Şimdi Ara

Kombine Satış ve Gelir Durumu (GS-FB) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
3.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: sandmann.

F.BAHÇE'NiN PARASI KASADA

F.Bahçe'de ise kombine satışları yıllık yapılıyor ve biletler G.Saray'a oranla daha pahalı. F.Bahçe'nin stattan sorumlu yöneticisi Ömer Temelli'den aldığımız bilgiye göre, düne kadar satılmış kombine bilet sayısı 32 bin 600. Vaslui galibiyetiyle Şampiyonlar Ligi'nde tur atlanmasından sonra bu rakamın 35 binlere ulaşması beklentisi hakim.

32 bin 600 kombinenin karşılığında F.Bahçe'nin elde ettiği toplam rakam 56 milyon 300 bin lira. G.Saray'da eski yönetimler 41 milyon liralık bu sezona ait kombine gelirlerini harcamışlar. Ancak, F.Bahçe'de 56.3 milyon liranın tamamı kulübün kasasına girdi.

Demeye çalıştığım kısım bu.

G.Saray'ın satılmış toplam 40.812 kombinesinin yaklaşık 20 bin adedi, stat açılırken eski başkan Adnan Polat döneminde satıldı. Buradan elde edilen yıllık 41 milyon liralık gelir ise kulübün kasasına daha önce girdi ve harcandı bile. Yine de her halükarda satılan kombine ve elde edilen gelir G.Saray kasasına girmiş olduğu için bu yıl satılan 21 bin kombine ve kazanılan 41 milyon lira ile birlikte G.Saray'ın toplam kombine geliri 80 milyon 960 bin liraya ulaştı.

O zaman bu sene 40M kazandık demeniz lazım.

ya ne biçim insansınız be arkadaş.. illa bi b.k bulmaya çalışıyosunuz.. tamam kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun..

İşine gelmeyince auvvvv

• iyi gün dostu gs taraftarı ah şu yok mu havalara girmeniz
  • Bu fenerbahçe taraftarını anlamıyorum niye kıskanıyorlar ki niye tek kıstasları biziz. Avrupanın en çok gelir elde eden 9. klübüyüz stad bazında fenerbahçe listede varmıydı yoktu. Konuşmayacak o zaman fenerliler iyi gün dostu demeyecek. Sanki 20 yıldır TTARENA yı kullanyoruzda sadece bu sene destek veriyormuşuz gibi. Gidin kendi sayfanızda yorum yapın. Klübünüz transfer yapamıyor gidin yönetimize çatın buraya gelmeyin kardeşim hadi ikileyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cattivo23

Bu fenerbahçe taraftarını anlamıyorum niye kıskanıyorlar ki niye tek kıstasları biziz. Avrupanın en çok gelir elde eden 9. klübüyüz stad bazında fenerbahçe listede varmıydı yoktu. Konuşmayacak o zaman fenerliler iyi gün dostu demeyecek. Sanki 20 yıldır TTARENA yı kullanyoruzda sadece bu sene destek veriyormuşuz gibi. Gidin kendi sayfanızda yorum yapın. Klübünüz transfer yapamıyor gidin yönetimize çatın buraya gelmeyin kardeşim hadi ikileyin.

Hey allahım konuyu açan GSli,konu başlığında Fenerbahçe'nin adi var.Tek kıstas biziz yeaaa diyorsunuz sonra bi de.Hey allahım sen bana sabır ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kombine işi sıktı ama artık cebinize mi giriyor parası.

• Fenerbahçe'lilerin iyi gün tarafları demesine çok gülüyorum
  • Fenerbahce 5 maci seyircisiz

• fenerbahçe medyası galatasaray kombinede fark atınca hep bir ağızdan 3 senelik kombine iftirasını attılar burdaki fenerlilerde hemen bunu yazdılar.1.5 senelik kombine olmuştu o da geçen sene bitti.aynı koltuğu 3 sene aynı adama bırakır mı bi klüp hiç zam yapmadan.zaten bunu söyleyen fenerlilerde zamanla başlıkta cevabını alıp kaybolmuşlar.yine buna da şükür.fb medyası hiç değilse galatasaray kombineleri bedavaya sattı ondan fbmizi geçtiler de diyebilirlerdi.demekki öyle emir gelmemiş abilerinden.
  • Ya hayır bu 3 senelik kombineler ne zaman çıktı da bizim niye haberimiz olmadı? o kadar takip ediyoruz gazetelerden, haberlerden, internetten. stad sezonun 2. devresi açıldığı için 1,5 senelik kombine satıldı ilk yıl o kadar, onu herkes biliyor zaten.

