_aga bana nie dalıorsn? *sen insansın.... _aga sn insan deilmisin? *yook haywanım ben... _oo iiyece benimsemisin hayvan oldugunu bakıorm? *nabacan hayat sartları _aga bi sigara wersene) *olm git daha solucan yiyecem karnım ac.... _____________________________________ O:s.a.pls BEN: a.s pls O:abi ben seni cok sewdim pls BEN:neden pls O:bilmem içimden geldi pls BEN:tşk pls O:50 k versene pls BEN:UZZZAAAA PLLSSSS ___________________________________________ 1,kişi; s.a 2,kişi; w.a.s 1,kişi; kardeş yanda altlık yanıp sönüyor neden acaba ben yeniyim de ? 2,kişi; charın tuvaleti gelmiş ondan. 1,kişi; peki tuwalet nerde 2,kişi; ya çok uzak gel benle (kimsenin olmadığı birere gideriz ve )altlığı çıkarıp çömel buraya yap. 1,kişi; ok sağol (adam donu çıkarım oturuyor ve ben gülmekten ölüyorum ) 2,kişi; önemli değil 1,kişi; kardes hala yanıo 2,kişi; la altınamı yaptın gel şu pot alınan yerden 2. ye tıkla timizler 1,kişi; sağol 2,kişi; np 1,kişi; oh be gerçekten oldu çok sağol normal de tuvalet nerde? 2,kişi;maradonda 1,kişi;ok bb 2,kişi;bb _______________________________________________________________ adam:aga neden herkes oraya toplandı ben:kral kalp krizi geçirmiş adam:neden ben:aşırı mal isteği ve ağır dupe sonucu herife baskı olmuş kalpten gitmiş adam:tühh bee yazık,çok gençti ben:evet çok gençti mirasıda ailesine kaldı adam:şimdi nolcak aga ben:raibada kralın ölmesiyle ilgili basın toplantısı yapılcak ________________________________________________________________ s.a *a.s -agaaaaaa *ne var la -bana +8 staff ver -vermessen... *ne la vermessen -charını heklerim *zuzuzu -ciddiyim *afferim benim güsel oğluma -bak ben gm ym *bende ariel sharon um -o kim? *bosveeerr -kim sölesene gm mi o? *zuzuzu
kanka imzandada yaziyo car ne kadar
Berbat espriler...
Berbat Bencede
987987900 kere verildi
paylasım icin sagol unutmayın yapıcı olmaya calısın yıkıcı degil genede okudum ve gene hosuma gidiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme