Şimdi Ara

Kombi su basıncı dusuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlginç bir durumla karşı karsiyayim, evdeki kombi basıncı kapalı konum 1.3 tesisat devirdaim modunda 1.6-1.7 arasında

Sıcak su kullanımını açtığımda sorunsuz şekilde kombi çalışmaya devam ediyor, fakat sıcak suyu kapatıp tekrar açtığımda 5-10 saniye içinden dijital basınç göstergesi 0.3 bara kadar düşüp kırmızı reset tuşunu yakıyor ve kombi duruyor.

Sıcak suyu kapattigim zaman 30-60 saniye içinden basinc tekrar 0.3 bar seviyesinden 1.3 1.6 arası nomal calisma badincina geri dönüyor

Bu süreçte su alma vanası kapalı, görünürde kaçak da yok zaten kaçak olsa düşen basıncı tekrar arttırmak için şu ikave etmek gerekir?!

ECA confeo plus kombi, varmıdır bir usta bu uzmanlık sorusuna cevabı olan forumda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicknick -- 15 Ekim 2024; 6:15:1 >

• İlave: soğuk kullanim suyu giris vanasını kapatıp kombi ile İski hattını ayırdım, banyodaki sıcak su musluğunu açtım, kombi basinci hala 1.3 bar stabil, esanjorde kaçak yok deenbilir sanirim

• Petek uçlarına bakın kaçak olursa bar düşer

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.6 dizel kullanıcısına yanıt

peteklerde kaçak yok olsa tank basıncı tekrar eski seviyesine üstelik 1-2 dk içinde dönmezdi. şimdilik çözümü sucak su açtığımda misal duş boyunca kapatmadan devam etme olarak buldum, 3 yollu vana vb. aksamları kış öncesi açıp risk almak istemiyorum, malum çalışan şeyi bozmamak lazım.

ilginç olan bir nokta daha, servis kılavuzundan sıcak su tesisatı min maks basınç aralığı 0.3 bar gösterilmiş ki bu değer cihazın ilk 3 yollu vana açılıp kapanma sonrası düştüğü sonra tekrar 1.4 bara yükseldiği değer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nicknick N kullanıcısına yanıt
    Eğer gömülü tesisattan kaçırıyorsa kasılıp bırakıyordur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su basıncı düşük.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.