_aga bana nie dalıorsn? *sen insansın.... _aga sn insan deilmisin? *yook haywanım ben... _oo iiyece benimsemisin hayvan oldugunu bakıorm? *nabacan hayat sartları _aga bi sigara wersene) *olm git daha solucan yiyecem karnım ac.... _____________________________________ O:s.a.pls BEN: a.s pls O:abi ben seni cok sewdim pls BEN:neden pls O:bilmem içimden geldi pls BEN:tşk pls O:50 k versene pls BEN:UZZZAAAA PLLSSSS ___________________________________________ 1,kişi; s.a 2,kişi; w.a.s 1,kişi; kardeş yanda altlık yanıp sönüyor neden acaba ben yeniyim de ? 2,kişi; charın tuvaleti gelmiş ondan. 1,kişi; peki tuwalet nerde 2,kişi; ya çok uzak gel benle (kimsenin olmadığı birere gideriz ve )altlığı çıkarıp çömel buraya yap. 1,kişi; ok sağol (adam donu çıkarım oturuyor ve ben gülmekten ölüyorum ) 2,kişi; önemli değil 1,kişi; kardes hala yanıo 2,kişi; la altınamı yaptın gel şu pot alınan yerden 2. ye tıkla timizler 1,kişi; sağol 2,kişi; np 1,kişi; oh be gerçekten oldu çok sağol normal de tuvalet nerde? 2,kişi;maradonda 1,kişi;ok bb 2,kişi;bb _______________________________________________________________ adam:aga neden herkes oraya toplandı ben:kral kalp krizi geçirmiş adam:neden ben:aşırı mal isteği ve ağır dupe sonucu herife baskı olmuş kalpten gitmiş adam:tühh bee yazık,çok gençti ben:evet çok gençti mirasıda ailesine kaldı adam:şimdi nolcak aga ben:raibada kralın ölmesiyle ilgili basın toplantısı yapılcak ________________________________________________________________ s.a *a.s -agaaaaaa *ne var la -bana +8 staff ver -vermessen... *ne la vermessen -charını heklerim *zuzuzu -ciddiyim *afferim benim güsel oğluma -bak ben gm ym *bende ariel sharon um -o kim? *bosveeerr -kim sölesene gm mi o? *zuzuzu
kanka imzandada yaziyo car ne kadar
Berbat espriler...
Berbat Bencede
987987900 kere verildi
paylasım icin sagol unutmayın yapıcı olmaya calısın yıkıcı degil genede okudum ve gene hosuma gidiyo