Şimdi Ara

kombi basıncının düşmesi demirdöküm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demirdöküm nitromix 25 kw kombi taktık fakat klavuzda basınc 1.1 ile 1.5 arası olması gerekır dıyor biz basıncı 1.5 e ayarlıyoruz ama sonrasında hemen degişiyor 1.2 bazen 0.9 bazen 1.1 gibi ve bu dakıkalar ıcınde oluyor hıc 1.5 te kalmadı gün içindeki degişimin nedeni nedir hıc 0.9 un altına düşmedi servis normal dıyor 0.9 dan düşmediyse su eksıltme yok gayet normal dıyor sebebini bilen varmı basınc neden sureklı degişir..

• Su ilave etmek zorunda kalıyormusunuz ?. Birde şalterden kapatınca bar tekrar 1.5 gösteriyor mu?.
  • o cihazda su basınç sondası elektronik hassas algılama olduğu için bu tür deyişimler olur
     kombi basıncının düşmesi demirdöküm
  • su eklemıyoruz cunku basınc servisin yaptıgı açıklama 0.6 ya ınınce sistem zaten otomatık kilitler o seviyelerde su eklersınız dıyor ama yınede aklımızı kurcalıyor klavuzda 1.1 ile 1.5 arası olmalı dıyor ama bızımkını bu arada tutturamadık ve herhangi bir kacak oldugunuda sanmyıozu cunku ozaman basınc cok düşerdi bu normal bişeymı demirdökum kullanan varmı bır arkadas acıklama yapmıs mantıklı ama bu sorun deilmi sizce
  • Yeni tesisatlarda peteklerde hava olur peteklerin üst köşesindeki purjörlerden havalarını alın sonra, kombinin altındaki mavi vanadan suyu 1,6 ya tamamlayın hiç bir zararı olmaz, 1.den düşük olmasın. Basınç olaki bir arızadan 3 e kadar çıksa bile otomatik tahliye eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratmat

demirdöküm nitromix 25 kw kombi taktık fakat klavuzda basınc 1.1 ile 1.5 arası olması gerekır dıyor biz basıncı 1.5 e ayarlıyoruz ama sonrasında hemen degişiyor 1.2 bazen 0.9 bazen 1.1 gibi ve bu dakıkalar ıcınde oluyor hıc 1.5 te kalmadı gün içindeki degişimin nedeni nedir hıc 0.9 un altına düşmedi servis normal dıyor 0.9 dan düşmediyse su eksıltme yok gayet normal dıyor sebebini bilen varmı basınc neden sureklı degişir..

bizimki de sürekli düşüyordu alttan su verme musluğundan veriyordum bu seferde ısındığında bar 2 yi geçti diye gidip banyodan biraz eksiltiyordum ve basıncı 1.5 gibi ayarlamaya çalışıyordum. bu her sabah olmaya başlayınca servis çağırdık arkada genleşme tankı diye bir tankı var oraya bisiklet pompası ile hava bastılar pompalarken sıcak su tarafını açtırdı alttaki muslupu kapattı filan neyse sonra normale döndü. yani genleşme tankı olan bir ürün ise ki bence vardır hava basılması lazımm

• genleşme tankı varmı bılmıyorum taktıralı bir hafta oldu basınc surekli dedigim gibi hersey dicital gösterge servis sorun yok dıyor ki benım mantıgıma gore sorun olsa zaten tamır ederdı parasını almak ıcın veya tamırı zorda az paraya gerek yok tamır ettırmeye mantıgındamı dusunuyor bilemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.