Yahu şampiyon olduğunuzda kombine alıp havasını yapıyorsunuz. Olası kötü bir durumda görecem ben sizin kombine sayınızı.
Kıyaslayın önceki seneleri de Fenerbahçe hala nasıl 33000 kombine satıyor görelim. Daha bizim şampiyonlar ligine girdikten sonraki satışlar da var. o zaman akla kara görünür.
şuraya formalar falan da ekleneydi iyiydi.
yahu önceki seneler dediginde alisamiyen 100bin kişilkmi 20 bin kişilik stadda ne satıcan. zaten fenerin + taraftar falan fistan hikaye. Stadi gsden önce yapması baska birşey yok. fb öne atan bu.artık stadlar aynı bundna sonra 2takım arasındada büyük farkalr olmaz.Bosuna sidik yariştirmayin. sen 3sene eski dönersin biri gelir 10 sene önceye döner bi fbli gelir 25 sene önce der der gider. stadlar artık kapesite bakımıdan hemen hemen ayni.bundan sonra biri 30 satiyorsa diger 27 satar.Bukadar boş tartişma konuları olamaz.
Geçen sene farklı staddamıydınız?
Ben tartışma yaratmak için de söylemedim. 1 aydır aynı konular açılıp duruyor 40 000 sattık diye. Yahu sattın sonuç? biz senelerdir satıyoruz o kadar kombine farkeden birşey yok. Sattığına değen bir başarı getirebiliyor musun? veya stad kurulduğundan beri satabiliyor musun da şimdi gelip övünüyorsun?
Siz hiç bir fenerlinin böyle bir konu açtığını gördünüz mü geçen sene? ondan önceki sene veya daha öncesi? Övünülecek bir durum değil çünkü.
zaten stad yapilali kac sene oldu ? fb hep satiyor hikaye. fb de taraftarlar saldırıdgında küfürler havada ucustugu kimseni maclara gelmedigi günleri unutma . son yıllarda öyle oda neden sansasyonel tranferler yaptınız cogu elde patladı guiza kezman vs gibi. onların gazıyla alındı. sonra başkan şike yaptı destek olundu vs. siz sanıyormusunuz o kombneleri iş adamları alıp dagitmiyor :) Evet gordum http://forum.donanimhaber.com/m_11350215/tm.htm
gördugun gibi acanlar var.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.
100lerce acıldı bugune kadar.Başarı dedigin nedir turkiyede oynadık 9 puan fark atip şampiyon olduk işte.bu sende avrupadayiz turkiyeyi saymıyorsan 100yiilk fb hiç başarı yok ozaman?
Sattın sonuc ? trasnferler yapildi borclar yapilandırıldı sonuc bu ne olacak . bunu fb lide acıyor gsl ide . gecen sene stad da kombine az olsada gene full du her macda degişiklik olmadı
"Siz hiç bir fenerlinin böyle bir konu açtığını gördünüz mü geçen sene? ondan önceki sene veya daha öncesi? Övünülecek bir durum değil çünkü." cevabi yukardaki linkte
Herkes ayri bir telden caliyor.Kulupler bir aciklama yapsa iyi olacak
Ayrica ibrahim seten galatasarayin kombine gelirinin 80 milyon oldugunu fenerbahcenin gelirinin 59 milyon oldugunu yazmis
Yukarda anlattım okusaydın acıklama istemezdin.
20bin kombine önceden satıldı 2-3sen öncesi. ordan sene basıan 40milyon gelir geliyor. Bu sene de 20 bin satildi ve durduruldu 40 milyonda ordan geldi. toplamda 80milyon gelir elde edildi. FB ise butun kombinelerini bu sene satti 56 milyon gelir elde etti.
Milliyet atıyor.
3 Senelik Kombine Yok, 3 Senelik Sadece Localar Var.
Anlamak/Görmek istemeyenler var hala, ondan büyük yazdım.
Ayrica ibrahim seten galatasarayin kombine gelirinin 80 milyon oldugunu fenerbahcenin gelirinin 59 milyon oldugunu yazmis
ilk mesajda verilen linkte de bu şekilde yazıyor zaten..
