beyler olımpıada tk cıktı bır ara towna cektıler herkes tkya daldı ve yattılar bende o arada apostle a kosudom bı baktım adam tkyla konusuyo normalden ben gule gule gıttım apostle a sonra party dağıldı 1 saat sonra ben geldım apostle doğru gıdıodum 2.slota gecerken bı baktım adam hala tkyla konusuyo
hadı vursana bana salak hayvan fln dıye bağırıyordu bana cok komık geldı acaba bızımde sonumuz bu adam gıbı mı olur?
adamda galiba
Butun ko oynıyanların sonu ıste acık ca belli
muhahahahahah
bende bi ara gormustum ole bisey adam gecmis talos un yanına dioki "aga kasarmısın" eslantaydı yanda kasan dts ciler gulme krizleri gecirio adamla dalga gectiler
süper yaaaa
demek böyleleride varmış
off yakında biz de öle olcaz merak etmein
bizim burdaki cafedede olmuştu. ash knight a pm atamıyorum bak basıyorum ama pm atmıyo diyodu çocuk
sonumuz böyle olacak
ohaa tk da ınat emıs vurmuyo galıba adama
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
beyler olımpıada tk cıktı bır ara towna cektıler herkes tkya daldı ve yattılar bende o arada apostle a kosudom bı baktım adam tkyla konusuyo normalden ben gule gule gıttım apostle a sonra party dağıldı 1 saat sonra ben geldım apostle doğru gıdıodum 2.slota gecerken bı baktım adam hala tkyla konusuyo
hadı vursana bana salak hayvan fln dıye bağırıyordu bana cok komık geldı acaba bızımde sonumuz bu adam gıbı mı olur?
cidden komedi heaa
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
Buraya bittim
böyle eziqlerden baske ne beklenir
işte tüm KO'cuların sonu böle olacak ben dahil....
Yakın zamanda sokaklarda otobüse bincem,hacklendim 5k pls diye dolaşan tipler görürseniz şaşırmayın..