Şimdi Ara

kombo (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu biliyorum.Adam tüm liderler assasindir demiş ondan dedim.Bunun yanında Blood™ un en iyi adamı WaSaBi dir.Ayrıca da Türk'tür
  • Ben sana daha ne diyim araştır da yaz azcık, biraz dengeli yaz
    Demek 1 saniyhede 13 tane skilli aynı anda vuruyorsun ha.Birazcık internet hakkında bilgin olsa oyunda oyunda Ping diye birşey duymuş olurdunki sende zaten o bilginin olduğun şüpheliyim hadi bir saniye içinde yapabilmen için elinin hızını bırakıyorum en az 2mbit bağlantı ile oyuna bağlı olman gerekiyor, demek Türkiye'den değilsin.

Ayrıca Assassin'inde 13 tane attack damage ini ilk kez duyuyorum yani helal olsun, 8 de bari vampiric touchlarıda saysak o kadar skill yok.Sen galiba beramusda 69 lvl olmalısın, farklı farklı niklerle girip bize hava atıyorsun ne kadar kişiyi güldürdüğünü bilmiyorsun, gördüğün oyuncuları kendinmişin gibi forumlarda yazıyorsun 9 yaşında kardeşin olduğu da belirtmenden yalan konuştuğun ve konuşma tarzından da yaşın anlaşılıyor.Ama yaşın ilerlediğinde ne kadar boş konuştuğunu anlarsın.Ama senin eğlencende bu ne diyebilirimki sana, devam et..

quote:

Orjinalden alıntı: azzaroo

--------------------------------------------------------------------------------

Tüm resimlerde olan kombo değil, skill kullanmadıktan sonra kombo olmaz, bir kere kombo yapıcaksanız tavsiyem fazla damage vurabilecek yaratıklara yapmamanızdır, bu gibi durumlarda dancing ile HP damage almadan daha rahat kesebilirsiniz.
    Komboya gelince, kombo kişiye göre değişiyor, bu oyundaki kombo mantığında; siz düşmanı seçtiğinizde skill tuşuna bastığınız an o skill damage i yaratığa gider, yani bundan sonra ki efekttir.Eğer ileri veya geri (w,s) tuşlarından birine basarsanız adamınız boş olur ve efekt olmaz yani komboyu serlise ler içinde ypamış olursunuz.Örneğin kombo yaparken şöyle olmalı , yaratığı seçin ve r tuşuna basarak üstüne doğru koşun tam yaklaşırken skill kullanın ve hemen s tuşuna basın ve geri gidin(yani basın ve çekin) sonra hemen r tuşuna bir daha basıp tekrar vurmaya hazırlanırken diğer skill ile vurun ve hemen geri yada ileri tuşuna basın ve yine aynı şekilde r tuşuna hemen basarak hazırlanırken tekrar skill, böylece 1-2 sn içinde en az 3-4 skill vurabiliyorsunuz.Umarım anlatabilmişimdir, kolay gelsin

-------------------- ARKADAŞ BUNU YAZMIŞ COMNBO R SKİLLSİZ OLMAZ R SKİLSİZSE BU ÇICIK KOMBOSUDUR BENMİM KARDEŞİM YAPIYO BUNU 9 YASINADA AHAHAHHAHA BİLMEDEN KONUŞMAYALIM SANİYEDE 4 SKİL VURCAKSAN OĞRENME ZATEN Bİ B,K YARAMAZ BİLMEDEN KONUŞMAYIN

• beyler benım cypherda 69.5 um var

• quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

bu combo degil.skill + normal kendin vurusun bu.bos bos konusuosun.hoodwink skilli vurur ardindan sen normal vurursun.en basit combo felan gec bunları

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre
    al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

Çok bilmiş abicim.Wariorların skilleri zaten seri olduğu için kombo yaparken demageleri 2şer 2er verir .Lütfen bilmeden konuşmayalım.Bıktım bea.Forumun başından beri millete derdimi anlatamadım.Yaptığım uygulamalı olarak şu.r+skill+r+r+skill...........

ali_emre seninle nihayet anlaştık.r+skill+r+r+skill bu olabilir ama önceki yazılarına dikkat et sen r+skill+r+skill demişin hep.anlaşaöadığımız buraydı.şimdi doğrusun.

• quote:

Orjinalden alıntı: sakally

yuuuuuh bi saniyede 8 tuşa basomuş zaten 8 attack kullanmassın o zaman bu adam safahatı 15 dakkada yazart hahahah 3 yıldır 20 saat oynomuş o zaman 4 saat mi uyuyon sallama aha bence bu beramusta level 69 u da vardır

8 skill olsa gene iyi.13 skill koyuyomuş.yuuuuuh.Yok 69 lvl değildir 70 yapmıştır o şimdiye

• Abi artık characterler saniyede bastığı skill sayısına göre sınıflandırılıcak."Benim char saniyede 1.5skill basıyo ya seninki????????"

• arkadaslar ke de combo yapiminda bi degisiklik yapilip artik olmicak olsa bile yapimi cok basit ve aynen soyle

hedefi secin 'r' ye basin tam hedefe geldiginizde 'skill 1 ' w 'skill 2 ' w 'skill 3 ' w 'skill 4 ' yapin sonra sagida sonuca bakin .....
  • bak yaw ne güsel espirik yaptıydım adam silmiş
  • benim elller 2000 damage comboya 0.6 saniede ulaşır benim eller 1500 beygir 1991 model olcak o kadar

inşallah bunu silmesler ne güsel espirik sen yapamosan kıskanma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakally -- 10 Eylül 2005, 13:53:23 >
  • mageler içinde kombo var mı
    varsa yazsın birisi
  • Combo tüm skilleri efek kullanmadan arka arkaya vurmaktır...Lvl 1 adamla combo olmaz adam gibi oynayın oyunu milletin yanlış yönlendirmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: YeDiKuLeLi

Combo tüm skilleri efek kullanmadan arka arkaya vurmaktır...Lvl 1 adamla combo olmaz adam gibi oynayın oyunu milletin yanlış yönlendirmeyin

o zaman ben combo yapıyomuşum :)
  • BEYLER BURDA OALYLAR UZAMIŞDA UZAMIŞ BİR ARKADAŞIMIZ CİVCV DEİL ŞÖLE 60 LVL CZ DE BU TAKTİKLERİ DENEYEN WE YAPAN Bİ ARAKADAŞMIZ WARSA O KONUŞSUN BİZDE ANLAYALIM
  • oo 60 neki beramusda 69 level arkadaşımız var sana 49 skill kombo bile yapar, gerçi şimdiye 79 level olmuşturda hadi neyse
  • eeee yazsın o zmn şuraya adam gibide bizde yapmaya çalışak bare asol yolu öğretsin biz onu geliştirelim ok???
  • yavvv warrrior neden combo yapsin 411 barbar deil zaten asssainnnn inanmiorsan gir dieze bak
  • yaw bize iyi bilen biri doğru dürüst anlatabilir mi
  • çünkü yazan her şeyi denedim olmuyor alla alla bize video çekip anlatabilir msiiniz?
  • ewt video olsa mnyak olurdu
  • ya bi video çekebilecek baba yiğit yok mu yawwww.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.