Şimdi Ara

Kombi uzmanlık soruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 6 yıl kadar önce satın almış olduğumuz bir kombi markasından uzun yıllardır muzdaribim. İlk aldığımızda duş esnasında su bir kaç kere kaynama noktasına gelip tekrar buz gibi oluyordu. Servisini çağırdık "Abi boruları ters bağlanmış dediler". Bir şeyler yapıp gittiler. Sorun dúzeldi. Bağlayan da kendileri idi bu arada:) .

Akabinde mutfağın veya banyonun sıcak suyu açıldığında peteklerin söndüğünú fark ettik. Sebebini bilememektedir ve de bulamamaktan birlikte böyle devam ettik.

Derken bir süre sonra peteklerin ısınabilmesi için petek düğmesine bastígimizda kombinin alev almadığını ille de devreye girmesi için sıcak suyu bir süre açık tutmak gibi bir cozumle çalışabilirsiniz fark ettik.

Şimdi de son olarak duş esnasında su sogumakta tekrar ısınması için de suyu kapatıp biraz beklemek ardından tekrar açmak gibi gibi bir cozumle idare etmeye çalışıyorum. (Her zaman yemiyor).

Belirtilen hususların mantıklı gerekçeleri neler olabilir, tamiri halinde yaklaşık maliyet ne kadar olabilir fikri ve bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi? Kaziklanmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem musluk suyu ısınsın, hem kalorifer suyu ısınsın derseniz bildiğim kadarıyla çift esanjörlü kombi alacaksınız.

Ben şunuda anlamış değilim; uzun yıllardır müzdarip olduğunuz konuyu neden çözüme kavuşturmuyorsunuz? Hani anlıyorum belki bütçe yoktur vs tamamda kombi bu ya evi ısıtan, sıcak suyu ısıtan bir alet. Olmazsa olmaz bir alet. Keşke yenisini alıp geçseydiniz, yada işten daha iyi anlayan birilerini bulsaydınız 6 yıldır uğraşıyorum demişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 2 Ocak 2018; 9:21:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.