Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: burakmert06

öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
    kendim için tavsiyeniz üzerine canon ixus 105 almaya karar verdim.
    arkadaşımiçin için fujfilm jv 100 almak uygun olacak li-on bataryası olduğu için ancak alınacak yer konusunda link de verdiğiniz adreste ürün stok ta yok lion bataryalıolarak arkadşım için en fazla 180 tl bütçe için hangi marka modeli önerebilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=113858

canon ixus 105 için hangi hafıza kartını öerirsiniz
    ayrıca fujifilm jv 100 için hangi hafıza kartını önersiniz hd çekimi olunca fark oluyor mu
    verdiğiniz bilgiler için ço çok teşekkür ederim

• Her ikisi için de class 6 veya class 10 hafıza kartı tavsiye ederim. Çok yavaş hafıza kartları makinenin hızını da yavaşlatıyor.
  • Bugun ex1'i tam alcaktimki tek kalan teshir urunu oldugunu ogrendim. Genelde piyasada sifir fiyati 800 lira civari almakta kararsiz kaldim su an icin.
  • Zaten teşhir ürünü olduğunu tahmin etmiştim, yoksa o kadar düşmezlerdi fiyatını. Karar size kalmış.
  • Mrb arkadaşlar, iyi bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Çok araştırdım. Bu konunun da bir kısmını okudum, arkadaşlar gerçekten ilgi göstermişler. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum.

Çok iyi bilmemekle beraber iyi kötü teknik bilgi sahibihim. Ama daha bilgili arkadaşlara danışmak istedim.
    Kararsız kaldığım modeller;
    * Nikon S9100
    * Fuji F550EXR
    * Olympus SZ30-MR
    * Canon SX210

Beklentilerim şunlar: resimde yüksek netlik. renk canlılığı. ve de iyi bir optik zoom. onun dışında da fiyat/kalite performansı açısından değerlendirmelerinizi bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim, teşekkürler...
  • arkadaşlar merhaba, benimde bir digital fotoğraf makinesine ihtiyacım var, aslında kararımı vermiştim değerli yorumlarınızı da okuyarak ıxus 105 amayı düşünmüştüm ama ankarada elden alabileceğim uygun fiyata biryer bulamadım, bilen varsa paylaşsın lütfen, internetten istemiyorum. Sorum şu ki kızılayda 350 tl ye ıxus 130 buldum indirimdeymiş şuan bu fiyat nasıl alınır mı, 105 le arasında yaklaşık 100 lira var değer mi, arandur arkadaşım özellikle senin cevabını bekliyorum.
  • quote:

@fearless06 dslr-like olarak iyi makinedir ama o kadar paraya değer mi? FZ-150 çıktı şimdi ve neredeyse aynı para iki makine.

arandur son sorum

1 bu makınayı alınca lens falan almama gerek yok değilmi
    2 bu makına benım işimi görürmü
    3 bu kadar para vermeye değermi bu aletler yani önerirmisin

şimdiden çok sağol ilgin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

Mrb arkadaşlar, iyi bir fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Çok araştırdım. Bu konunun da bir kısmını okudum, arkadaşlar gerçekten ilgi göstermişler. Öncelikle herkese teşekkür ediyorum.

Çok iyi bilmemekle beraber iyi kötü teknik bilgi sahibihim. Ama daha bilgili arkadaşlara danışmak istedim.
    Kararsız kaldığım modeller;
    * Nikon S9100
    * Fuji F550EXR
    * Olympus SZ30-MR
    * Canon SX210

Beklentilerim şunlar: resimde yüksek netlik. renk canlılığı. ve de iyi bir optik zoom. onun dışında da fiyat/kalite performansı açısından değerlendirmelerinizi bekliyorum. Herkese iyi çalışmalar dilerim, teşekkürler...

Olympus'u silin, Canonu da SX220 veya SX230 yapın (210 iyi bir model değil), alın size güzel bir liste. Bu üçlü arasından seçim yapmak zor, artık özelliklerine göre ayarlarsınız.

quote:

Orijinalden alıntı: ozyeliz

arkadaşlar merhaba, benimde bir digital fotoğraf makinesine ihtiyacım var, aslında kararımı vermiştim değerli yorumlarınızı da okuyarak ıxus 105 amayı düşünmüştüm ama ankarada elden alabileceğim uygun fiyata biryer bulamadım, bilen varsa paylaşsın lütfen, internetten istemiyorum. Sorum şu ki kızılayda 350 tl ye ıxus 130 buldum indirimdeymiş şuan bu fiyat nasıl alınır mı, 105 le arasında yaklaşık 100 lira var değer mi, arandur arkadaşım özellikle senin cevabını bekliyorum.