onu geçtim ben bu sene kombine aldım seneye de alacağım şimdi ben 2 senelik mi almış oluyorum? bu senenn parasını verdim seneye tekrar para vereceğim kombineye. seneye alcağım kombinenin parasını seneye ödeyeceğim doğal olarak.

yukarıdaki konuşmalara bakılırsa 3 senenin parası 1 senede alınmış gibi birşey çıkıyor ortaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Orijinalden alıntı: cattivo23

Bu fenerbahçe taraftarını anlamıyorum niye kıskanıyorlar ki niye tek kıstasları biziz. Avrupanın en çok gelir elde eden 9. klübüyüz stad bazında fenerbahçe listede varmıydı yoktu. Konuşmayacak o zaman fenerliler iyi gün dostu demeyecek. Sanki 20 yıldır TTARENA yı kullanyoruzda sadece bu sene destek veriyormuşuz gibi. Gidin kendi sayfanızda yorum yapın. Klübünüz transfer yapamıyor gidin yönetimize çatın buraya gelmeyin kardeşim hadi ikileyin.

Hey allahım konuyu açan GSli,konu başlığında Fenerbahçe'nin adi var.Tek kıstas biziz yeaaa diyorsunuz sonra bi de.Hey allahım sen bana sabır ver.

Galatasaray sayfasında konuyu açan Galatasaraylı olacak Fenerli olacak değil ya. Siz kendinize tek kıstas olarak bişzi görüyorsunuz bu yüzden konuşuyorum. Ve söylediğiniz çoğu şey saçmalıktan kıskançlıktan ibaret.

• Adnan Polat döneminde 1.5 yıllık satıldı.Ayrıca 3 yıllık satılmış olsa bile bunun hesabı şöyle olur.Her yıl kombine parasını öder kombinesini elinde tutar.Bu kombine alma önceliği gibi bir şey oluyor.
  • 40 bin kombine satışı fenerlilerin içine oturmuş anlaşılan.nereden saldırsak diye açık arıyorlar.

durumu kavrayamayan fenerli arkadaşlara tek tek izah edeyim
    beyler 20.000 kombine 3 yıllık diye bir şey yok.3 yıllık satılan koltuklar vip koltuklar.satılan vip koltuk adeti 4500.
    arena ocak 2011'de açıldı ve ilk kombineler 1.5 yıllık satıldı.yani 2012 mayısında bu 1.5 sezonluk satılan kombinelerin süresi bitti.
    bu sene kombineler ilk olarak eski kombine sahiplerine öncelikli olarak satışa çıktı.27.000 kişiden 20.000 i bu sene para verip kombinelerini yeniledi.
    geriye kalan 16.000 kişi ise bu sene yeni kombine aldılar.

yani kabaca hesaplarsak

3 yıllık satılan 4500 adet vip koltuk
    bu sene satılan kombine adeti 36.000(20.000'i yenileme,16.000 bu sene)

toplam 40.500

daha localar var ki onlara hiç girmiyorum.155 olan loca sayısı bu sene yeni yapılanlarla 195 e çıktı.
    bu sayıyla birlikte arena avrupanın en çok loca sayısına sahip 2. stadı oldu.
    bu localarında neredeyse hepsi satılmış durumda
    locaların önemini şöyle özetleyeyim saracoğlunun yenilenmesiyle son 10 senede fener gelir olarak galatasaraya fark atıyordu
    ancak bundan sonra bu loca farkı yüzünden bu gelir farkının bir benzerini çok ekstrem durumlar olmazsa galatasaray fenerbahçeye atacak.

ayrıca konuyla alakalı olarak sağlıklı bilgi almak isteyen arkadaşlar yalan duyumcu ibrahim setene değil de kombine ve biletlerden sorumlu kişi olan özgür gündoğana danışabilir
    twitter hesabı burada
    https://twitter.com/ozgurgundogan74

şu twiti de paylaşarak noktalayalım
    https://twitter.com/ozgurgundogan74/status/233859272436510720
    Vatan'ın haberinde doğruluk payı var. Geçen seneden 20.000 kombine yenilendi, ama sonuçta bu yenilemeler de yeni satış olarak geçiyor..

