Şimdi Ara

kombine devretme ve passolig sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 hazirana kadar bu sezon kombinesi olanların yenileme süreci var. belli oranda bir indirim sözkonusu. okulumdan bi çocuk kombinesini yenilemeyeceği için onun yerine ben yenileyip seneye kullanacağım. sizce passoligden dolayı bir sorun çıkar mı sonuçta kombine onun adına olacak passolig hesabıma bunu tanımlayabilir miyim yani?

• Dostum devir işlemi şu şekilde oluyor:

İkiniz de kimliğiniz ile TT Arena'ya gideceksiniz hafta içi çalışma saatlerinde , merkez ofise. Kimlikleriniz yanınızda olacak. Dilekçe verip sana devredecek kombinesini. Önce kendisi satın alsın sana devretsin.
  • Passolig uygulaması kaldırılmıyor mu? Mahkeme tarafından bu uygulama iptal edilmedi mi?
  • Aynen passolig mahkemeye takılmadı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Dostum devir işlemi şu şekilde oluyor:

İkiniz de kimliğiniz ile TT Arena'ya gideceksiniz hafta içi çalışma saatlerinde , merkez ofise. Kimlikleriniz yanınızda olacak. Dilekçe verip sana devredecek kombinesini. Önce kendisi satın alsın sana devretsin.

İlla TT Arena ya gitmeye gerek yok,devredecek ve devralacak kişinin kimlik fotokopileriyle birlikte devreden kişinin yazacağı bir dilekçeyi bir mail adresine yollamanız yeterli,mail adresini tam hatırlayamadığım için yanlış bilgi vermemek açısından yazmıyorum ama 444 1905 den arayıp öğrenilebilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Bonus Kart ile bilet almak ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.