Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Emirhan Sürme

Arkadaşlar 500 tl ye şu ürünü almayı düşünüyorum; sizce fiyatına göre cihazın durumu nasıl, çok bilgim yok fotoğraf makineleri hakkında, önerilerinizi söylerseniz sevinirim... Herhangi bir marka takıntım yok, konunun başında bunu gördüm hoşuma gitti bana göre güzell ama ...

http://www.pinti.com.tr/urun/sony-dsc-wx7s-162-mp-5x-optik-zoom-28-lcd-3d-carl-zeiss-lens-full-hd-dijital-fotograf-makinesi-gumus.aspx?ref=akakce&v=1.50.5

Ben o ürünü kullanıyorum ve pek tavsiye etmem. Full hd videosu çok iyi değil, görüntü pikselleri kalitesiz vs. İyi yanları panoramik çekim ve titreşimi azaltan modları.

önerebileceğiniz cihazlar var mı peki 300 tl civarında, hd video çekimi yapabilen, gece modu kaliteli olan ...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dcocuk

Flaşsız çekim yapmam ben de :) Canon A3000 IS yeterli diyebilir miyiz o zaman benim için? A3100 IS, A3200 IS, A3300 IS gibi diğer modellerin farkı nedir bu arada?

Video dışında aynı yapıdalar, tamamen pazarlama stratejisi. A3000 düşük mp sayesinde daha kaliteli pikseller oluşturuyor, daha az paraya daha lezzetli köfte sunuyor. Zaten o yüzden öneriyorum 200-250 TL bütçesi olanlara. Bence makinenin tek sıkıntısı geniş açısının 35 mm olması.

Hocam cihazın video kalitesi düşük değil mi ?

• quote:

Ben sadece liste içerisinde seçim yapmıştım. A3000 elbette daha iyi çekim yapar. Dediğiniz gibi Sony kompaktların hızları yavaştır, çıldırtır bazen. Ama titreşimsiz çekim yapmak konusunda iyiler. A3000 mümkünse tercih edin.

ok teşekkürler bakalım bi
  • Emirhan ben seni anlayamadım. 500 liralık makineyi soruyorsun sonra onu 200 liralık makineyle kıyaslıyorsun ve 300 tl lik tavsiye istiyorsun?
  • Arkadaşlar ixus 115 nasıldır? 400Tl ya buldum.
  • az önce teknosa vs gezerken realde nikon s60 gördüm

2 tane vardı kapalı kutu ve fiyatı 239tl

albenisi güzel ama alınır bi makinemi acaba
  • arkadaslar oncelıkle merhaba.
    Canon sx130 mu fujıfılm s2950 mı ıkısı arasında cok kaldım yardımlarnızı beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymamirze -- 11 Şubat 2012; 14:47:37 >
  • @JackDaniels hocam o tip makinelerde Sony modellerine T ve TX serisine yönelmenizi tavsiye ederim. En güzel sonucu onlar veriyorlar. (Mesela TX1) Bu ürün vasat çekiyor.

@badwolff03 SX130 kesinlikle daha iyi bir makine

@powerring o bütçede kesinlikle dengeli ve iyi bir makine. Zoom ihtiyacı yoksa tavsiye ederim. Video lazım değilse Ixus 105 daha ucuza alınabilir.
  • ustalar sony w580 hakkında ne dersiniz ? 16 mp , 5x zoom , 720p hd video , iAuto , sweep özellikleri var fiyat 375 lira enpazar.com diye biyerde.
    acil cevap lazım.telefonların dandik kameralarıyla çekmekten bıktım. adam gibi bir dijital makine lazım artık.
    http://www.enpazar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=85516
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ustalar sony w580 hakkında ne dersiniz ? 16 mp , 5x zoom , 720p hd video , iAuto , sweep özellikleri var fiyat 375 lira enpazar.com diye biyerde.
    acil cevap lazım.telefonların dandik kameralarıyla çekmekten bıktım. adam gibi bir dijital makine lazım artık.

Ortalama bir fotoğraf ve video kalitesi yeterli diyorsan alabilirsin. O paraya da çok iyi makineler yok zaten (2. el var sadece)

• quote:

Emirhan ben seni anlayamadım. 500 liralık makineyi soruyorsun sonra onu 200 liralık makineyle kıyaslıyorsun ve 300 tl lik tavsiye istiyorsun?

Dostum yanlış anlamışsın ben hiç bir makineyi hiç bir makineyle kıyaslamadım, ilk sorduğum 500 tl olan makinede kalitelidir paranın hakkını verir diye düşünerek bütçemi zorlayacaktım fakat yorumları okuyunca vazgeçtim, şu an ki bütçem 200-300 tl civarı bu aralıkta makine arıyorum. hala bi sonuca varamadım yardımcı olursanız sevinirim, özellikle doğa fotoğrafları, gece fotoğrafları ve video konusunda kaliteli olmasını istiyorum, uzun yıllar kullanabileceğim bir cihaz istiyorum yani..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

ustalar sony w580 hakkında ne dersiniz ? 16 mp , 5x zoom , 720p hd video , iAuto , sweep özellikleri var fiyat 375 lira enpazar.com diye biyerde.

