Şimdi Ara

kombo (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
15.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm resimlerde olan kombo değil, skill kullanmadıktan sonra kombo olmaz, bir kere kombo yapıcaksanız tavsiyem fazla damage vurabilecek yaratıklara yapmamanızdır, bu gibi durumlarda dancing ile HP damage almadan daha rahat kesebilirsiniz.
    Komboya gelince, kombo kişiye göre değişiyor, bu oyundaki kombo mantığında; siz düşmanı seçtiğinizde skill tuşuna bastığınız an o skill damage i yaratığa gider, yani bundan sonra ki efekttir.Eğer ileri veya geri (w,s) tuşlarından birine basarsanız adamınız boş olur ve efekt olmaz yani komboyu serlise ler içinde ypamış olursunuz.Örneğin kombo yaparken şöyle olmalı , yaratığı seçin ve r tuşuna basarak üstüne doğru koşun tam yaklaşırken skill kullanın ve hemen s tuşuna basın ve geri gidin(yani basın ve çekin) sonra hemen r tuşuna bir daha basıp tekrar vurmaya hazırlanırken diğer skill ile vurun ve hemen geri yada ileri tuşuna basın ve yine aynı şekilde r tuşuna hemen basarak hazırlanırken tekrar skill, böylece 1-2 sn içinde en az 3-4 skill vurabiliyorsunuz.Umarım anlatabilmişimdir, kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Armand

Tüm resimlerde olan kombo değil, skill kullanmadıktan sonra kombo olmaz, bir kere kombo yapıcaksanız tavsiyem fazla damage vurabilecek yaratıklara yapmamanızdır, bu gibi durumlarda dancing ile HP damage almadan daha rahat kesebilirsiniz.
    Komboya gelince, kombo kişiye göre değişiyor, bu oyundaki kombo mantığında; siz düşmanı seçtiğinizde skill tuşuna bastığınız an o skill damage i yaratığa gider, yani bundan sonra ki efekttir.Eğer ileri veya geri (w,s) tuşlarından birine basarsanız adamınız boş olur ve efekt olmaz yani komboyu serlise ler içinde ypamış olursunuz.Örneğin kombo yaparken şöyle olmalı , yaratığı seçin ve r tuşuna basarak üstüne doğru koşun tam yaklaşırken skill kullanın ve hemen s tuşuna basın ve geri gidin(yani basın ve çekin) sonra hemen r tuşuna bir daha basıp tekrar vurmaya hazırlanırken diğer skill ile vurun ve hemen geri yada ileri tuşuna basın ve yine aynı şekilde r tuşuna hemen basarak hazırlanırken tekrar skill, böylece 1-2 sn içinde en az 3-4 skill vurabiliyorsunuz.Umarım anlatabilmişimdir, kolay gelsin

bak arkadaş adam gibi bi combo yolu vermiş buna inanırım.senin gibi r+skill+r+skill die combo olmaz neyse bundan sonra asla sana cvp vermicem sen kendi çapında yap combonu.

• Ya tamam siz assasian olarak 3-4 deamge vurabilirsiniz ama benim gösterdiklerimin tamamı kombo.Ayrıca sen r tuşuyla canavara koş diyosun ama canavarın dibindeykende bazsanız bi farkı olmaz.Bide geri tuşuna bas demişin.Ben olayı şöle izah ediyim.2 kere daha anlattım bunu.

• Canavarın dibindeyken Rtuşuna ondan hemen(saniyenin 10/1i kadar)sonra skille bas.
    • Sonra bidaha Rye bas ve being attağı durdur.(bunu w;s tuşunun yerine kullanın)
    • sonra yine ilk aşamada yazdığımı yapın
    İşte bu kadar.Bunlar combo değil derken benimkileri kastetmedin galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 30 Ağustos 2005, 12:28:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

quote:

Tüm resimlerde olan kombo değil, skill kullanmadıktan sonra kombo olmaz, bir kere kombo yapıcaksanız tavsiyem fazla damage vurabilecek yaratıklara yapmamanızdır, bu gibi durumlarda dancing ile HP damage almadan daha rahat kesebilirsiniz.

