Dersteydik. Bağırsaklarım guruldamaya başladı. Yanımda oturan kız, "Telefonun çaldı galiba" dedi (titreşimi kastederek). Bozuntuya vermeden çantamdan telefonumu çıkardım, gülümseyerek, "Mesaj gelmiş" dedim ve olmayan mesajı okudum! Hatta cevap da yazacaktım ama abartmayayım dedim.
Hemşireyim. Bir hasta gecenin üçünde sırtının kaşındığı şikayetiyle gelmişti. Nöbetçi dahiliye uzmanımız da hastanın sırtını iyice kaşıdıktan sonra, "Geçmiş olsun" deyip uğurlamıştı. Böyle hastaya bence de en iyi tedavi yöntemi bu.
Beyaz gömlek, siyah kumaş pantolon giymiş, bıyıklı, ''müsait bi yerde inebilir miyim?'' diyenlere ''eyvallah gardaş'' diyen minibüs şoförünün cep telefonun melodisi Avril Lavigne'nin ''My Happy Ending'' adlı parçasıydı (hani arabeskciydin)
Yer Antalya 3 yıldız Esnaf Lokantasındayız. Bir öğle tatilinde gidilen yemek B: ben G: garson
B: Ya abi baksana kıymalı fasulyeden kıl çıktı midem kalktı ya.. Garson tabağa doğru eğildi iyice ve şöyle dedi; G: yaaa muhim değil o amcanın kili.. (amca aşçıbaşı)
Babam Formula 1 seyrederken spikerin Schumacher 4 tekeri 7.2 saniyede değiştirdi.. demesi üzerine - Elin oğluna bak, biz 2 senedir bi tekeri değiştiremedik
Büfeyi aradım. Aradığım numaradan emin olmak için, "Büfe mi?" diye sordum. Çocuk, "Şimdilik öyle ama ilerde Allah izin verirse büyük bir market olmayı planlıyoruz" dedi. Hâlâ gülüyorum
aralarında çok güzeleller var teşekkürler.
gerçekten bazılarına baya güldüm hepsi güzel ama
bayaa bi önce olmuştu :
Ben :Pardon, Korkunç Bir Film 3 var mı ? CD satacısı : NEymiş ? CD satacısı : bizde korsan yok hep orjinal Ben :abi 3 filmin adı CD satacısı : Yok ondan
Tamamen Gerçektir
Basketbol turnuvası vardı. Arkadaşa dedim ki: ''ulan turnuvaya beni de yazmışlar.Adam başı 5 ytl para verilecekmiş.Hay kimn yazdıysa ben onun ana avrat...'' Arkadaş:''Ben yazdım.''
İkiz kardeşimden bir gün sonra saçlarımı kestirmeye gitmiştim. Berberin suratının aldığı şekli hâlâ unutamıyorum