Şimdi Ara

Komik fıkralar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar elimd daha 100'lerce fıkra var bunlara yeterli ilgi verilirse diğerlerini de yayınlayacağım..bunlardan daha komik 100'lerce fıkra.

Temel bir gün Amerika'da trafik polisi olur.Bir gün içinde en az bir ceza yazması gerekmektedir.Saat akşam beşe doğru Temel'in canı sıkılmaya başlar.Herkez trafik kurallarına uyuyor.Bu ara karşı yoldan bir bisikletli gelir Temel hemen koşarak yanına gider.
    "Dur ha uşağım saa ceza keseceğum"der.Bisikletli adam;
    "Sen bana ceza kesemezsin"der.Temel;
    "Nedenmiş haburada herkez insandur senin ne farkın var"der.Bisikletli adam;
    "Ben papazım"der.Temel;
    "Olsun senin ne ayrıcalığun var"der.Bisikletli adam;
    "Benim sağ omzumda İsa sol omzumda ise Meryem var"der.Temel;
    "Aha şimdi yedun cezayı.Bisiklete 3 kişi binmişsunuz bisiklete. (Aslında "Aha şimdi yedun cezayı" öyle değil fakat forum kuralları gereği yazamıyrum arkadaşlar.)
    Genç deve annesine sormuş
    -"Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük?"
    Anne cevap vermiş:
    -"Çölde kuma batmamak için."
    Genç deve tekrar sormuş:
    -"Peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür.
    Anne tekrar cevap vermiş:
    -"Çölde kum fırtınalarında kum kaçmasın diye."
    Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormuş:
    -"Bizim niye hörgüçlerimiz var."
    Anne deve sabırla yanıtlamış :
    -"Çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız."
    Sonunda dayanamayan genç deve sormuş :
    -"Peki biz bu hayvanat bahçesinde ne işimiz var?
    Bir kamyonun şoförü Nevşehirli muavini de Kırşehirliymiş. Bir gün kamyona 6 metre yüksekliğinde yük yükleyip yola çıkmışlar. Bir süre sonra yüksekliği 5 metre olan bir köprüden geçeceklermiş. Kırşehirli muavin sağa sola bakınmış Nevşehirli şoföre "Trafik yok geç abi" demiş.
    Atlas Okyanusu'nda giden geminin kaptanı gemide olan bütün herkesi güverteye çağırmış. Herkes gelince
    -Size bir iyi bir kötü haberim var.
    Önce hangisini söyliyeyim.
    Herkes: "İyi" demiş.
    -13 dalda oscar kazanacağız.
    51. piyade alayında yüzbaşı jack diye bir subay varmış. Bu alayda bütün herkes bu yzb'dan illallah demiş. Çünkü her girdiği iddiayı kazanıyormuş. Alay komutanı sonunda dayanamayıp yzb. jackin tayinini çıkarmayı başarmış. Ve bizim yzb. 61. piyade alayına tayini çıkmış. 51. piyade alay komutanı 61. piyade alay komutanına telefon ederek yüzbaşı için 'aman bu adama dikkat edin sakın kimseyle iddiaya girmesin. Aka kara der iddiayı yinede kazanır' diye uyarıda bulunmuş.
    61. piyade alay komutanı olur mu canım öyle şey diyip telefonu kapatmış. Neyse bizim yzb. 61. piyade alayına gelmiş ve alay komutanın karşına geçerek komutanım ben geldim' demiş. Alay komutanı:
    - Sen misin şu meşhur yzb. jack derken yzb. alay komutanına
    - a a komutanım beni hatırladınız mı demiş
    - hayır hatırlamadım
    - olur mu komutanım vietnam savaşında beraber mevzide idik siz o zaman yarbaydınız bende daha teğmendim.
    - yok canım ben o savaşa katılmadım
    - aa komutanım ben adım gibi hatırlıyorum sizin kıçınıza şaraplen parçası gelmişti. Kesin onun yara izi de kalmıştır.
    - olur mu canım sen manyak mısın ben ne o savaşa katıldım ne de kıçımda şaraplen yarası var.
    - komutanım 100$ iddiasına girerim ki sizin kıçınızda şaraplen yarası var demiş ve 100$ iddiasına girilmiş. Alay komutanı indirmiş pantalonu ve yaranın olmadığını göstermiş. yzb:
    - ah komutanım çok özür dilerim. yanılmışım buyurun 100$ ınızı demiş ve 100$ i vermiş.
    61. piyade alay komutanı sevine sevine 51. piyade alay komutanını telefonla arayarak
    - he he bu muydu her iddiayı kazanan adam.
    - ne oldu ki
    - iddiaya girdim ve kazandım
    - sakin ona kıçımı gösterdim deme!
    - nereden anladın kıçımı gösterdiğimi
    - ulan senin Allah belanı versin Allah seni kahretsin o adam senin kıçını görmek için bütün alayla iddiaya girmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resimli anlamlı güzel sözler
    11 yıl önce açıldı
    fıkralar(+16)
    18 yıl önce açıldı
    Bildiğiniz Küfürlü Tekerleme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.