Şimdi Ara

kombo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şöle oluo sanırım spike vuruon bu dolana kadar rle girşion sle geri çekion skill patlatıon rle girşion sle geri çekion skilö patlatıon öle gidio galbia bilmiom vallah acayip bişi hemde çok acayip...
  • lol arkadaşlar karşınızda 12 li combo yapabilen bi abniz war işte burda hemen anlatayım ama yapması çok zordur baştan belirteyim bi saniyede defasif warriorun 4200 healtinide aldım onuda belirteyim sana comba yapan assasinlerin damgelerine bak eğer soleyese
    900
    489
    354
    bole bişi sey bu combo hackidir .... eğer hack kullanmak isityoun ac tool die bi program war genelde makro iiçin kullanılır ama combo hackide wardır.

ama soyleyse
    900
    125
    489
    124
    354
    89
    yani 2 buyuk skill arasında r atagı warsa bu reaal combodur şimdi size real comboyu anlatayım
    2 turu var 1 mouse combosu 2 w combosu

1 ) MOUSE COMBOSU

adama mousle iki kere tıkla goreceksin charın ona yakalayana kadar koşmaya dewam edecektir vuruş mesafesite girdiğin an 1 spike bas 2 r harfie 3 thurst 4 tekrar r ye bas 5 skil 6 r 7 skil 8 r 9 skill 10 r bunları yaparken surukli adama mousele tıkla zamanla alısırsın bu solediğim şey zamanla 2 3 saniyey indirgersen artık sağlam bi assasinsin eğer vombo bilison 50 level bi assasin rahatlıkla 60 level mage alabilir

2 comboda W KOMBOSUDUR BU USTA İŞİDİR MOUSE COMBOSUNU YAPIN SONRA GELİN 12 Lİ W COMBOSUNUDA ANLATAM

np listesine bakın 1 ler herzaman assasindir ...

• çok sağollll
  • yaw aga bu 411de assianmı bloodda diezde hani.
  • quote:

Orijinalinden alıntı: azzaroo

lol arkadaşlar karşınızda 12 li combo yapabilen bi abniz war işte burda hemen anlatayım ama yapması çok zordur baştan belirteyim bi saniyede defasif warriorun 4200 healtinide aldım onuda belirteyim sana comba yapan assasinlerin damgelerine bak eğer soleyese
    900
    489
    354
    bole bişi sey bu combo hackidir .... eğer hack kullanmak isityoun ac tool die bi program war genelde makro iiçin kullanılır ama combo hackide wardır.

ama soyleyse
    900
    125
    489
    124
    354
    89
    yani 2 buyuk skill arasında r atagı warsa bu reaal combodur şimdi size real comboyu anlatayım
    2 turu var 1 mouse combosu 2 w combosu

1 ) MOUSE COMBOSU

adama mousle iki kere tıkla goreceksin charın ona yakalayana kadar koşmaya dewam edecektir vuruş mesafesite girdiğin an 1 spike bas 2 r harfie 3 thurst 4 tekrar r ye bas 5 skil 6 r 7 skil 8 r 9 skill 10 r bunları yaparken surukli adama mousele tıkla zamanla alısırsın bu solediğim şey zamanla 2 3 saniyey indirgersen artık sağlam bi assasinsin eğer vombo bilison 50 level bi assasin rahatlıkla 60 level mage alabilir

2 comboda W KOMBOSUDUR BU USTA İŞİDİR MOUSE COMBOSUNU YAPIN SONRA GELİN 12 Lİ W COMBOSUNUDA ANLATAM

np listesine bakın 1 ler herzaman assasindir ...

AGA BENDE SPİKE YOK NE YAPAM İLK THURUST MU ÇAKAM

• quote:

Orijinalinden alıntı: Shaban

yaw aga bu 411de assianmı bloodda diezde hani.

assasin degil..berseker..yani barbar

@Jee

ben de öle yapıyom lvl 55 e kadar öle takılıyozama egerki elinde saglam dagger ve atack ın wolf suz 400 se
    ve eziksen yani -55 sen

Trust ( X4 dmg)
    Cut
    Priece(X2 dmg)
    Shock

combo yaparkne bu sırayı kullanmanı tavsiye ederim
  • x4 derken ne demek istiyosun ve aralarda r yi kullancam mı
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Wolqanyc

quote:

Orijinalinden alıntı: Shaban

yaw aga bu 411de assianmı bloodda diezde hani.

assasin degil..berseker..yani barbar

@Jee

ben de öle yapıyom lvl 55 e kadar öle takılıyozama egerki elinde saglam dagger ve atack ın wolf suz 400 se
    ve eziksen yani -55 sen

Trust ( X4 dmg)
    Cut
    Priece(X2 dmg)
    Shock

combo yaparkne bu sırayı kullanmanı tavsiye ederim

yanlışın var 411 assassin
    teleport gate de gördüm

• walla bu combo muthıs bısı adam bana bı combo yapıo 1200 canım war 1 kere koymus gıbı ama bı baqıom 3 defa da vurmus combo yu yapanlar genelde ares te ::SeRT_ÇoCuK:: TaM__TaM adam tam karusların cz dekı town unun altında beqlıo mage lere ve priest lere dalıo genelde bu ıkı adam karsınıza cıkarsa dırek town yada gate yapınyoksa 50 np ye yazıq olur
  • ya cok zor bu ya yapıyorum olmuyor 1 türLü... yada ben anlamıyorum
  • valla ben de çok uğraştım fakat olmuyo...yani ne biliyim yani....uff yapamıcam ben galiba....
    ARCHER MI OLSAM
  • skill r skill r skill r skill yapıyorum oLmuyor nerede yanLıs yapıyorum ?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: HyDraLiskTr

skill r skill r skill r skill yapıyorum oLmuyor nerede yanLıs yapıyorum ?

ben daha denemedim ama r ye basmadan önce mouse ile adamı seçiceksin.
  • lvller kac beyler daha cok skıllınız oldugunda combo yapabılırsınız sımdı sadece mouse la combo yapabılırsınız45 lvl ustundeysenız ben bısıler dıyemem
  • henüz sadece 4vuruş yaparım combo olarak ama fena da deil neticede vuracanı vuruyo
  • ben 48 lvl ım ne yapayım
  • ya beyler lvl 47 assasinim şöyle bişey yaptım bu bir combo mudur?

kombo
  • galiba combo ama tam bişi söyleyemicem
  • AL SANA WARİOR COMBOSU R+SKİLL+R+R+SKİLL+R+R+SKİLL....
    ZATEN WARİORLARIN VURUŞLARI HIZLIDIR.PEK COMBO LAZIM DEĞİL AMA BÖLE DAHA İYİ
  • 1 sey dicem r+skill yapmadan önce adamı sadece secip bırakıcaz mı yoksa devamlı adamın üstüne mi basılı tutucaz ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.