Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir başka makinada örneğin bu değerler , 1:2.6-6.2 olarak yer almış.
  • @aalicim

hizlial.com'da Z900 EXR 399 TL. Dün siparis ettim. Yorum yazilari cok olumluydu. Ancak, Sony TX1 hakkindaki yazilar da olumlu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

quote:

Orijinalden alıntı: arunas

iyi günler d90'ı her yere taşıyamadığımdan 500tl ye kadar kaliteli bir kompakt cihaz arıyorum. nikon kompaktlarından ağzım yandığı için nikon düşünmüyorum. tavsiye önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir bende araştırıyorum. Tavsiyem, eğer bütçeniz elveriyorsa "SONY Cybershot DSC HX9V" alın. Testlerde açık ara önde görünüyor. Daha hesaplı bi makine olarak da "Canon SX230 HS" alabilirsiniz. Ben ekonomik nedenlerden ötürü SX230' un siparişini vermiş bulunmaktayım :) İyi alışverişler...

HX9V önermiyorum, HX5V daha iyi fotoğraf çekiyor hem de daha ucuz. SX230 iyidir tabi.

@arunas Ixus 300 HS candır, canandır, tavsiye olunur. Dehşet performansı var.

@WinPeAcE hayırlı olsun yeni makineniz.

@lochaberus tam otomatik değil P modunu deneyin. Renk ayarını C moduna alıp renk doygunluğu, keskinlik ve kontrastı birer kademe artırır ve beyaz dengesine de dikkat ederseniz fotoğraf kaliteniz 2 kata kadar artacaktır. (basit anlamda)

@Bikes44 istanbul bilişim sıkıntılı firmadır, şöyle ki garantiyi kendisi sunar, servis veremezsin. Bir de elinde olmayan malı satar, sonra sana başka modeli itelemeye çalışır. Bunların dışında ucuza sattığı da gerçek.

Evet ya yorumları okudum kimse memnun değilmiş istanbulbilişim'den. Okudukça şaştım kaldım ama, böyle bir firma nasıl olur istanbulun en güzel yerlerinde en lüks mağazaları açıyor, cayır cayır satış yapıyormuş anlamak zor.

Esasında garanti olayı benim için önemli değil, daha doğrusu bi firma orjinal ürünü piyasa fiyatının 300 TL altında veriyorsa artık ürüne güvenmek iyi bir seçim olur bence. Gittiği yere kadar diyelim :)

Tekrar hepinize teşekkür ediyor, iyi alışverişler diliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arunas

iyi günler d90'ı her yere taşıyamadığımdan 500tl ye kadar kaliteli bir kompakt cihaz arıyorum. nikon kompaktlarından ağzım yandığı için nikon düşünmüyorum. tavsiye önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir bende araştırıyorum. Tavsiyem, eğer bütçeniz elveriyorsa "SONY Cybershot DSC HX9V" alın. Testlerde açık ara önde görünüyor. Daha hesaplı bi makine olarak da "Canon SX230 HS" alabilirsiniz. Ben ekonomik nedenlerden ötürü SX230' un siparişini vermiş bulunmaktayım :) İyi alışverişler...

HX9V önermiyorum, HX5V daha iyi fotoğraf çekiyor hem de daha ucuz. SX230 iyidir tabi.

@arunas Ixus 300 HS candır, canandır, tavsiye olunur. Dehşet performansı var.

@WinPeAcE hayırlı olsun yeni makineniz.

@lochaberus tam otomatik değil P modunu deneyin. Renk ayarını C moduna alıp renk doygunluğu, keskinlik ve kontrastı birer kademe artırır ve beyaz dengesine de dikkat ederseniz fotoğraf kaliteniz 2 kata kadar artacaktır. (basit anlamda)

@Bikes44 istanbul bilişim sıkıntılı firmadır, şöyle ki garantiyi kendisi sunar, servis veremezsin. Bir de elinde olmayan malı satar, sonra sana başka modeli itelemeye çalışır. Bunların dışında ucuza sattığı da gerçek.

