merhaba forumu uzun süredir takip ediyorum ve nisanda dügünüm var nisana kadar buzdolabı, bulaşık makinesi , çamaşır makinesi almayı planlıyorum fazla arastırmak insanı dahada bi kararsız hale getiriyor bu konuda birkac yardımınıza ihtiyac duyuyorum
Buzdolabında dün Samsung kombi tipi alttan buzluklu samsuNG RL4323RBASP modelini aldım 2100 tl ye axess e 100 tl cip ve 200 tl hediye çekli olarak aldım ancak bu ürün hakkında detaylı kullanıcı yorumlarına rastlamadım vede kimi yorumlarda KOMBİ TİPİNİN KULLAŞSIZ OLDUGU ve hatta RENK OLARAKTA INOXLARDAN sikayet edenlere rasladım bence cok şık durmasına ragmen eski klasık beyaz üstten buzluklu ön yargısının degişmedigini fark ettim bu konuda bilgisi olan kullanan arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim
Birde çamaşır makinesinde 2000 tl yi geçmeyecek kurutlmalı 9 kg civarında bir makine düsünüyorum samsung lg yada aeg olabilir önerileriniz nelerdir
Bulaşık makinesi olarakta fazla programa gerek yok buzdolabı inox oldugundan tercihen inox fazla programa gerek yok ve çelik tabanlı önerebileceginiz ne şimdiden tskkrler arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme