Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

General Electric

Arkadaşlar, linkteki fotoğraf makinası hakkında ne düşünüyorsunuz?

General Electric marka hiç bir ürünü kesinlikle önermem, fason çin üretimi 2. hatta 3. sınıf kalitedeler. Bunun yerine Fuji'nin hangi makinesini alırsanız alın daha iyi bir seçim yapmış olursunuz. Aynı şekilde minicik algılayıcısı olan Nikon L23 modelinden de kesinlikle uzak durmanızı öneririm.

Üstat, öncelikle ilginize teşekkür ederim.

Zaten General Electric'in ürününü almadan önce hem araştırma yapmak istedim, ayrıca ucuz etin yahnisi muhabbeti burada da kendisini gösteriyor.

Peki Fujifilm'i neden öneriyorsunuz, sonuçta nikon daha kaliteli değilmidir_?

Bir de samsung nasıldır?

• Merhabalar aynı fiyat hangisini alsam daha iyi yorumlarınızı alabilir miyim?

Nikon Coolpix S3100
    Olympus VR-310 mi hangisi alınır???
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BAM TELİ

General Electric

Arkadaşlar, linkteki fotoğraf makinası hakkında ne düşünüyorsunuz?

General Electric marka hiç bir ürünü kesinlikle önermem, fason çin üretimi 2. hatta 3. sınıf kalitedeler. Bunun yerine Fuji'nin hangi makinesini alırsanız alın daha iyi bir seçim yapmış olursunuz. Aynı şekilde minicik algılayıcısı olan Nikon L23 modelinden de kesinlikle uzak durmanızı öneririm.

Hocam ben araştıra araştıra 800 tl ye kadar çıktım, sizce ikinci el nikon p5000 e 800 tl mi vermeliyim, yoksa 800 tl ye diğer sıfır veya daha kaliteli ikinci el cihazlara mı bakmalıyım..

• @Emirhan Sürme 800 TL iyi bütçe. Aradığın özellikleri netleştirirsen daha güzel bir öneri yaparım sana.

@ozgungorkem ikisi de iyi değil, önermiyorum. Bütçeniz nedir?

@BAM TELİ Nikon büyük firmadır ama L23 berbat bir model. Fuji en azından algılayıcıdan çalmıyor. Samsung giriş seviyesi ile Fuji giriş seviyesi yaklaşık aynı seviyededir ama modeline göre değişir.
  • quote:

@Emirhan Sürme 800 TL iyi bütçe. Aradığın özellikleri netleştirirsen daha güzel bir öneri yaparım sana.

@ozgungorkem ikisi de iyi değil, önermiyorum. Bütçeniz nedir?

@BAM TELİ Nikon büyük firmadır ama L23 berbat bir model. Fuji en azından algılayıcıdan çalmıyor. Samsung giriş seviyesi ile Fuji giriş seviyesi yaklaşık aynı seviyededir ama modeline göre değişir.

PM
  • bütçe düşük 300 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgungorkem

bütçe düşük 300 tl

O kadar da düşük değil bütçeniz. Buyrun şu modeli öneririm, hem çok kibar hem de 1/2" algılayıcısı var. Ben bir tanıdığa aldırdım, çok memnun:

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=495601
  • yalnız ben fiyata göre fuji yi seçtim yoksa canon tabiki daha iyi
  • Fotoğrafçılıkla uğraşmıyorum sade, sağlami kaliteli (bu fiyata artık ne kadar kalite oluyorsa :)) ve kullanışlı bi makine lazım.200lira bütçem var neler önerebilirsiniz.
    Fuji AV200 yi gördüm önceki sayfada hd resim ve video çekebiliyormuş, 150 liraya bu mümkün mü acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeson01 -- 14 Şubat 2012; 16:02:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

Fotoğrafçılıkla uğraşmıyorum sade, sağlami kaliteli (bu fiyata artık ne kadar kalite oluyorsa :)) ve kullanışlı bi makine lazım.200lira bütçem var neler önerebilirsiniz.
    Fuji AV200 yi gördüm önceki sayfada hd resim ve video çekebiliyormuş, 150 liraya bu mümkün mü acaba?

