesi gaz valfinin sesine benziyordu.

Bugün ise hiç ateşleme yapmıyor. Motor çalışıyor, multimetre ile ölçtüğümde ısı sensörü ısının düşük olduğunu algılıyor. Çalışırken ısı sensörünün fişini takınca sağdaki kart üzerideki turuncu röle çekiyor ama gaz valfini açmıyor ateşleme yapmıyor.

İyonizasyon elektrotunu söküp temizledim sorun düzelmedi. Multimetre ile kart üzerinde ön kontrol yaptım ama sorun bulamadım. Gaz valfini ve gaz valfi kablosunu kontrol ettim sağlam. Başka nereleri kontrol etmeliyim sorunu tamamen kartta mı aramalıyım? yardımcı olursanız sevinirim.

• kombi su basıncının sık düşmesi ne anlama gelir arkadaşlar 24 saatte yarım bar azalıyor benım kombinin basıncı

birde 0 da kalmış ne kadar süre kaldı bilmiyorum

0 da fark etmeden kullanmak kombiye zarar verır mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Tesisatta yada kombide kaçak olması, genleşme tankı havası olmaması yada patlak olması durumunda basınç düşer. Yarı yoğuşmalı kombilerde regübülatör delinmesi ve ana eşanjör delinmesi de basıncı düşürür. Bar 0.8 civarına düştüğünde kombi emniyet olarak devre dışı kalır. Kombi ve tesisatın iyi gözllemlenmesi gerekir

• Kayamantr K kullanıcısına yanıt
    Viessmann trend kombi var bu sene takıldi daha petek acmadik sicak su kullaniyoruz.

Ama 0 a dustugunde bile sicak su geliyor. Şans eseri bakinca fark ettim bende

Gecen hafta sicak su acinca petekler isiniyordu servisi cagirdi yaptilar.

Ondan öncede 2 ay once petek basinci sifirken sicak su az geliyordu. Kombiye su bastom kombi su sızdirmaya basladi onuda tamir etmislerdi.

Simdi basinc azalmis yine duzgunce su bastim. 1.5. Bar a. Kadar Sabah 1 e dusmustu.

Aksam bir daha kontrol edecegim. Tesisat bu sene döşendi sifirdan umarim tesisatta degil.
    Sorun kombidedir gelip servis halleder.

Basinc kaybini biraz daha takip edecegim :/ bakalim devam edecek mi
    Dün aksam fark ettim ilk defa cunku sabah yarim bar azalmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 24 Ekim 2023; 10:44:31 >
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Basınç 0 olduğunda kombi çalışmaz, tesisatta ki sıcak su gelmiştir. Birde emniyet ventili kaçırıyor olabilir. Büyük ihtimalle kombinizdeki arıza devam ediyor

• Kayamantr K kullanıcısına yanıt
    Ama sıcak su geliyordu ne kadar sure oyle kullandik inanin hic bilmiyorum.
    Ben takip ediyim biraz. Yardimin icin çok tesekkur ederim.

• Merhaba Bosch Condens 2000w kombi d5 arızası verdi. Arıza ve çözümü hakkında bilgi sahibi olan var mı? Çözülmesi kolay olur mu? Kendim yapabilir miyim ? Teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 801802803804805
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.