• "Tüm kulüplerin mal varlıkları yanyana geldiğinde bile‚ 10 ile çarpın‚ yine de Galatasarayın yarısı kadar etmez..." (Adnan Polat 2007)

Loca sayisi heryerde farkli rakamlardan bahsediliyor. Bir kac yerde 217 olacağini okumustum. Diğer trübünlerinde isim haklarinin satilmasiyla, geliri biraz daha artirabiliriz.

Sponsor gelirlerimiz Avrupadak ilk 20 takima göre gercekten düsük. TV gelirlerinden havuz nedeniyle istediğimiz payi alamiyoruz. Avrupa projemizi finansal acidan desteklek icin sadece stadyum gelirleri yetmez. Bu yüzden, Galatasaray gayrimenkul ve yatirimlara yöneliyor. Riva arazisi projesinden 250 milyon dolar gelir bekleniyor. Floryanin Seyrantepenin yanina kamp tesisi olarak tasinilmasi düsünülüyor. Floryayla ilgili bir villa projesi var. Bununla birlikte Mecidiyeköyde is merkezi yapilmasi projesi var. Galatasaraya yilda 4.5 milyon dolar kira geliri getirme projesi(14 ay icerisinde tamamlanmasi bekleniyor)

• Boşuna biribirinizi yemeyin arkadaşlar fblilere laf anlatamazsınız.En büyük sizsiniz diyin geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jagaciak24

"Tüm kulüplerin mal varlıkları yanyana geldiğinde bile‚ 10 ile çarpın‚ yine de Galatasarayın yarısı kadar etmez..." (Adnan Polat 2007)

Loca sayisi heryerde farkli rakamlardan bahsediliyor. Bir kac yerde 217 olacağini okumustum. Diğer trübünlerinde isim haklarinin satilmasiyla, geliri biraz daha artirabiliriz.

Sponsor gelirlerimiz Avrupadak ilk 20 takima göre gercekten düsük. TV gelirlerinden havuz nedeniyle istediğimiz payi alamiyoruz. Avrupa projemizi finansal acidan desteklek icin sadece stadyum gelirleri yetmez. Bu yüzden, Galatasaray gayrimenkul ve yatirimlara yöneliyor. Riva arazisi projesinden 250 milyon dolar gelir bekleniyor. Floryanin Seyrantepenin yanina kamp tesisi olarak tasinilmasi düsünülüyor. Floryayla ilgili bir villa projesi var. Bununla birlikte Mecidiyeköyde is merkezi yapilmasi projesi var. Galatasaraya yilda 4.5 milyon dolar kira geliri getirme projesi(14 ay icerisinde tamamlanmasi bekleniyor)

Reis loca sayısı şu an 195. +3 tane de yöneticiler ve özhan canaydın ailesi için loca var. Bununla birlikte 30 loca yapımı için izin alındı. Zaten toplamda loca sayısı uzun vadede 270 olacak. Projeler egelirsek ben en çok stadın yanındaki Medical Park sponsorluğu ile yapılan avrupanın en büyük spor sağlık merkezine önem veriyorum. Sebebi ise sağlık merkezi yapıldıktan sonra mecburen çevre yoluda yapılmak zorunda. Çevre yolunun yapılması demek stada ulaşımı inanılmaz rahatlatır şu halde bile ortalamamız bu kadar yüksekken 4-5 sene sonra kapasite yetişmeyecek ve stad kapasitesinin 66.000 e çıkartılması konuşulacak. Zaten sağlık merkezinden senede 6-9 milyon dolar klübün kasasına girecek. Ayrıca mecidiyeköye yapılacak iş hanı var Büyükşehir belediyesi ve Şişli belediyesi ile anlaşılıp çöpler Klübümüz tarafından toplanacak ve geri dönüşüm kapsamında enerjiye dönüştürülecek. Böyle bir proje var şu anda.

Bununla birlikte en çok önem verdiğim olay Kıbrıstaki arazi. Kıbrısta denize sıfır 150 dönümlük arazi alındı Polat döneminde. İmar izninin çıkması beklenşyor. Oteller ve spor tesisleri yapılması planlanıyor. Sürekli bir gelir kapımız daha olacak bu sayede. Çok önem verilen bir olay çünkü arazi çok güzel bir yerdeymiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.