Bizimki daha ucuz sayılmaz maliye bakanlığı konuya acıklık getirsin
Milliyet derken?
quote:
Orijinalden alıntı: HeartQuake
Milliyet derken?
Sırf şu kombine bile başlı başına bir senelik transfer bütçesi. Hala daha orta sahaya adam alınmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky
Sırf şu kombine bile başlı başına bir senelik transfer bütçesi. Hala daha orta sahaya adam alınmıyor.
Alıntıları Göster
geçen sene? önceki sene?
Yahu şampiyon olduğunuzda kombine alıp havasını yapıyorsunuz. Olası kötü bir durumda görecem ben sizin kombine sayınızı.
Kıyaslayın önceki seneleri de Fenerbahçe hala nasıl 33000 kombine satıyor görelim. Daha bizim şampiyonlar ligine girdikten sonraki satışlar da var. o zaman akla kara görünür.
şuraya formalar falan da ekleneydi iyiydi.
Bizzat Maliye Bakanı açıklamadan itibar etmiyorum bu haberlere artık
quote:
Orijinalden alıntı: Kabuska
Bizzat Maliye Bakanı açıklamadan itibar etmiyorum bu haberlere artık
3 yıllık kombine diye bir şey yok bunlar hala 3 yıllık kombine diye sayıklamış arkadaş ben anlamıyorum. Bu 3 yıllık kombineler herhangi bir zamanda satışa çıktıysa biz niye hiç görmedik yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
geçen sene? önceki sene?
Yahu şampiyon olduğunuzda kombine alıp havasını yapıyorsunuz. Olası kötü bir durumda görecem ben sizin kombine sayınızı.
Kıyaslayın önceki seneleri de Fenerbahçe hala nasıl 33000 kombine satıyor görelim. Daha bizim şampiyonlar ligine girdikten sonraki satışlar da var. o zaman akla kara görünür.
yahu önceki seneler dediginde alisamiyen 100bin kişilkmi 20 bin kişilik stadda ne satıcan. zaten fenerin + taraftar falan fistan hikaye. Stadi gsden önce yapması baska birşey yok. fb öne atan bu.artık stadlar aynı bundna sonra 2takım arasındada büyük farkalr olmaz.Bosuna sidik yariştirmayin. sen 3sene eski dönersin biri gelir 10 sene önceye döner bi fbli gelir 25 sene önce der der gider. stadlar artık kapesite bakımıdan hemen hemen ayni.bundan sonra biri 30 satiyorsa diger 27 satar.Bukadar boş tartişma konuları olamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesne
3 yıllık kombine diye bir şey yok bunlar hala 3 yıllık kombine diye sayıklamış arkadaş ben anlamıyorum. Bu 3 yıllık kombineler herhangi bir zamanda satışa çıktıysa biz niye hiç görmedik yahu
Vip koltuklar var 3 yillik kombineden kastlari o heralde
Beyaz tv'nin verdigi rakamlarda fenerin fazla olmasina ragmen inanmadim.Buna da inanmiyorum
quote:
Var dostum polat döneminde ilk satılan 20bin kombine 3 yiilk satıldı ozaman cıktı. gazete haberi olarak googleda aratirsan var bircok kaynak. her yıl 40milyon tl geliri var bu sende 20bin küsür satildi ondan 40milyon geldi 80 oldu bukadar basit.Fenerlile şunu anlamıyor
gs gitti 5 yillik 40 bin kişiye satti. 2.3.4.5. yil hiç satmamıs mı olcaz kombine 0 mı olcak kazanc 0 mı olcak. bunu çözemiyor bazilari 3 senelik olsa ne olur 43 senelik olsa ne olur parasi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans
geçen sene? önceki sene?
yahu önceki seneler dediginde alisamiyen 100bin kişilkmi 20 bin kişilik stadda ne satıcan. zaten fenerin + taraftar falan fistan hikaye. Stadi gsden önce yapması baska birşey yok. fb öne atan bu.artık stadlar aynı bundna sonra 2takım arasındada büyük farkalr olmaz.Bosuna sidik yariştirmayin. sen 3sene eski dönersin biri gelir 10 sene önceye döner bi fbli gelir 25 sene önce der der gider. stadlar artık kapesite bakımıdan hemen hemen ayni.bundan sonra biri 30 satiyorsa diger 27 satar.Bukadar boş tartişma konuları olamaz.
Geçen sene farklı staddamıydınız?
Ben tartışma yaratmak için de söylemedim. 1 aydır aynı konular açılıp duruyor 40 000 sattık diye. Yahu sattın sonuç? biz senelerdir satıyoruz o kadar kombine farkeden birşey yok. Sattığına değen bir başarı getirebiliyor musun? veya stad kurulduğundan beri satabiliyor musun da şimdi gelip övünüyorsun?
Siz hiç bir fenerlinin böyle bir konu açtığını gördünüz mü geçen sene? ondan önceki sene veya daha öncesi? Övünülecek bir durum değil çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: emrenass
quote:
Vip koltuklar var 3 yillik kombineden kastlari o heralde
onlar degil normal koltuklar vip koltuklar 2500 civari kadar zaten. 150 tanede loca var. haber 2009 yılı gazetelerinde varda cıkcam birazdan aksama koyarım. fener fazla kazandı kısmı su
Gs de 20 bin öncedne satılgıı icin 20 bin de bu sene satip kombineyi kapattılar. toplamda 40 bin oldu kombine kapanı yoksa normal taraftar gelemeyecek. ama fenerde butun kombineler bu sene satıldıgı icin daha 40 e ulasmadıar. 35 bin sattilar. 35 bin kombine geliri 20binden fazla oluyor sadece bu sene icin satilani göruyorlar yani önceki 20bin alan adamlar yokmus gibi hesaplıyorlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: mert1905x
quote:
Var dostum polat döneminde ilk satılan 20bin kombine 3 yiilk satıldı ozaman cıktı. gazete haberi olarak googleda aratirsan var bircok kaynak. her yıl 40milyon tl geliri var bu sende 20bin küsür satildi ondan 40milyon geldi 80 oldu bukadar basit.Fenerlile şunu anlamıyor
gs gitti 5 yillik 40 bin kişiye satti. 2.3.4.5. yil hiç satmamıs mı olcaz kombine 0 mı olcak kazanc 0 mı olcak. bunu çözemiyor bazilari 3 senelik olsa ne olur 43 senelik olsa ne olur parasi geliyor.
Hocam benim bildiğim VIP koltuklar ve localar 3 senelik sadece, normal koltuklar 1.5 senelik kiralandı onlar da sene başında bitti.
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.