Fiyat gayet makul. Dengeli ve güzel bir makinedir, bas-çek anlamında yeterlidir. Kibar bir yapıda olması en büyük avantaj.

quote:

Orijinalden alıntı: fearless06

arandur son sorum

1 bu makınayı alınca lens falan almama gerek yok değilmi
    2 bu makına benım işimi görürmü
    3 bu kadar para vermeye değermi bu aletler yani önerirmisin

şimdiden çok sağol ilgin için

1- evet, lensi değişmiyor bu makinelerin
    2- amatörsen ve fotoğrafçılığa giriş yapıyorsan işini gayet iyi görür. Ben olsam o kadar paraya dslr alırım ama bunu beğendiğine göre bu tip bir makine istiyorsun. hem bu tip makineleri yalayıp yutmadan dslr'den verim alamıyor kullanıcılar. yani önce yetmemesi lazım.
    3- üsttekiyle alakalı. ben bu kadar para vermezdim, 400-500 liraya 2. el Fuji S6500FD alır geçerdim. ama insanlar sıfır almaya hevesliler. 2. elde en azından riske atılan para düşük oluyor.

Son düşüncelerinizi merak ettim yazdıklarımdan sonra.

• duruş itibariyle ıxus 130, daha güzel görünüyor bende çok beğendim ama gözle görülür fark da sanki hd video gibi duruyo, 100 lira fark vermeye değermi karar veremedim, ya biraz daha bekliycem 105 bulmak için yada gidip 130 alıcam, çekim kalitesi falan aynımıdır ikisinin,
  • Maksimum 400-500 TL gibi bir rakama tavsiye alabilir miyim. Istediğim özellikler en az 3' ekran, 4x üzeri zoom, mumkunse 10x . Az da olsa manuel ayar yapabilme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Maksimum 400-500 TL gibi bir rakama tavsiye alabilir miyim. Istediğim özellikler en az 3' ekran, 4x üzeri zoom, mumkunse 10x . Az da olsa manuel ayar yapabilme..

O paraya ancak Canon SX130 olur:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=683799

Fakat 2. el veya spot alabilirim derseniz:

Fuji S6500FD
    Fuji F70 / F80
    Sony HX5V

modellerine bir bakın derim.

quote:

Orijinalden alıntı: ozyeliz

duruş itibariyle ıxus 130, daha güzel görünüyor bende çok beğendim ama gözle görülür fark da sanki hd video gibi duruyo, 100 lira fark vermeye değermi karar veremedim, ya biraz daha bekliycem 105 bulmak için yada gidip 130 alıcam, çekim kalitesi falan aynımıdır ikisinin,

Algılayıcılar farklı ama hemen hemen aynı fotoğraf performansını veriyorlar. Zaten beraber çıktı bu iki ürün. Ixus 115 te düşünebilirsiniz, full hd videosu var. Gündüz performansında Ixus 105/130 gece performansında Ixus 115 iyidir.

• quote:

quote:

quote:

öncelikle tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim
    kendim için tavsiyeniz üzerine canon ixus 105 almaya karar verdim.
    arkadaşımiçin için fujfilm jv 100 almak uygun olacak li-on bataryası olduğu için ancak alınacak yer konusunda link de verdiğiniz adreste ürün stok ta yok lion bataryalıolarak arkadşım için en fazla 180 tl bütçe için hangi marka modeli önerebilirsiniz.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=113858

canon ixus 105 için hangi hafıza kartını öerirsiniz
    ayrıca fujifilm jv 100 için hangi hafıza kartını önersiniz hd çekimi olunca fark oluyor mu
    verdiğiniz bilgiler için ço çok teşekkür ederim

önerileriniz için çok teşekkür ederim.fuji jv 100 ürününü için bimeks adresi vermiştiniz. ancak oradada webden alma imkanı yok bu ürünü. 180 tl ye kadar önerebileceğiz lion bataryalı bir ürün var mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

Maksimum 400-500 TL gibi bir rakama tavsiye alabilir miyim. Istediğim özellikler en az 3' ekran, 4x üzeri zoom, mumkunse 10x . Az da olsa manuel ayar yapabilme..

