Şimdi Ara

Kombi Tesisat Suyu Isısı (YARDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Malum Aralık ayına girdik, kış geldi, kombi ve doğal gaz tasarrufu hakkında kara kara düşünmeye başladık

Aslında tecrübeli ve bilgisi olan arkadaşlara çok basit bir sorum var. Forumda araştırdım ama net bi cevap bulamadım. Umarım soru işaretlerim bu başlıkta gider ve kafasında aynı soru işareti olan arkadaşlara da yardımcı olur.

Sorum şu; kombi tesisat suyu ısısı kaç derecede olmalı?

Ev ve kombi hakkında bazı bilgiler şu şekilde;

Evim 2 katlı yalıtımı fena sayılmayacak derecede.
    Kombim Vaillant VUW TR 236/5-3 ecoTEC pro (İnternetten araştırdığımda yoğuşmalı olduğunu anladım ama bu marka model ile ilgili net bilgisi olan var ise paylaşabilir.)
    Salonda oda termostatım var.
    Gündüzleri genellikle ev çok soğuk olmuyor yani yakmasam da idare edebiliyorum. Akşam 6 7 gibi yakıp uyurken kapatmak benim için ideal olur diye düşünüyorum. Ve çok ta büyük olmayan orta büyüklükte bir salonda oturuyorum.

Bu şartlar altında kombi üzerinden yaptığım kombi tesisat suyu ısısı kaç derecede olmalı? Petek vanaları ne durumda olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leysbr35 -- 2 Aralık 2019; 14:15:36 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Sorularının cevabını ve daha fazlasını
    Kombi ve Tesisat Öneri Sayfası
    konu başlığında bulabilirsin..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • redbullife kullanıcısına yanıt
    Sayfayı inceledim zaten ancak net bir cevap bulamadım. Yani kimi 70 demiş, kimi 40. Evin ve kombinin özelliklerine göre değiştiği söyleniyor.

Bu yüzden bende evim ve kombime göre bir tavsiye almak istemiştim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi suyu boşaltma yardım...
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.