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
3 yıllık kombine diye bir şey yok bunlar hala 3 yıllık kombine diye sayıklamış arkadaş ben anlamıyorum. Bu 3 yıllık kombineler herhangi bir zamanda satışa çıktıysa biz niye hiç görmedik yahu
Var dostum polat döneminde ilk satılan 20bin kombine 3 yiilk satıldı ozaman cıktı. gazete haberi olarak googleda aratirsan var bircok kaynak. her yıl 40milyon tl geliri var bu sende 20bin küsür satildi ondan 40milyon geldi 80 oldu bukadar basit.Fenerlile şunu anlamıyor
gs gitti 5 yillik 40 bin kişiye satti. 2.3.4.5. yil hiç satmamıs mı olcaz kombine 0 mı olcak kazanc 0 mı olcak. bunu çözemiyor bazilari 3 senelik olsa ne olur 43 senelik olsa ne olur parasi geliyor.
Hocam benim bildiğim VIP koltuklar ve localar 3 senelik sadece, normal koltuklar 1.5 senelik kiralandı onlar da sene başında bitti.
Şampiyon G.Saray, 40 bin 812 kombine ile tarihinin hasılat rekorunu kırmayı başardı. Ama bu rakamın 20 bini Polat döneminde satılan 3 yıllık kombinelerden oluşuyor.
Şampiyon G.Saray, 40 bin 812 kombine ile tarihinin hasılat rekorunu kırmayı başardı.Ama bu rakamın 20 bini Polat döneminde satılan 3 yıllık kombinelerden oluşuyor. F.Bahçe ise tümü yazın satılan 32 bin 600 kombine ile kasasını yine doldurdu.
Vip koltuk ve localar sayılmaz. 1milyon dolara loca var. fbliler bunları anlamıyor. saniyorki sadece taraftarlar alıyor. iş adamı alip taraftar gruplarna veriyor. adam geliyor 300bin lik locayı 1 milyon verip alıyor bunlar kulube destek.o paralar öyle cıkıyor. sow u kim aldı fb ye kulup mu ? bunarı tartişmaya gerek yok ama anlatamıyoruz.aziz yıldırım zengin adamları hep yanında tutar ve transferlerin cogunu onlara yaptirtir bu uzden fb ni borcu daha az gs lilerde bjk lılarda bu olay yok.(en azından son 10 senede yok)
Ulan hangi kategoride kaç koltuk olduğunu bulup hesaplama yapalım herkesin içi rahat etsin. (En ucuz yerlerdeki kombineleri full satıldı kabul etmek üzere)
zateb biz resmi açıklamayı yaptık arkadaşım 40.250 tane satarak rekor kırdık
bu rakamın 20 bin'i 3 yıllık şekilde satılmış stad açıldığı zamanlarda ama her sene aynı para geliyor yani 3 senelik kombineyi 1 yıllık fiyata satıp oturma gibi bir olay yok siz burda yanılıyorsunuz işte sanki onlar hiç satılmamış gibi bu sene satılan kombineleri sayıyorsunuz.
Neden anlamayalım ki bizde de aynı olay var.Daha geçen sene Acun Ilıcalı kendi locasını cuzi bir miktara alacakken 250.000 euro'ya aldı.
quote:
Orijinalden alıntı: Owl City.
Milliyet atıyor.
Şampiyon G.Saray, 40 bin 812 kombine ile tarihinin hasılat rekorunu kırmayı başardı.Ama bu rakamın 20 bini Polat döneminde satılan 3 yıllık kombinelerden oluşuyor.
Şampiyon G.Saray, 40 bin 812 kombine ile tarihinin hasılat rekorunu kırmayı başardı.Ama bu rakamın 20 bini Polat döneminde satılan 3 yıllık kombinelerden oluşuyor.
abi atıyolar işte, en fazla 3500tane koltuk var, polat döneminden.