2. el almazsınız mümkün değil. Hd resim diye bir şey yok, bildireyim. Hd resim demek 2 megapiksel gibi dandik bi çözünürlük demektir
  • quote:

peki hangi makaları önerirsiniz?
    Şöyle söyliyim, profesyonel bişey beklemiyorum zaten bu fiyata beklenemez :) 200 liraya kadar birçok makine bulabilirim işimi görecek ama pek bilgim olmadığı için markaların, modellerin - lerini de bilmiyorum.Sonuçta 1 kere alınıyor direk özelliklere bakıp hop diye atlamak istemedim.
    canon a800 nasıldır?
  • arkadaşlar canon ixus 105 fotoğraf makinası aldım nasıl bir hafıza kartı önerirsiniz.?
    teşekkürler şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeson01

quote:

peki hangi makaları önerirsiniz?
    Şöyle söyliyim, profesyonel bişey beklemiyorum zaten bu fiyata beklenemez :) 200 liraya kadar birçok makine bulabilirim işimi görecek ama pek bilgim olmadığı için markaların, modellerin - lerini de bilmiyorum.Sonuçta 1 kere alınıyor direk özelliklere bakıp hop diye atlamak istemedim.
    canon a800 nasıldır?

Canon A800 yerine A3000 öneririm. O olmazsa Fuji AV serisine bakabilirsiniz.

@Narkozy o makineye class 4 hafıza kartı bile yeter. Kapasite size kalmış. Bence 8 GB altına düşmeyin.
  • Arkadaşlar, Fujifilm AV200 14.0MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çekim)+Çanta HEDİYELİ !!! 169 TL,
    önerirmisiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/general-electric-j1250-122mp-27-lcd-5x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft7545121&categoryId=248
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbklar

Arkadaşlar, Fujifilm AV200 14.0MP 2.7"LCD Dijital Fotoğraf Makinesi(HD Video Çekim)+Çanta HEDİYELİ !!! 169 TL,
    önerirmisiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/general-electric-j1250-122mp-27-lcd-5x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft7545121&categoryId=248

150 TL civarı bütçeye öneririm.

• fotoğraf makinası almak isityorum bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.
    bütçem 150-250 arası
    bazı modelleri sıralıyorum
    fuji av 200
    fuji jv 100
    canon a 2200
    canon a 3000
    bu makinelerden önereceğiniz hangileri ayrıca fuji av 200 pilli bu dezantaj mı. bataryalı olması daha mı iyi
    bu modellerden dışında önerebileceğimiz marka ve modeller hangileri yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmert06

fotoğraf makinası almak isityorum bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim.
    bütçem 150-250 arası
    bazı modelleri sıralıyorum
    fuji av 200
    fuji jv 100
    canon a 2200
    canon a 3000
    bu makinelerden önereceğiniz hangileri ayrıca fuji av 200 pilli bu dezantaj mı. bataryalı olması daha mı iyi
    bu modellerden dışında önerebileceğimiz marka ve modeller hangileri yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Pilli olması bana göre dezavantajdır ama belki işine gelen kullanıcılar olabilir. Ama pilli makinelerin daha kaba oldukları bir gerçek, boyut büyüyor.

250 TL bütçe olunca Ixus 105 öneririm.
  • canon a3300 299 tl ye var ixus 105 i önermişsiniz sizce bunu en uygun nereden bulabilirim şimdiden teşekkürler.
  • Ixus fotoğraf kalitesi olarak, A3300 ise video olarak öndedir. Ixus 105 teknosa mağazalarında var 250 liraya. İnternette ise buradan alabilirsin:

http://www.pratikcarsi.com/detay.asp?id=16364&CatID=46
  • teşekkürler verdiğiniz bilgiler için teşekkürler canon a 3000 299 tl ile ixus 105 240 tl iki makine arasında kaldım siz olsaydınız hangisini alırdınız baz farkları neler. yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.