Şimdi Ara

Kombi Fan Blokajı ya da Baca Termostat Devresi Açık Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baymak Baxi luna 240 Fi kombi var evde.
    Suyu sogutmuyordu bi turlu, bi baktım o vantilator gibi olan şey yanıp sönüyor.
    Kullanım kılavuzunu buldum netten, baktım "Kombi Fan Blokajı ya da Baca Termostat Devresi Açık Uyarısı" anlamına geliyormuş.
    Bu çözülebilecek basit bişi midir ? yoksa servis mi çağırmak gerekir ? yardımcı olabilicek varsa cok sevinirim

teşekkürler

• hellp
  • Kart bozukmuş, yenisi için 400
    onarmak icin 200 tl demişler ?
    Çok ucuk değil mi bana mı öyle geldi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bod

Kart bozukmuş, yenisi için 400
    onarmak icin 200 tl demişler ?
    Çok ucuk değil mi bana mı öyle geldi ?

Kart değişim fiyatları hakkında fikrim yok lakin daha ekonomik fiyatlara tamir ettirebilirsin.
    Bir araştır derim yada olmadı istanbuldaysanız tanıdığım işten iyi anlayan bir özel servis var iletişime geçerseniz onu yönlendirebilriim. Selamımla elinden gelen kolaylığı yapacaktır.
  • pm attım size
    teşekkürler
  • quote:

pm attım size
    teşekkürler

Gerekli bilgileri aktardım umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Yardımcı olmak ne kelime, inanın tamir etmiş kadar oldunuz.
    Çok teşekkür ederim gerçekten
  • Aynı sorunla karşılaşan olursa diye sonucu yazayım.
    Livingston saolsun,www.kombikarttamircisi.com diye bir site bulmuş.
    Adamlarla konuştum, kartı söküp götürdüm orda bakıp yaptılar. gerçi gitmeden teknik servis teşhis koymuştu adamlara sordum kartta problem varmış yapabilir misiniz diye adamlar yaparız dediler. götürdük yaptırdık, sora getirip taktım, şu an herhangibir problem yok maşşallah nazar değmesin.
    livingstona teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bod -- 8 Temmuz 2011; 23:33:54 >
  • Merhaba, kombiniz ile ilgili sorunu okudum.

Aynı kombiden bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum.

Tamir için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Ne kadara mal olur tamir işlemi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.
  • quote:

Aynı sorunla karşılaşan olursa diye sonucu yazayım.
    Livingston saolsun,www.kombikarttamircisi.com diye bir site bulmuş.
    Adamlarla konuştum, kartı söküp götürdüm orda bakıp yaptılar. gerçi gitmeden teknik servis teşhis koymuştu adamlara sordum kartta problem varmış yapabilir misiniz diye adamlar yaparız dediler. götürdük yaptırdık, sora getirip taktım, şu an herhangibir problem yok maşşallah nazar değmesin.
    livingstona teşekkürler.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu.

• quote:

Orijinalden alıntı: azahavi

Merhaba, kombiniz ile ilgili sorunu okudum.

Aynı kombiden bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum.

Tamir için nasıl bir yol izlememi tavsiye edersiniz? Ne kadara mal olur tamir işlemi?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

azahavi selam,
    benimkinde fan lambası yanıp sönüyor ve kombi sıcak su vermiyordu.
    Önce yetkili servisi çağırdım.Arızayı tespit ettirdim, kartta problem var dediler, kartı söktüm gittim orda yaptırdım.
    Benim tavsiyem gene önce yetkili servisi çağırıp arızayı tespit ettirmen yönünde. Eğer aynı şekilde kartta problem var ise, yaptırdığım yere yaptırabilirsin, istanbul dışında isen kargo ile gönderebilirsin.
    Bu kombi işi şakaya gelmez, önce bi yetkili servisi çağır bence. 30tl ye bakıyorlar,arıza tespiti yapıyorlar, duruma göre de ilerlersin.

• merhaba

bende de Baymak Baxi luna 240 Fi kombi var ne peteklerde nede sıçak suda ateşleme yapmıyor.
    yardımcı olabilirmisiniz
  • merhaba arkadaşlar, aynı sorunu aynı kombide bende yaşadım bu sabah. Kesinlikle kart arızası mı var acaba başka çaresi yok mu bunun?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.