@mert1905x
Hocam tamam da mesela forumdan kombine alan insan sayısı onlarca, bir kişi var mı 3 senelik kombineyi görüp duyan? Milliyet'ten, Star'dan kaynak gösteriyorsunuz da biz de onların kaynaklarında sıkıntı var diyoruz zaten :) Benim bildiğim kombineler sadece 1.5 seneliğine satıldı zamanında.
quote:
quote:
quote:
Milliyet atıyor.
yahu atma olurmu 3 yiilk satıldı ozaman 2009 gazetelerine haber oldu. resmi rakamlar bunlar. 20bin küsrü satıldı bu sene . geri kalan 20bin nerden gelcek ozaman. :) 2009daki haberi bulup atayim isterseniz ozamanda 3 yiilk 20bin kombine satıldı diye haber olmustu
ee lütfi arıboğan kendisi söylemiş 20bin geçen dönemden diye, ibrahim setenin dediğine göre?
quote:
quote:
quote:
quote:
Milliyet atıyor.
yahu atma olurmu 3 yiilk satıldı ozaman 2009 gazetelerine haber oldu. resmi rakamlar bunlar. 20bin küsrü satıldı bu sene . geri kalan 20bin nerden gelcek ozaman. :) 2009daki haberi bulup atayim isterseniz ozamanda 3 yiilk 20bin kombine satıldı diye haber olmustu
valla ben en fazla 1,5senelik var diye biliyordum ki onlar da bu sene bitmiş olmalıydı.
şöyle bir haber var
Galatasaray kombine satışlarında rekor üstüne rekor kırıyor.
Cimbom geçen yıl 26 bin kombine ile 50 milyon dolarlık gelir elde eden sarı-kırmızılıların yeni sezonda 60 milyon doları kasasına koyacağı öğrenildi. Adnan Polat döneminde satılan 3 yıllık 12 bin kombineye ek olarak geçen yıl 16 bin daha satılmış ve bunların 14 bini kartlarını yenilemişti. Bu yıl da ek olarak 14 bin 250 kişinin kombine kart aldığı kaydedildi.
quote:
Orijinalden alıntı: antikitos
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
Sırf şu kombine bile başlı başına bir senelik transfer bütçesi. Hala daha orta sahaya adam alınmıyor.
sana inat almayacaklarını KAP'a bildirdiler.
Kaynak?
quote:
@mert1905x
Hocam tamam da mesela forumdan kombine alan insan sayısı onlarca, bir kişi var mı 3 senelik kombineyi görüp duyan? Milliyet'ten, Star'dan kaynak gösteriyorsunuz da biz de onların kaynaklarında sıkıntı var diyoruz zaten :) Benim bildiğim kombineler sadece 1.5 seneliğine satıldı zamanında.
He ozaman bilemem :) ama o ara gelecegi satıldı fln diye haber yapmıyorlarmıydı? ama loca ve vip kolduk olamaz 20bin tane .. cunku loca 150 tane falandı vip de 200 300 kolduk 20.000 nere
yani ne alaka bunu tartişmamız ben çözemedim yukardaki fb li arkadas SİZ HİÇ FB LİLERDEN BÖYLE BİRŞEY GORDUNUZMU dedi LİNKi koydum bidaha cevap atmadı zaten olay kapandı
quote:
şöyle bir haber var
Cimbom geçen yıl 26 bin kombine ile 50 milyon dolarlık gelir elde eden sarı-kırmızılıların yeni sezonda 60 milyon doları kasasına koyacağı öğrenildi. Adnan Polat döneminde satılan 3 yıllık 12 bin kombineye ek olarak geçen yıl 16 bin daha satılmış ve bunların 14 bini kartlarını yenilemişti. Bu yıl da ek olarak 14 bin 250 kişinin kombine kart aldığı kaydedildi.
googlea 3 yıllık kombine yazınca 2009dan eser yok, hep bu yılın haberleri, bence atıyorlar.
googlea 3 yıllık kombine yazınca 2009dan eser yok, hep bu yılın haberleri, bence atıyorlar.