Alıntıları Göster

hocam dediğiniz gibi yaptım.;
    birinci fotolar normal çekim ikinciler dediğiniz ayar ile;
     ****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri*****

• merhabalar arkadaşlar ilk defa foto makinası alacam hiç bilgim yoktu fakat okudukça çok güzel bilgiler edindim teşekkürler hepinize ve özellikle arandur hocama...

ama işin içinden çıkamıyorum istediğim özellikler : gece kaliteli foto çeken , panaromik çekimi olan, dokunmatik olmayan en fazla 500-550 civarı bi makina önerir misiniz bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murano

@aalicim

hizlial.com'da Z900 EXR 399 TL. Dün siparis ettim. Yorum yazilari cok olumluydu. Ancak, Sony TX1 hakkindaki yazilar da olumlu..

tx1 hakkında yorum aradım ben de ama pek bulamadım. olumlu yorumlarla ilgili link verebilir misin? hoşuma gitti bu makina ama almadan önce de alanlar memnun mu öğrenmek istiyorum. teşekkürler Murano
  • merhaba.ben carrefour'dan nikon s8100 aldım.makinenin gece çekimleri süper.flash'sız dahi kapalı alanda çok güzel fotolar veriyor.benim aldığımda kampanyadaydı ve 599 tl'ye 12 taksitle aldım.şu anda kampanyası bitmiş bilginize.almak isteyenler bence mutlaka bu makinayı incelemeli.full hd çekim falan var.10x optik zumlu bir model.özellikle fotoları mükemmel çekiyor.
  • @aalicim => Sony TX1 icin kapsamli bir degerlendirme yazisi:

http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_tx1_review/conclusion/

Ben bu sitedeki review'lari cok iyi ve detayli buldum.. Ornek fotograflar ve videolar da oldukca yardimci oluyor secim yaparken.

Ayrica TX1, direkt olarak arandur tarafindan da onerilen bir makine. Bu da atlanmamasi gereken bir detay..
  • 200-250 civarı öneri yaparsanız sevinirim arkadaşlar.
    Öncelik:
    Netlik ve Kaliteli ve yeterli optik Zoom olsa yeter.
  • An itibariyle Canon PowerShot SX230 HS siparişi vermiş bulunmaktayım. Kararımda youtubeda izlediğim bu makinayla çekilmiş videoların büyük katkısı oldu.Yardımlarından dolayı herkese teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar daha öcede sizden öneri aldım ve 2 makina arasında kaldım son bir öneri isteyeceği arandur ve diğer üyelerden

Sony PowerShot HX100

Panasonic Lumıx Fz 150 arasında sizce hangisii almalıyım şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalicim

An itibariyle Canon PowerShot SX230 HS siparişi vermiş bulunmaktayım. Kararımda youtubeda izlediğim bu makinayla çekilmiş videoların büyük katkısı oldu.Yardımlarından dolayı herkese teşekkür ederim.

Çok güzel makine ,hayırlı olsun , ne kadara ve nereden sipariş verdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhabalar, İstanbul bilişim diye bir sitede SX230'un fiyatı çok uygundu bende siparişi verdim. 530 TL ödedim. Umarım makine beklentilerimi karşılar :) Kullandıktan sonra tepkilerimi paylaşacağım. Tekrar sn. arandur bey'e teşekkür ediyorum...

http://www.istanbulbilisim.com.tr/powershot-sx230-hs-siyah-canon-dijital-fotograf-makinesi-en-ucuz-fiyatlari,30448.html#TabPanelStart
    Burada çok uygun fiyatı ama bu site hakkında çok iyi yorumlar duymadım ben de, sizin elinize ulaştı mı makine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fearless06

Arkadaşlar daha öcede sizden öneri aldım ve 2 makina arasında kaldım son bir öneri isteyeceği arandur ve diğer üyelerden

Sony PowerShot HX100

Panasonic Lumıx Fz 150 arasında sizce hangisii almalıyım şimdiden teşekkurler

Sorunuzu kompakt makina tavsiye bölümünde sormussunuz, aşağıdaki linkten tekrar sorurusanız size yardımcı olucak arkadaşlar mutlaka vardır. Benim gördüğüm kadarı ile örnek fotoğraflarda FZ 150 daha başarılı HX100V ye göre.

http://forum.donanimhaber.com/m_56485224/tm.htm

• Arkadaşlar Leica lensler hakkında ne düşünüyorsunuz ? kalitesi nasıldır bir sıralama yapacak olsanız kompakt makinelerde leica'yı nasıl konumlandırırsınız. Ben panasonic Lumix Dmc-FS16 yı almayı düşünüyorum. Yanlız olympus ve sony cihazlardada bu fiyatlarda makineler var özellikleri birbirine cok yakın. Sizin tercihiniz ne olurdu ? Lens kalitesi ve cihaz olarak bu cihazı tercih edemiydiniz ?
  • Canon Powershot A2200 14.1Mp
    Sony Cyber-shot DSC-J10
    NIKON COOLPIX-S3100/14 MP/5XOPTİK ZOOM/2.7"LCD EKRAN LI-ON

