< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KOMBİ ve TESİSAT ÖNERİ SAYFASI [ANA KONU] (1618. sayfa)

-
-
Merhaba
Sadece kombi için (montaj,proje) bütçe ne kadar? Hangi il ilçedesiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk 5 yılda bakım şartı yoktu, bu kural yeni mi çıktı bilmiyorum
Baymak luna tec 24000lira + 17000 lira
Eca proteus premix 29000 + 9500 ekstra 3 yıl garanti, bakım şartı yok toplamda 8 yıl garanti
Eca citius premix 23000 + 9500
Yine aynı şekilde 8 yıl garanti. Tabii citius daha farklı bir kombi ama bakım şartı olmaması iyi
Eca'da bakım şartı yok kesin bilgi. Bir yakınımın başına geldi Eca scot kombisi birçok arıza verdi Servis arızaları giderdi.
Hocam sakarya karasuda ev. 20-30k arası bir kombi bakıyorum, proje için araştırma yapmadım ancak baştan kombiyi alayım dedim
Hocam, baymak da ilk 5 yıl bakım ücretinin peşin ödeme şartı yok, onun için de fiyat sormuştum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 2 Mart 2025; 11:18:17 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri garanti uzatma yapildiginda sartlarin saglanmasi icin ilk 5 yil yetkili servis bakiminin olmasi gerektigini soyledi siz bakim sarti olmadigi bilgisini ne zaman almistiniz?
Tabiki, ilk 5 yılın peşin ödeme durumunu sormuştum, herhangi bir kampanyası var mı diye ? Fiyatın bu durumda sabit olduğu bilgisi verildi. Yani ilk 5 yıl bakım ücretini peşin ödeme zorunluluğu yok. Yıllık da ödenebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 2 Mart 2025; 11:31:29 >
25-30000 liraya ilk sayfadaki kombilerin neredeyse tamamını alırsınız birkaçı hariç
Karasu ilçesinde ve/veya servisler başka bir ilçe ile Sakarya merkezden geliyorsa o markanın kombisini alın
24kW kapasite yeterlidir. ben şimdi size Baymak,Eca..vs desem ne değişecek belki bölgenizde bu markaların servisi yok veya çok uzak veya çevrede iyi izlenimleri yok
-
Her turlu garanti uzatma yapmak icin servis bakimi yaptirmak gerekecek o zaman
gerek her sene cagirip o günku ücretten servis yaptirmak veya 4 bakimi pesin odemek gibi
Aynen, hocam…
@disintegration usta ve diğer arkadaşlar baymak duotech mi lunatech mi tavsiye edersiniz, aralarında fiyat farkı yokmuş ama Duo 3 yıl, luna 5 yıl garantiliymiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kombiyi kullanacaklar arasında 70-80 yaşında aile bireyi yoksa iki kombiyi eşit düzeyde öneririm
Luna tec'te kalorifer ve sıcak su için ayarlamada kaydet tuşuna basmanız lazım ayrıca manometre dijital. çok yaşlı insanlar kullanamıyor.
-
Teşekkürler, garanti işi ağır bastı lunateche karar verdim. Proje dahil 39 nakite takacaklar. Hayırlı ramazanlar.
Hayırlı olsun
Merhaba hocam bendede lunatec var tavsiyenizle almıştım,kalorifer ve sıcak su için kaydet tuşuna basmanıza gerek yok,biliyordum fakat tekrar baktım istediğiniz ayara getiriyorsunuz değer birkaç kez yanıp sönüyor ayarladığınız ısıda kalıyor.
-
aynen öyle
-
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=bxCjhnbKyYs -
Merhaba, 2 katlı yaklaşık 180 m2 evde daha önce kullandığım bacalı kombiyi değiştireceğim.dikey bacalı yoğuşmalı bir kombi araştırıyorum, eca ve baymak arasında kalmışken Demirdöküm ioni cihazın burada tavsiye edilenlerden daha yeni olduğunu gördüm, bu cihaz hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum. Özelliklerine baktığımda 1/10 modülasyon yap
abildiğini gördüm ama bu benim alacağım 35 kW olan modelde geçerli mi bilmiyorum. Bir de sanırım sesi 2-3 db daha fazlaymış, o da rahatsızlık verir mi diye sormak istedim.
merhaba Nitromix ioni yeni bir kombi. çok geniş bir kullanıcı deneyimi henüz yok
birkaç desibel ses rahatsız etmez.
-
Ankara Kombi Pazarıyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2025 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=KmYVFxP0lq8
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X