Şimdi Ara

KOMİK NİCKLER 2 (+16)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu mesaj özel bi frekansla gonderilmistir.zekilerde hafiza kaybi aptallarda kisa sureli korluk ipnelerdede bi anlik gulumseme yapar!!!

Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarim mark

Oğlum müjde sana is buldum! nasil is büfede yedigün vereceksin... Temel ile Dursun Trabzonda Kazı yapıyorlarmış. Kaz ölmüş...

Adamin biri saçlarini önce ortadan ayiriyormus sonra liseden ayirmaya baslamis

Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

Ah kizim ah!! Ben ne salagim. Seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim. -Üzülme annecigim. Ben hepsine verdim.

Bütün bisikletlere bindim, Bisan a binemedim..
    Dünyada ibnelik olmasaydı; dünya yuvarlak olmazdı.

Dün gece seni o kadar aradımki, soğuk vücuduma dokunmanı o kadar çok istedimki, yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım. Neredeydin benim canım pijamalarım? :))

Ask bir muz kabugudur , dikkat etmezsen ayagin degil , hayatin kayar

Doga'nin Kanunu varsa Arif sag'in sazi var

Temel Kazi yapinca Fadime Hasretlikten Çatlamis:)

İki uzayli benzin istasyonuna gitmisler.biri benzin pompasini tutmus poposuna sokmus.digeri ona saskin bir bakisla: bu yaptigin normalmi? demis.digeri ise: hayir kursunsuz. demis

Boynuma sürterek gögüslerinin arasindan asagiya kalçamin yanina kadar getirip yuvasina oturttum çikan slak sesi bana güven veriyordu. Emniyet kemerini sende tak!

Askim seni seviyorum! ama parayi daha cok lakin paranin ne onemi var ,muhim olan miktari:)

Erkekler araba gibidir, dikkat etmezsen altında kalırsın.

Sen bir meleksin, dagda gezen ineksin, ot veririm yemezsin, allah belani versin...

Kadının biri mutfağa gitmiş Hamile kalmış. Neden? Cevap: Çünkü çay koymuş da ondan :)

Kadinin Biri Yildizlari izliyormus hamile kalmis neden? cevap : Yıldız kaymış :)

Kula bela gelmez hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul azmadıkça...

Sınavdan sıfır aldım ama önemli diil, önemli olan katılmaktı :)

Elleriyle beyaz vucudumu ellediler dudaklariyla emdiler,atesiyle yaktilar,bilmem ne istediler benim gibi sigaradan?

Onun sert bedenini önce avcumun icine aldim sonra kafasini dudaklarimin arasindan gecirdim o essiz sivi bana hayat veriyordu cocacola hayatin tadi..

Bir Daha Kumar oynamayacagim Bahse girerim;)

Dünya delikanli olsaydi, yuvarlak olmazdi...
    j
    apon atasözü: MANGU YENATOKI TOYOKO NOMBAKI.. türkçesi: (Göte giren şemsiye açılmaz))))):

Aslıyı sevdi kerem, Aslı için dağları deldi kerem, Aslı kerme vermedi bi kerem, Ben böyle aşkı *ikerem :)

Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki asla.

Şeytana adını sordum açmamış gül dedi. Seni seviyorum dedim gülerek manyak dedi. Bi öpücük ver dedim. Etrafına bak dedi. Zorla alırım dedim. Sende o göt varmı dedi...

Ögretmenin vurdugu yerde gül biter.Hiç morarmis gül olurmu.

Her gün agzina al! oksarcasina dudaklarinin arasinda gezdir!zevkin doruklarina ulastiginda dahada hizlan ve son Haddeye gelince macunu tükür firçayi temizle dis sagligina dikkat et!...

Dereceye girmek için çok çalisti ama hasta oldu derece ona girdi

Gülü seven dikenine katlanir, kaktüs sevenin vay haline...

Ask bir sudur, iç iç kudur, Ask bir visne iç iç Kisne...

• ellerine sağlık güzel seyler var
  • Bir tanede benim katkım olsun

Horoza sormuşlar tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan diye. Horozda: ben bu tür polemiklere girmem s...r atarım demiş....
  • Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

• quote:

Orjinalden alıntı: gökunc

Güçlü kollari ile beni koltuga oturttu..üstüme abandi..eline aldigi kocaman aletini agzima soktu..çok canim yandi ve agzimdan kanlar akiyordu..ama çürük disimi sonunda çekmişti..

Zuahhaha gerçekten güzel
  • teşekkür ederim beğendiğiniz için dahada eklemeye calıscam
  • buda benden.
    kadının biri misafirliğe gitmiş hamile kalmış neden?(kapıya kadar geçirmişler)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

buda benden.

• quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

buda benden.

bir kadın ıssız bir adaya düşmüş hamile kalmış neden ?

ali kaptanın takası gelmiş

bir kadın arabaya binmiş hamile kalmış neden ?

vites boşalmış
  • quote:

Kula bela gelmez hak yazmadıkça, Hak bela vermez kul azmadıkça...

İmzaya aldım hemen.
  • sin60 cos tutmuş
    kadın hakkı die bişi yoqtur hakkı erkek ismidir
    kahvaltı kahv7
    eli olmayan babaya nedenir?(no-el baba)
    buzdalabını nası kısırlaştırırıs?(içindeki yumurtaları alarak)
  • Dereceye girmek için çok çalisti ama hasta oldu derece ona girdi

buda benden
    bi kadın yalnızken yanında kimse yokken hamile kalmış neden?
    (cevabı hemen sölemicem!!-bulun)

• quote:

Orjinalden alıntı: _SilkRoad_

Dereceye girmek için çok çalisti ama hasta oldu derece ona girdi

buda benden
    bi kadın yalnızken yanında kimse yokken hamile kalmış neden?
    (cevabı hemen sölemicem!!-bulun)

cevap:yanlızlık koymuş doğru mu?

• evet doğru!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.