Şimdi Ara

Kombimden gelen ilginç sesler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar herkese. yaklaşık 1 ay önce doğalgaz tesisatı dairemize bağlandı. kombi olarak bosch condens 2500 takıldı. sorun kombiden midir bilmiyorum. ne zaman evin herhangi bir çeşmesi açılsa kombi resmen böğürüyor sesi yazıyla tarif etmem mümkün değil fakat bütün dairelere gidecek kadar yüksek bir ses vuuuu vuuu vuu tarzında 5 6 kez tekrar eden yaklaşık 20 30 saniye süren bir ses sorunum var çok rahatsız edici. yetkili servis ilk başta normal olduğunu çalışma prensibinin bu olduğunu söyleyerek bizi tatmin etmeye çalıştı. ilerleyen günlerde incelemesi için eve çağırdık adam 1 saat bu zıkkımın ötmesini bekledi ve benim kombi sağolsun 1 kere ötmedi. bir kaç bişeyler yapıp gitti servisteki arkadaş. o gider gitmez tekrar sesler başladı. konu hakkında gerçekten sağlıklı düşüncelerle yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim . forumu yıllardır takip ederim. çok konu açmışlığım yoktur güzel düşüncelerinizi merakla bekliyorum

• Sesi kaydedin veya goruntu ceki tekrar servis cagirin.eca kullaniyorum sessiz.Bir sıkıntı olmasa o sesi cikarmaz.cevrenizde ayni kombiyi kullanan varsa gidin gorun
  • bende de bosch 2300i var aynı ses sanırsam böyle devirli alçalıp yükselen bir ses mi?
  • Hocam ilk tesisat döşenip, kombi takıldığında musluk açınca bende de aynı sesler geliyor. Yaklaşık bir hafta 10 gün kadar devam etti ve akabinde ses felan kalmadı. Ben de sizin gibi kafaya takıp araştırmıştım. Tam olarak nedeni konusunda bir sonuca ulaştım mı hatırlamıyorum. Yoğuşma borusu ile ilgili bir sonuç bulmuş da olabilirim :)
  • telefona kaydetmeyi başaramadım bir türlü yakalarsam atacağım buraya vuuuu vuuuu vuuuu vuuuu 4 5 kez tekrar eden ve çok rahatsız eden bir ses. kombi doğal olarak balkonda balkonla odam arası evin en uzak noktası ve ses bana kadar geliyor.
  • Hocam yüksek tesisat basıncından geliyor muhtemelen o ses bendede vardı şebeke basınç düşürücü taktım sorun ortadan kalktı ..
  • Hocam yüksek tesisat basıncından geliyor muhtemelen o ses bendede vardı şebeke basınç regülatörü taktım sorun ortadan kalktı ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 9 Mayıs 2020; 20:46:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.