Ortalama bir fotoğraf ve video kalitesi yeterli diyorsan alabilirsin. O paraya da çok iyi makineler yok zaten (2. el var sadece)

hacı ilk dijital foto makinem olucak orta derken iyi değilmidir yahu ? birde bu kampanya bitmeden almak lazım. birdaha 375 e nereden bulucam. hızlı cevap verirseniz çok memnun olurum.

senin dediğine göre alıcam bi yardımcı ol gözünü sevim. bu fiyata daha iyisi bulunabilirmi? bu kamera hakkında bilinen müzmin bir problem varmı? şikayetler felan varmı yani? flaşı gece çekimlerinde yeterlimidir?

birde bu site güvenilirmi acaba yahu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 11 Şubat 2012; 21:59:31 >

• merhaba ben dijital kamera almak istiyorum hepsiburada da şu an indirimde General Electric J1250

http://www.hepsiburada.com/Liste/general-electric-j1250-122mp-27-lcd-5x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft7545121&categoryId=248

sizce nasıl alayım mı markaya güvenemedim özellikleri iyi gibi görünüyor. profesyonel bir görüşe ihtiyacım var fikirlerinizi alabilir miyim
    Paylaş:

• quote:

Orijinalden alıntı: bestoforhan

merhaba ben dijital kamera almak istiyorum hepsiburada da şu an indirimde General Electric J1250

http://www.hepsiburada.com/Liste/general-electric-j1250-122mp-27-lcd-5x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft7545121&categoryId=248

sizce nasıl alayım mı markaya güvenemedim özellikleri iyi gibi görünüyor. profesyonel bir görüşe ihtiyacım var fikirlerinizi alabilir miyim
    Paylaş:

Özel mesajdan size dün yazdığım mesajı aynen buraya tekrar yazıyorum:

Bu markanın ürünlerini kesinlikle önermem. Fason çin üretimidir tüm makineleri. İllaki çok ucuz bir makine gerekiyorsa

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-av200-140mp-27lcd-dijital-fotograf-makinesihd-video-cekimcanta-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ft323113&categoryId=248

• quote:

@JackDaniels hocam o tip makinelerde Sony modellerine T ve TX serisine yönelmenizi tavsiye ederim. En güzel sonucu onlar veriyorlar. (Mesela TX1) Bu ürün vasat çekiyor.

@powerring o bütçede kesinlikle dengeli ve iyi bir makine. Zoom ihtiyacı yoksa tavsiye ederim. Video lazım değilse Ixus 105 daha ucuza alınabilir.

hocam tavsıyenız ıcın tesekkurler. Bugun teknosada 350ydı sx130. Ama kacırdım gıdemedım maalesef. Yarın vatandan sx150 almayı planlıyorum. Sıtesınde 600 yazıyor fakat %25 ındırım var sanırsam. Olmayadabılır. Sorum su, 600 lıra, canon sx150 ye deger mı degmez mı? Yardımlarnzı beklıorum.
  • Arkadaşlar 200 tl ye kadar bütçem vardı.Bende nikon s2500 almakta karar kıldıım.Sizinde yorumlarınızı merak ediyorum özellikle kullananlar çekimler nasıl?Veya başka öneriniz var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bestoforhan

merhaba ben dijital kamera almak istiyorum hepsiburada da şu an indirimde General Electric J1250

Paylaş:

Özel mesajdan size dün yazdığım mesajı aynen buraya tekrar yazıyorum:

Bu markanın ürünlerini kesinlikle önermem. Fason çin üretimidir tüm makineleri. İllaki çok ucuz bir makine gerekiyorsa

http://www.hepsiburada.com/Liste/fujifilm-av200-140mp-27lcd-dijital-fotograf-makinesihd-video-cekimcanta-hediyeli-/productDetails.aspx?productId=ft323113&categoryId=248

çok teşekkür ederim öneriniz üzerine almaktan vazgeçtim fujiye yöneldim

• quote:

Orijinalden alıntı: badwolff03

quote:

@JackDaniels hocam o tip makinelerde Sony modellerine T ve TX serisine yönelmenizi tavsiye ederim. En güzel sonucu onlar veriyorlar. (Mesela TX1) Bu ürün vasat çekiyor.

hocam tavsıyenız ıcın tesekkurler. Bugun teknosada 350ydı sx130. Ama kacırdım gıdemedım maalesef. Yarın vatandan sx150 almayı planlıyorum. Sıtesınde 600 yazıyor fakat %25 ındırım var sanırsam. Olmayadabılır. Sorum su, 600 lıra, canon sx150 ye deger mı degmez mı? Yardımlarnzı beklıorum.

Ben bir arkadaşa zorla aldırdım SX130 kampanyadan. SX150 ise onun kadar başarılı bir model olamadı o açıdan tavsiye etmiyorum.

• sımdı neden boyle dedınız ya :/ ızledıgım ve okudugum revıew lerde sx130 a cok benzıyor. Sadece 14mp. Sızın basarılı olamadı demenızın sebebı nedır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: badwolff03

sımdı neden boyle dedınız ya :/ ızledıgım ve okudugum revıew lerde sx130 a cok benzıyor. Sadece 14mp. Sızın basarılı olamadı demenızın sebebı nedır?

Evet acayip benziyorlar ama arada 2 MP fark var, bu sebeple de ISO başarımı daha düşük. Ayrıca daha pahalı. SX130 varken SX150 önermek için bir neden göremiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.