Şimdi Ara

kombo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler şu assianların kombosu nası yapılıyo bilen ve anlatçak olan varmı?????????

• çok çeşitli kombolar war genelde meslek sırrı oluyo bunlar yapmasi da baya bi serilik gerektirio kolay bişi deil ama yapinca bi saniyede 7 damage verebilen assasinler bile war mage oldugum icin yapilişlari pek bilmiorum sadece en basit olanlar
  • ok bi adam varda czde cypherda 8 combo koyuyo 2000den fazla hasar verio bana sordum dio skill vuruyom buna çok uyuz oluyom ya gözümün önünde kombo yapıo sora skill vurdum dio...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stoonna -- 18 Ocak 2006 4:26:37 >
  • r+skill / s+r+skill. / s+r+skill <-- Duruken Yapılan Kombo

z(seç) +r +"w"'ya bas ( Hedefi takip ederken yapılan kombo) ve skilli kullanma<--

hareketle kombo

z+çift tıkla + skill / mouse ikonunu hedef dışında hareket ettirirken yapılan kombo( Biraz geriye yürü) ve düşmana çift tıkla ve skilli kullan<-- mouse kombosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizz -- 15 Ağustos 2005, 18:45:24 >
  • alttaki pencerede 2000 yazıyorsa o skilldir, comboda ardı ardına 5 -6 dmg yazar
  • bazen damage bile göstermez bakarsın adamı ölmüş karsında..oda meslek sırrı..Diezdeki 411 barbar olmasına ragmen sen bi pot içene kadar sana 8 hamle yapabiliyomus..yani combonun bu kadarına..
  • keşfetmesi zor şeyler ama bugsun kombosunu az merak etmiyor deilim dorusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Axess vs. Bonus
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • warriorlar bile kombo yapıo heeeeeee yuh beeee.
  • ben özel programı var diye duydum valla
    benden bu kadar
  • abi ya ben çok combo istiyorum bana bunu pm yle öğretin çok lazım. lütfen yardım pls.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Shaban

warriorlar bile kombo yapıo heeeeeee yuh beeee.

comboları nası yapılıo (wokerda işe yaramaz ama neyse )
  • bende bugün assasin char açtım biri anlatırmı nasıl yapılıyor tam olarak... basit combo söylebilirmi....
  • benim anladigim kadariyla kombo soyle yapiliyor. skilleri diziyosun guzelce. artik nasil dizecegin keyfine ve tecrubene kalmis. sonra bir elemana dalarken skill kullanip daha o skilin hareketi bitmeden ileri ya da geri tusuna baszip ardindan diger skile basican. benim anladiim bu. eve donunce deniycem iki hafta sonra kombolari. ben mage oynuyorum ama ezik bi assasin var lvl 42. onunla bakicam. olursa da ona kasarim artik :)
  • BNDE ARHCER BOZDUM ASSAİAN OLDUM AMA.COM BO GİRİYONMU GİRMİYONMU TAM ANLAMADIM:))
    MİLLET OYNAYINCA GİRİYOMUŞ MUŞ FİLAN YANİ YAPACAK BİŞEY YOK
  • Ben anlamadım.Her sınıfın kombosu var mı?
  • ben de merak ediodum saolun beyler1!
  • Comboyu mage ile de yapabilirsin Staff la vurma skill i ile olyor ben denedim ilk önce düşmanı seçiyoruz daha sonra R tuşuyla düşmana doğru gidiyoruz düşmanın yakınına gelince Staffla vurma skillini kullanıyoruz skilli kullanır kullanmaz "S" ile bi adım geriye gelince Damage i görürsünüz ama hareket kesilmiş olur bunu arka arkaya yaparsanız çok kısa sürede daha çok damage atmış olursunuz.
  • YA BENİM EZİQ CHARIM VAR LVL 35 ÖĞRENİRSEM ONA KASCAM CHAR COMBOLARINI SÖYLERSENİZ ONA KASCAM YARDIM LÜTFEN
  • meslek sırrıysa öğretmesinler de bi ipucu versinler bilenler.Nedir olay.
    Mesela ben bazen vuruyorum insana alt alta skiller yazıyor boşluk olmadan:
    Using Thrust
    Using Shock
    Using Cut

gibi sonra dmg felan yazmadan adam yıkılıyo.Bunu ben mouse'la yapıyom, "z" ve "r" yada "w" kullanmıyorum.Mesela bu combo mudur....
    Combo illa kalvyeden mi yapılır....
    Master olmadan combo yapılır mı...
    Küçük bi ipucu verecek assasin yok mu???

düzeltme: alıntı silindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 10 Ocak 2006 1:08:16 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: by_ram

meslek sırrıysa öğretmesinler de bi ipucu versinler bilenler.Nedir olay.
    Mesela ben bazen vuruyorum insana alt alta skiller yazıyor boşluk olmadan:
    Using Thrust
    Using Shock
    Using Cut

gibi sonra dmg felan yazmadan adam yıkılıyo.Bunu ben mouse'la yapıyom, "z" ve "r" yada "w" kullanmıyorum.Mesela bu combo mudur....
    Combo illa kalvyeden mi yapılır....
    Master olmadan combo yapılır mı...
    Küçük bi ipucu verecek assasin yok mu???

o yaptığın combo değil öldürdüğün adam eziktir sen spike vurunca ölmüştür yani diğer skiller boşa gitmiştir combo çok çeşitli mouse'la veya kalvyeyle arkadaş zaten üsstte bi kısmını açıklamış okursan anlarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kieli -- 10 Ocak 2006 1:09:09 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.