Şimdi Ara

Kombi tipi No-frost önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben beyaz eşya alacağım. Dolapta aslında bosch düşünüyordum ancak formları okuyunca aklım karıştı. Beyaz eşya konusunda alınırken nelere dikkat edilir pek bilemiyorum. O yüzden sizlerden önerilerinizi rica ediyorum. Bana sorun çıkarmayacak uzun yıllar idare edebileceğim Kombi tipi no-frost istiyorum. İçinin derin olması , A++ enerji olması, beyaz olması tercihimdir. Bütçe olarak max : 1800

şimdiden teşekkürler.

• Ben de 2 gün önce Bosch Kombi No-Frost KGNP71NE aldım. Henüz kullanamadım ama kalitesini teşhirde dokununca anlayabiliyorsun.
    Senin bütçene uygun olan aynı seri no-frost kombi bulabilirsin.
  • Bana biraz pahalı gelsi. Ben max 1800 civarı istiyorum. Şuan için marka takıntım yok. Bana uzun yıllar gidecek kullanışlı bir bzdolabı istiyorum.
  • Samsung SRL629EV fiyatına göre en ideali. Kataloglarda B enerji sınıfı olarak geçiyor, ancak yüksek dış ortam sıcaklıklarında test edildiği için böyle.

http://www.tekcarsi.com/x_samsung_sr-l629ev_alttan_sogutuculu_no-frost_buzdolabi_(beyaz)_1760.php?urun_ad=SAMSUNG+SR-L629EV+ALTTAN+SO%D0UTUCULU+NO-FROST+BUZDOLABI+(BEYAZ)
  • Afacan bey, teşekkür ederim cevabınız için ama bişi sormak istiyorum, buzdolabının elektrik tüketimi nasıldır acaba? çevremde hiç samsung buzdolabı kullanan yok bu yüzden tereddütteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afacan!

Samsung SRL629EV fiyatına göre en ideali. Kataloglarda B enerji sınıfı olarak geçiyor, ancak yüksek dış ortam sıcaklıklarında test edildiği için böyle.

http://www.tekcarsi.com/x_samsung_sr-l629ev_alttan_sogutuculu_no-frost_buzdolabi_(beyaz)_1760.php?urun_ad=SAMSUNG+SR-L629EV+ALTTAN+SO%D0UTUCULU+NO-FROST+BUZDOLABI+(BEYAZ)

valla geçen gün mediamarktta baktım budolaba

yanındada 3000 liralık başka bi modeli vardı samsungun ve o az daha büyüktü bundan

bu yılda 700kw harcarken onda ise 530 gibi bi rakam vardı

yani 200 kw fazla nerdeyse buda 50 lira yapar en az yılda

bence bunu gözönüne almak lazım açıkçası

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: afacan!

Samsung SRL629EV fiyatına göre en ideali. Kataloglarda B enerji sınıfı olarak geçiyor, ancak yüksek dış ortam sıcaklıklarında test edildiği için böyle.

valla geçen gün mediamarktta baktım budolaba

yanındada 3000 liralık başka bi modeli vardı samsungun ve o az daha büyüktü bundan

bu yılda 700kw harcarken onda ise 530 gibi bi rakam vardı

yani 200 kw fazla nerdeyse buda 50 lira yapar en az yılda

bence bunu gözönüne almak lazım açıkçası

Hocam Samsung SRL629EV Mediamarkt'ta ne kadardı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    No-frost buzdolabı gereklimi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1470 lira felandı
  • A sınıfı ile B sınıfı olmasında ne fark var? Benim bosch ta beğendiğim A++ , bu samsung B sınıfıymış.
  • fark enerji farkı

eğer yaktığı elektrik senin için önemli değilse c de alabilirsin d de

a-b-c değerlireri ürünün verimliliğine göre veriliyor

diyelim bi ürün 500lt hacminde ve yılda 500kw harcıyorsa bu a sınıfıdır

bi ürün 400ltlik ve yılda 500kw harcıyorsa bu b sınıfıdır diye standart belirlemişler

zaten bu gidişle bu değerleri güncelemeleri gerekecek

çünkü a vardı sonra daha verimlisini yaptılar a+ oldu sdonra a++ daha sonra a++++++ diye gitmez herhal bi düzenleme yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansumm

A sınıfı ile B sınıfı olmasında ne fark var? Benim bosch ta beğendiğim A++ , bu samsung B sınıfıymış.

Bu ürünler aynı standartlarda ölçülmüyorlar. Aynı şartlarda eminim ki Samsung Bosch'tan daha düşük harcıyordur.
  • anladım o zaman brüt hacim ve harcadığı enerjiye bakarak bi kıyaslama yapmamız gereklekte. Bu A yada B olması soğutma performansı ile alakası yok dimi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.