Şimdi Ara

Komik Fıkralar +18 Umarım Beğenirsiniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını ögütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...

PAPAĞAN

Kadının biri bir petshop a gider ve "bir papağan almak istiyorum" der.Mehmet ismindeki petshop sahibi -"Hanımefendi elimde bir tane papağan kaldı fakat bu papağan çok küfürbaz almak istemezsiniz sanırım" fakat bir papağan sahibi olmak isteyen kadın -" Hayır almak istiyorum" der ve papağını alır. Evine geldiğinde bir bakar ki gerçekten papağan kadını her eve geldiğinde'hoşgeldin .rospu' diyerek karşılar. Buna dayanamayan kadın papağanı alır ve petshopa geri götürür. Mehmet bey bu papağan gerçekten çok terbiyesiz. Her eve geldiğimde beni hoşgeldin .rospu diyerek selamlıyor ve ben buna dayanamıyorum. Papağını geri getirdim ve paramı geri istiyorum. Fakat o anda paraya ihtiyacı olan Mehmet bey hanımefendi merak etmeyin birkaç gün bana bırakın ben terbiye edeyim daha sonra gelin alın... Kadın inanmayarak da olsa tamam der ve gider. Mehmet papağanı alır ve bir çaydanlık su kaynatır. Ne diyeceksin lan kadın eve geldiğinde diye sorar papağana -"Hoşgeldin .rospu diycem." der. Bunun üstüne papağanın kafasını kaynar suyun içine sokar ve tekrar sorar.Papağan yine aynı yanıtı verir. Bir olur , iki olur ve papağan işkenceye dayanamaz -"Hoşgeldiniz hanımefendi diycem" der. Ertesi gün kadın gelir ve Mehmet bey kadına papağanı terbiye ettiğini söyler. Kadın bunu kontrol etmek istediğini söyler ve papağana sorular sormaya başlar. Ben eve geldiğimde bana ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz hanımefendi" diyeceğim der papağan. Kadın çok şaşırır ama emin olmak için devam eder. Peki yanımda bir kız arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -" Hoşgeldiniz hanımefendiler" diyeceğim peki yanımda bir erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? -"Hoşgeldiniz beyfendi" diycem. peki yanımda 2-3 erkek arkadaşımı getirirsem ne diyeceksin? Papağan biraz duraksar ve cevap verir : -"Oğlum Mehmet suyu kaynat bu karı harbi .rospu!!!"
    Bu verilmiş olabilir!!!

MAYMUN

Adamın biri evcil maymunu ile bir bara gitmiş. Bir içki ısmarlamış, o sırada da maymunu ortalıkda dolaşıp eline ne geçirirse ağızına atıyomuş. Son olarak bilardo masasındaki bir topu mideye indirince barmen bağırmaya başlamış. -"Yav naapo bu hayvan bilardo topumu yedi". Adam da Ya o yer ,parası neyse veririm." demiş. Parayı verip çıkmışlar. Aradan bir hafta geçtikten sonra maymunlu eleman yine gelmiş. Yine bir içki ısmarlamış. Bu arada maymun da barda duran eriklere elini uzatmış. Barmende bir yandan seyrediyomuş. Maymun önce erigi .ötüne sokmuş sonra çıkarıp aazına atmış. Barmen adama dönüp -"Bu ne yaptı şimdi" demiş. - Adam: "Senin şu bilardo topu olayından sonra herşeyi ölçüp de yiyor."*

Şimdilik Bukadar Beğenirseniz Bidaha Koyarımm...
  • Papağan süper
  • ilk ikisi güzel
  • papağan süpermiş
  • İKİSİDE GÜZEL
  • Beğendiğinize Sevindim...
  • bi yerlede görmüstüm
    sanki

http://www.fikra.net/top10.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok güzel.Devamını bekliyoruz
  • Haha..Papağan gerçekten çok güzel
  • ilki süpermiş
  • alayı güsel fıkraların
  • Eğer Sizinde Çok Beğendiğiniz Fıkralar Varsa Bizimle Paylaşabilirsiniz...
  • Kekemelik Okulu

Bir kekemelik okulunda öğretmen öğrenciden şu kelimeyi okumasını ister "kedi sütü iç".Çocukda, "tedi tütü it" der.Öğretmen sinirlenir ve tekrar okumasını ister.Çocuk tekrar "tedi tütü it" der. öğretmenin saı taşmak üzeredir.Bunun üzerine çocuk"anadını tittimin tediti itedeten it tu tütü" der...

Potansiyel Ve Fiili

> Adamin kucuk oglu sorar;
    > Babacigim, 'potansiyel' ile 'fiili' arasindaki fark nedir?
    > Babasi;
    > 'Anlatayim' der.
    > Sonra karisina doner ve sorar:
    > 1 milyon dolar verseler Robert Redford 'la yatar misin?
    > Karisi:
    > Tabii, sorulur mu? Hayatta kacirmam!*
    > Bunun üzerine adam kizina 1 milyon dolar karsiliginda Brad Pitt
    > ile yatip yatmayacagini sorar.
    > Kizi:
    > Vay be! Tabii ki! Hep hayalini kurdugum sey!
    > Daha sonra adam buyuk ogluna donerek:
    > Sen 1 Milyon dolar için Tom Cruise ile yatar misin, diye sorar.
    > Buyuk oglan:
    > Evet! Neden yatmayayim? Dusunsene 1 milyon dolarla neler Yapilmaz! Bir
    > saniye beklemem!' der.
    > Bunun üzerine babasi kucuk ogluna doner ve:
    > Anladinmi oglum? 'potansiyel olarak' 3 milyon dolarin üzerinde oturuyoruz,
    > Ama 'fiili olarak' 2 .rospu ve 1 i.neyle yasiyoruz...

Vergi

Birgün ormana devlet memurları gelir ve ayılara vergiye geldik derler.
    Ayı hemen kaçar ve 'vergi memurları geldiii'diye bağırır.
    Yandaki geyik hemen sorar '' ee nolmuş?''der.
    Ayı ''Bende Kürk,karımda kürk,oğlanda kürk var''der.
    Sonra bunu cita duyar hızla''vergi memurları geldi''der.
    Maymun sorar''neden kaçıyorsun''der.
    Cita''vergi memurları geliyor''der.
    Maymun kaçarken birden düşünür:
    ''ben niye kaçıyorum ki benim g.tüm açık,karımınki açık,oğlanınki açık der.''

Şimdilik Bukadar...
  • Hepsi mükemmel fıkra. özellikle maymun ve fiili
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearEfect

Kekemelik Okulu

Bir kekemelik okulunda öğretmen öğrenciden şu kelimeyi okumasını ister "kedi sütü iç".Çocukda, "tedi tütü it" der.Öğretmen sinirlenir ve tekrar okumasını ister.Çocuk tekrar "tedi tütü it" der. öğretmenin saı taşmak üzeredir.Bunun üzerine çocuk"anadını tittimin tediti itedeten it tu tütü" der...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suikast_ -- 22 Ağustos 2008; 14:36:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: technical man

Hepsi mükemmel fıkra. özellikle maymun ve fiili

Sağol...
  • hepsi süper koptum ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.