Şimdi Ara

Kombi oda termostadı yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buderus marka kombim var salonda termostat var fakat ben salonda durmuyorum su an ve termostat sabit duvarda.Ben diğer odada otururken salon açıkmı kalacak anlamadım derece yukselmesi icin aksi halde salonu kapatınca derece hep düşük olacağından devamlı yanma gibi bir durum mu olacak.Kombi üzerinden bi ayarı varmı yani su sıcaklığın ı ayarlasak olurmu termostatı sökmek falan gerekli mi ?Acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ekur

Buderus marka kombim var salonda termostat var fakat ben salonda durmuyorum su an ve termostat sabit duvarda.Ben diğer odada otururken salon açıkmı kalacak anlamadım derece yukselmesi icin aksi halde salonu kapatınca derece hep düşük olacağından devamlı yanma gibi bir durum mu olacak.Kombi üzerinden bi ayarı varmı yani su sıcaklığın ı ayarlasak olurmu termostatı sökmek falan gerekli mi ?Acil yardımlarınızı bekliyorum lütfen:(

Arkadaşım durduğun odaya taktırsan termostatı daha mantıklıydı.Çünkü yanmayan odadaki termostan,yeterli ısıyı algılamadığı için sürekli kombiyi çalıştıracaktır.Ay sonu şoklara girmemeniz için,şu anda oturduğunuz odaya termostatı taktırın derim yada termostat olan odayıda yakacaksınız ki kullanmıyorsanız da bence yakmanında anlamı yok.

• anlıyorum da ben hep burada değilim yaniğ bazen bu odayı kullanıyorum bazen salonu mesela yatak odası da var salonda yatmıyorum orada da aynı durum var termostat aldırmayı bendfe biliyorum da oda oda gezdirecekmiyim termostatı.Ben bi ayarı falan varmı dir die sordum dışarıdan yani termostatı olmayan kombiler de var biliyorsunuz onlarda durum nasıl oluyor biliyormusunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.