Bildirim
kombi ustasıyım (ist. bayrampaşa) sorularınızı bekliyorum
Everest Ever Fit W45 Android/IOS Smart Watch Full Dokunmatik Renkli Ekran Mavi/siyah Akıllı Bileklik : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G59BMVC
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klimadan ısı popması yapımı zor mu ustam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günler.. daha dün akşam çalışan kombim sabah hiç açılmadı.düğmelerinden açtığımzı halde açılmıyor.. elektirk gitmiyor gibi.. ama şarteli falan açık.. gazda var.. sıkıntı nedir acaba? -
ana kart arızalı kusura bakma gecikme için -
Ustam kombi den emniyet ventilinden su akitiyo sicak su calismiyor ama petekler isiniyor maka demirdokum ne yapilmasi gerek yardim isin simdiden tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hasan3457
Ustam kombi den emniyet ventilinden su akitiyo sicak su calismiyor ama petekler isiniyor maka demirdokum ne yapilmasi gerek yardim isin simdiden tesekkurler
EVET AYNI SIKINTI BİZDEDE VAR .. TRİBÜN ARIZASI DEDİ SERVİS.. YENİ PARÇA TAKILACAK..180 TL YE MAL OLACAK:( -
ustam, evin arka kısmındaki peteklerde ısınma çok az oluyor, bunun sebebi nedir ve nasıl aşabiliriz bunu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X