bak arkadaş adam gibi bi combo yolu vermiş buna inanırım.senin gibi r+skill+r+skill die combo olmaz neyse bundan sonra asla sana cvp vermicem sen kendi çapında yap combonu.

düzeltiyim.O şöyle r+skill+r+r+skill.....yani r+skill+r-+skill değil.Armand kendi yöntemini paylaşmış bizle teşekkür ederim ona.Sen bana cevap yazmayacakmışın.Benim için bi şey farketmez.Senin gibiler çok.Forumun diğer bölümlerini okumazlar sonra gelir burda laf yaparlar.Bende defalarca anlatmak zorunda kalırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 31 Ağustos 2005, 14:15:14 >

• Slm arkadaşlar dün comboyu öğrendim yaptım bile ama fotorafları bi neden le koyamıyom size anlatıyım

bakın ilk başta light feet ınınızı açıp adama tıklıyorsunuz ve w la r ye basılı tutup adama vurabilceğiniz mesafeye geldiğiniz de MOUSE la skilli kullanıyonuz. vurukende elinizi w ve r den çekmeyin.sonra s ye basıp tekrar r le diğer skilinizi atıyosunuz ve bu böle devam ediyo

warriorlar için light fet yok!!
  • abi comboyu size anlattım cewapları okyamam zamanım az goz karaıyla gordugum bi resim var bu kombomudur kombodur spee yoksa elinde olan skilleri koy combo canavara yapılmaz yani mantıgı yok ... czde yapılır 60 olun bence sonra oğrenin vomboyu 411 ASSASİNDİR BARBAR DİİL İSTEDİĞİNİZ SERVERA BAKIN NP BİRİNCİSİ HERZAMAN ASSASİNDİR...
  • arkadaş demişki 1 sn de vurması imkansız ben size 1 sn de 13 damge vurabilirim istanbulda oturan arkadaş bvarsa gelsin elimi çeksin 1 sn nasıl 1 tusundan başlıyarak 9 tusuna kadar gidiyorum çeksin nette yayınlasın bilmeden konuşmak MANTIKSIZ Bİ SN İMKANSIZMIŞŞ BNE BU OYUNU 3 SENEDİR GUNDE 20 SAAT OYNUYORUM............
  • --------------------------------------------------------------------------------

-------------------- ARKADAŞ BUNU YAZMIŞ COMNBO R SKİLLSİZ OLMAZ R SKİLSİZSE BU ÇICIK KOMBOSUDUR BENMİM KARDEŞİM YAPIYO BUNU 9 YASINADA AHAHAHHAHA BİLMEDEN KONUŞMAYALIM SANİYEDE 4 SKİL VURCAKSAN OĞRENME ZATEN Bİ B,K YARAMAZ BİLMEDEN KONUŞMAYIN

• quote:

Orjinalden alıntı: JEE

Slm arkadaşlar dün comboyu öğrendim yaptım bile ama fotorafları bi neden le koyamıyom size anlatıyım

bakın ilk başta light feet ınınızı açıp adama tıklıyorsunuz ve w la r ye basılı tutup adama vurabilceğiniz mesafeye geldiğiniz de MOUSE la skilli kullanıyonuz. vurukende elinizi w ve r den çekmeyin.sonra s ye basıp tekrar r le diğer skilinizi atıyosunuz ve bu böle devam ediyo

warriorlar için light feat yok!!

bunu bi deneyin canavarlara yaptığım bişey deil

• beyler ben size burda okuduklarımın özetini yascam.bende de assassin var ordan da yararlancam tabii...şimdi assassinde ard arda skill vurulmuo.mesela skillerini 1 2 3 4 5 die dizdin.1 e bastığın gibi 2 ye basarsan 2 yi vurmuo sadece 1 i vuruo yani aradan cok kısa bi zman gectiğinde 2 ye basarsan olmuo burda anlatılanlardan aldığım bilgilerin sonu ikisini de aynı anda vurmak için düzenlenmiş bi taktik oluo.yani:skiller 1,2,3,4,5 die sıralı farz edin. 1 e bastıktan sonra s ye basın(geri cıkıp 2 yi daha kısa sürede vurabilmek için)s ye bastığın gibi 2 ye bas daha sonras+3+s+4+s5+s sonra başa benim kanaatim budur hayır kardeşim sen yanlıs biliosun dien varsa lütfen hakaret etmeden bana doğrusunu anlatsın...
    iyi kasmalar..............
  • quote:

Orjinalden alıntı: endless_nightmare

quote:

ali_emre'nin combosuda mümkündür burdaki "r" w" ve "s tuşlarıyla aynı amacı taşır bilmeden konuşma endless_gündüzmare...
    armand sen alınma abi quote yaptım arada seninki geldi :P

kendi combomu yazmak isterdim de meslek sırrı eskisini yazayım ama :)

z/r+5+w+6+s+4+r3 bu combo rogue ve mage içindir....
    skillerin adını vermeyecem o zaman onca urasım boşa gider...
    size kolay gele

• agalar sakınarda vurdunuz sol elin atağı olmasın assasinle ben herzaman öle koyyom
  • bu combo degil.skill + normal kendin vurusun bu.bos bos konusuosun.hoodwink skilli vurur ardindan sen normal vurursun.en basit combo felan gec bunları

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre
    al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

• quote:

Orjinalden alıntı: azzaroo

arkadaş demişki 1 sn de vurması imkansız ben size 1 sn de 13 damge vurabilirim istanbulda oturan arkadaş bvarsa gelsin elimi çeksin 1 sn nasıl 1 tusundan başlıyarak 9 tusuna kadar gidiyorum çeksin nette yayınlasın bilmeden konuşmak MANTIKSIZ Bİ SN İMKANSIZMIŞŞ BNE BU OYUNU 3 SENEDİR GUNDE 20 SAAT OYNUYORUM............

Lütfen sallama sınırlarını aşmayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

bu combo degil.skill + normal kendin vurusun bu.bos bos konusuosun.hoodwink skilli vurur ardindan sen normal vurursun.en basit combo felan gec bunları

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre
    al artık bunada değil de.yapılan en basit combo

Çok bilmiş abicim.Wariorların skilleri zaten seri olduğu için kombo yaparken demageleri 2şer 2er verir .Lütfen bilmeden konuşmayalım.Bıktım bea.Forumun başından beri millete derdimi anlatamadım.Yaptığım uygulamalı olarak şu.r+skill+r+r+skill...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_emre -- 9 Eylül 2005, 19:05:03 >

• yuuuuuh bi saniyede 8 tuşa basomuş zaten 8 attack kullanmassın o zaman bu adam safahatı 15 dakkada yazart hahahah 3 yıldır 20 saat oynomuş o zaman 4 saat mi uyuyon sallama aha bence bu beramusta level 69 u da vardır
  • heralde eleman ne okuyo ne işe gidiyo ve çok zengin güde 20saat ve pc gibi deli elektrik yakan bi makina
    pazuahuaa koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakally

yuuuuuh bi saniyede 8 tuşa basomuş zaten 8 attack kullanmassın o zaman bu adam safahatı 15 dakkada yazart hahahah 3 yıldır 20 saat oynomuş o zaman 4 saat mi uyuyon sallama aha bence bu beramusta level 69 u da vardır

• quote:

Orjinalden alıntı: azzaroo

abi comboyu size anlattım cewapları okyamam zamanım az goz karaıyla gordugum bi resim var bu kombomudur kombodur spee yoksa elinde olan skilleri koy combo canavara yapılmaz yani mantıgı yok ... czde yapılır 60 olun bence sonra oğrenin vomboyu 411 ASSASİNDİR BARBAR DİİL İSTEDİĞİNİZ SERVERA BAKIN NP BİRİNCİSİ HERZAMAN ASSASİNDİR...

rebelde20?
  • arkadaşlar 411 lvl 65 roguedir aynı zamanda çok haşin ve gaddardır
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.