Şimdi Ara

Kombi tipi, no-frost, 2000tl tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yarın buzdolabı almam gerekiyor da kombi tipi, no-frost ve 2000 tl civarında, mumkunsede 76 cm genisligi gecmeyen bir buzdolabı arıyorum.
    sanırım forumda buzdolabı baslıklarında okumadıgım konu kalmadı.
    kombi tipi olarak low-frostlar baya tavsiye ediliyor, no-frost olarak da LG ürünleri, Sharp ve Bosch/Siemens XL..
    bunların hepsini tek bir bunyede toplayan dolap yok mudur?

• Dostum bende bayadır araştırıyorum ama çok kafam karıştı. Dediğin gibi her markanın farklı sorunlar war faklıda özellikleri war.. :S
    Ben şu iki dolap arasında kaldım:

Bosch - KGE58AW40N
    Siemens - KG57NAW22N

Bnmde yerim sınırlı olduğu için 70cm genişliklere bakıyorum o yüzden seçeneklerim sınırlı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrC61 -- 12 Eylül 2012; 10:31:50 >
  • dün aksam mediamarkt'da KG57NAW22N dolabını inceledim bende.
    fiyat olarak istedigim duzeyde, ayrıca ic malzemesi de hosuma gitti. cekmecelerinin raylı olması falan cok rahat..

LG'de falan (kombi degildi gerci LG forumda iyi denildigi icin baktım) cok kotu cekmece sistemi.
    cekiyosun gelmiyo, hızlı cekiyorsun tek tarafı geliyo hadi bi daha 2 elle duzeltmeye calısıyorum falan.. hosuma gitmedi kısacası LG.

ama iste siemens de yerli uretim oldugu icin ayrıca forumda sorunlu falan dendigi icin tereddütte kaldım.
    boschun KGE58AW40N modeli icin forumda sayfalarca yazı var. genel kanı guzel dolap oldugu ama low frost istemedigime karar verdim ben. o yuzden hic bakmıyorum ona..
  • PROFİLO BD 5701 XNF
    bu nasıl olur? ebat olarakta uygun.
    ben yarın alıcam 1250ye buldum
  • hamidowic hocam tesekkur ederim..
    bende dun cıktım bayisidir, buyuk magazasıdır(mediamarkt, vs..) ne varsa gezdim.. sonunda Elektrolux ENF4450AOW almaya karar verdim.
    boyu 195cm ama eni istedigim olculerde. genislikde 70cm.. fiyatta 2000tl civarına buldum.. urunle ilgili bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.