Şimdi Ara

kombo (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla eğer yukarıda yaptığım combo ise ben şöyle anladım comboyu:
    adamı çift tıklıyorum, yaklaşınca skill kullanıyorum; tam skilli uygulamaya başladığında adamı tekrar cift tıklıyorum ve skill görünmüyo (aslında skill vuruyo) adam düz vuruyo; tam düz vuruken tekrar skill basıyorum, sonra tekrar çif tıklıyorum.İşte böyle uğraşıyom, tabi zamanlama önemli.Deneye deneye öğrenmeye çalışıyom.Yukarıdaki resmi (eğer combo ise tabi) böyle yaptım, bugün yaptım, paylaşayım dedim...
  • Bence bu kombo ama yanlışsam düzeltin
  • bence bu combo tabi orda aralarda hiç şu skilli kullandın yazmıo
  • kombo kolay iştir yaw.
  • komboyu yapabilmek için çok çalışman lazım o kadar da koaly bişey değil.
  • su mouse kombosunu 1 daha anlatsanız :D
  • aha noob wariorumla yaptığım combo.Aslında zor bi şey değil.

• Ben deniyom yapamıyom lütfen yardım edin (assasin)
  • ali_emre o 17 ler normal vuruşmu skill mi bana normal vuruş gibi geldi eğer normal vuruşsa combo değildir.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ali_emre

aha noob wariorumla yaptığım combo.Aslında zor bi şey değil.

bana da sadece "r" ye basılmış gibi geldi.Gerçi yazıyo using crash diyo.bunun gibi yapabiliyom ben de ama pek bi işe yaramıyo.eğer bu combo ise 3'lü combo mu olmuş oluyo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_ram -- 28 Ağustos 2005, 14:45:37 >
  • quote:

Orijinalinden alıntı: endless_nightmare

ali_emre o 17 ler normal vuruşmu skill mi bana normal vuruş gibi geldi eğer normal vuruşsa combo değildir.

arkadaş 17lerinnin arasındaki 23 demagesini görmiyonmu eziq.Zaten bulcan daha fazla demageye dayanamadı.O vurşların hepsi 2saniye içinde gerçekleşmiş bi olaydır.Bunu kanıtlayamam ama artık o sizin vicdanınıza kalmış
  • Bence İlk önce Crash Kullanılmış daha sonra iki kez "R".Bence Kombo Değil.
    quote:

aha noob wariorumla yaptığım combo.Aslında zor bi şey değil.

• lan ne kadar eziqsiniz bak bakam using crashin üstünde ne yazıyo.Being attack on small bulcan diyo mal.Bana mı öğretecen komboyu.Bi daha düzgün bak günahımızı alma yalancı diye
  • YA BUNU DOĞRU DÜZGÜN YAPAN YOKMU VARSA ANLATSIN YAA
  • bak ayrıntılı anlatam.ilk başta rye bastım being atağı başlattım ve hemen skilli vurdum sonra rye basıp beingi durdurdum.Yine rye basıp başlattım ve skille bastım.Ama bulcan öldüğü için daha demage vuramadım 2.vurduğum skill görünmedi.Bu combo değilse kendimi boğazdan aşağı atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 28 Ağustos 2005, 16:22:27 >
  • al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 28 Ağustos 2005, 16:03:56 >
  • Bu yaptığın en basit kombo ilk önce "R"ye basıyorsun daha sonra canavarın yanına gelince skill kullanıyorsun combo dedğin arka arkaya en aşağı 5 damage vurmalı.Bunları combo diye koymayın.
    quote:

al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

• ya kardeşim senin bana kılın mı var?Cmbo en kısa zamanda 1den çok demage vurmakdır.Bende en kolay komboyu bilmiyenlerle paylaştım.5-6 demage vurmak usta işi.Biraz ayıp ediyon caglarkoyar kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 28 Ağustos 2005, 19:33:11 >
  • bi şey daha ekliyim rye basarken canavarın dibindeydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 28 Ağustos 2005, 19:32:35 >
  • simdi ßu kombo mudur ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.