Şimdi Ara

KOMBİYİ BALKONA ALMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok şey öğrendim sayenizde herkse çok tşk ederim.
    Kombimiz mutfaktan balkona almayı düşünüyoruz gaz tüketimini etkiler mi? Balkonu kırma cam ile kapatacağız.

• sistem borularını yalıtım yaparsan hiç etkilemez yalnız tekrar mühendislik firmasına proje çizdirmen şart
  • Proje çizdirmem gerektiğini daha öncede duydum.Duvarın iç yüzünden dış yüzüne balkon tarafına alınacak illada şart mı proje çizdirmek çizdirmeden aldırırsam beni ne gibi bir zararla karşılaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

sistem borularını yalıtım yaparsan hiç etkilemez yalnız tekrar mühendislik firmasına proje çizdirmen şart

Hocam benim kombi de balkonda.. Pimapenle kapalı aslında ama sistem borularını yalıtımdan kastın nedir ? Hangi malzemeyi alıp nasıl uygulamak gerekiyor ? Tarif eder misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerZ

quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

sistem borularını yalıtım yaparsan hiç etkilemez yalnız tekrar mühendislik firmasına proje çizdirmen şart

Hocam benim kombi de balkonda.. Pimapenle kapalı aslında ama sistem borularını yalıtımdan kastın nedir ? Hangi malzemeyi alıp nasıl uygulamak gerekiyor ? Tarif eder misin ?

4 boruyu Polietilen Köpük AC İzole Boruyla izole edeceksin ok
     KOMBİYİ BALKONA ALMAK

• quote:

Orijinalden alıntı: yesilciha53

Proje çizdirmem gerektiğini daha öncede duydum.Duvarın iç yüzünden dış yüzüne balkon tarafına alınacak illada şart mı proje çizdirmek çizdirmeden aldırırsam beni ne gibi bir zararla karşılaşırım.

gaz dağıtım firması denetleme yaparsa proje dışı işlem yaptığın için sözleşmeyi fesh edebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    80m2 ev için kombi önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Dubleks ev için kombi tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.