O paraya ancak Canon SX130 olur:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=683799

Fakat 2. el veya spot alabilirim derseniz:

Fuji S6500FD
    Fuji F70 / F80
    Sony HX5V

modellerine bir bakın derim.

Aslında aklımdaki model de buydu. Tavsiye için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 17 Şubat 2012; 9:00:38 >

• İlginize teşekkür ederim. (Sn. arandur). Peki son fikrinizi alayım, Nikon S9100' mü Fuji F550EXR'mi sizce. Fotografta netlik ve canlılık en önemli kriterim. Hemen sipariş geçicem..
  • quote:

İlginize teşekkür ederim. (Sn. arandur). Peki son fikrinizi alayım, Nikon S9100' mü Fuji F550EXR'mi sizce. Fotografta netlik ve canlılık en önemli kriterim. Hemen sipariş geçicem..

Bence düşük megapiksel ve daha temiz fotoğraf vermesiyle Nikon S9100 tercih edilmeli.

quote:

önerileriniz için çok teşekkür ederim.fuji jv 100 ürününü için bimeks adresi vermiştiniz. ancak oradada webden alma imkanı yok bu ürünü. 180 tl ye kadar önerebileceğiz lion bataryalı bir ürün var mı?

http://www.netsiparis.com/detay/14611047060/CASIO-QV-R100-14-1MP-4X-DIJITAL-FOTOGRAF-MAKINASI-GUMUS

http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=148980

http://www.webdenal.com/samsung-digimax-es80-gri_326116.html

• quote:

quote:

İlginize teşekkür ederim. (Sn. arandur). Peki son fikrinizi alayım, Nikon S9100' mü Fuji F550EXR'mi sizce. Fotografta netlik ve canlılık en önemli kriterim. Hemen sipariş geçicem..

Bence düşük megapiksel ve daha temiz fotoğraf vermesiyle Nikon S9100 tercih edilmeli.

quote:

http://www.netsiparis.com/detay/14611047060/CASIO-QV-R100-14-1MP-4X-DIJITAL-FOTOGRAF-MAKINASI-GUMUS

http://www.buduro.com/store/ProductDetails.aspx?productid=148980

http://www.webdenal.com/samsung-digimax-es80-gri_326116.html

bu ürünlerden hangisini daha çok önerirsiniz ayrıca önerdiğiniz ürün için hafıza kartı class 6 veya 10 olması daha mı iyi olur. tavsiyeleriniz çin teşekkürler

• Samsung PL20 tercih edin. Class 6 şart o makine için.
  • quote:

Samsung PL20 tercih edin. Class 6 şart o makine için.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim size son bir soru fuji av 200 mü samsug pl 20 mi hangisi tercih edilebilir
    fujinin pilli olması dezavantaj mı bu iki ürün arasından özellik ve kalite açısından hangisini önerirsiniz.
    şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

quote:

Samsung PL20 tercih edin. Class 6 şart o makine için.

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim size son bir soru fuji av 200 mü samsug pl 20 mi hangisi tercih edilebilir
    fujinin pilli olması dezavantaj mı bu iki ürün arasından özellik ve kalite açısından hangisini önerirsiniz.
    şimdiden çok teşekkürler

PL20 tercih edilir. Pilli olması bence dezavantaj.
  • AKADAŞLAR HEDİYE olRAK ALINACAK AMAÇ BİRAZ PROF. (OBJEKTİF AÇISINDAN VE GÖRÜNÜŞ AÇISINDAN) GÖZÜKMESİ.
    KULLANACAK KİŞİ AMATÖR GENEL ÇEKİMLERDE KULLANACAK.
    FİYAT OLARAK 300 TL YE ALINACAK.
    SİZCE BİR SIKINTI YARATIRMI YANİ SAKIN ALMA DENİLECEK BİR DURUM varMI?
    YOKSA CİHAZIN EDERİ 300 TL DİR BİR AMATÖR İÇİNCE KARŞILIGINIDA VERİR DİYEBİLİRMİYİZ?
    BÜTÇENİN 300 TL OLMASINI DÜŞÜNÜRSEK ALTERNATİF VARMI BU TARZ BİR CİHAZ İÇİN?
    ŞİMDİŞDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER İLGİNENE ARKADAŞLAR İÇİN.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/general-electric-ge-x5-141mp-27-lcd-15x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft996322&categoryId=248#Yorumlar
    Paylaş:

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.