bu 3 ürünü düşünüyorum arkadaşlar ne düşünüyorsunuz yada bu fiyat aralığında başka öneriniz var mıdır ?
  • Arkadaşlar bende bir tavsiye istiyorum.
    Fujifilm Finepix AV250 16 MP--160-TL--AA pil ile çalışıyor.
    Panasonic DMC S1-12,1 MP - 190-TL Li-ion Batarya Paketi
    Samsung PL20/B- 14,2 MP- 180-TL , Li-ion Batarya-
    Bu üçü arasında tercih yapamadım. Gönlüm panasonic ten yana ama bir yorum video kayıtta zoom yapılmadığını yazmış. fijide varmı , yokmu billmiyorum zaten . üçüde HD video kayıt var. biri 16mp. diğeri 12 mp diğeri 14 mp
    samsung da lens dikkatimi çekti (Lens Odak Uzunluğu Samsung 7X Lens f = 5,6 - 39,2mm (35 mm filme denk: 31 - 217 mm) lens değerinin 355 mm olmasının bir önemi varmı diğerlerinde daha düşük

Karar vermemde yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

An itibariyle Canon PowerShot SX230 HS siparişi vermiş bulunmaktayım. Kararımda youtubeda izlediğim bu makinayla çekilmiş videoların büyük katkısı oldu.Yardımlarından dolayı herkese teşekkür ederim.

İstanbul bilişimden aldım bende kredi kartı tek çekimle 543 tl(sanırım 7 tl de kargosu var). Forumda yazılanlardan dolayı önce firmayı aradım müşteri hizmetlerinden ürünün stoklarında olduğunu söylediler yenilenmiş ürün falan değil dimi diye sordum hayır kesinlikle dediler 2 sene garantisi de var dediler ben de mavi renginden bir tane sipariş verdim. Cumartesi 16.40 ta sipariş verdiğim için yurtiçi kargoya pazartesi günü verebileceklerini söylediler. Kredi kartı tek çekimle almamın sebebi axess in 100 tl üzeri internet alışverişinde yüzde on çip para vermesi. yani ürün 543+7(kargo)-50 (çip para)=500 tl ye gelmiş oluyor.
    Bi haftadır internet başından ayrılamıyordum fotoğraf makinası araştırmak için şimdi kafam çok rahat...

Düzeltme: Axess kampanyadan 50 tl chip para vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aalicim -- 5 Mart 2012; 16:18:01 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: connectpeople

quote:

İstanbul bilişimden aldım bende kredi kartı tek çekimle 543 tl(sanırım 7 tl de kargosu var). Forumda yazılanlardan dolayı önce firmayı aradım müşteri hizmetlerinden ürünün stoklarında olduğunu söylediler yenilenmiş ürün falan değil dimi diye sordum hayır kesinlikle dediler 2 sene garantisi de var dediler ben de mavi renginden bir tane sipariş verdim. Cumartesi 16.40 ta sipariş verdiğim için yurtiçi kargoya pazartesi günü verebileceklerini söylediler. Kredi kartı tek çekimle almamın sebebi axess in 100 tl üzeri internet alışverişinde yüzde on çip para vermesi. yani ürün 543+7(kargo)-50 (çip para)=500 tl ye gelmiş oluyor.
    Bi haftadır internet başından ayrılamıyordum fotoğraf makinası araştırmak için şimdi kafam çok rahat...

Elinize geçtiğinde paylaşırsanız sevinirim. Ben de düşünüyorum İstanbul Bilişimden.. Sanırım %10 chippara kampanyası için tek çekim şartı da yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 4 Mart 2012; 2:11:23 >

• @cumhur45 diyafram açıklık değeri. soldaki değer geniş açıda, sağdaki değer sonuna kadar zoom yapınca diyaframın ne kadar açık kalabildiğidir. Düşük değer açık demektir, yani daha çok ışık alır. Düşük değerler avantajlıdır.

@lochaberus salt akvaryum fotoğrafı olunca fark anlaşılmıyor elbette. Oda ışığından insanları çekerek farkı inceleyebilirsiniz.

@l3ortacine16 Canon A2200 yeterli sizin için.

@fearless06 kesinlikle Panasonic

@BlıtzKrıeg kompakt makinelerde lensler tahmin ettiğiniz derecede etkili değil. Sensör çok daha önemli. FS16 bütçe 250 TL ise elbette alınabilir ama büyük beklentiler bu fiyat aralığında olmamalı.

@efe43efe o fiyat aralığında hd video bile mucize gibidir, bir de zoom istemişsiniz videoda. En düşük megapikselli ürünü alın derim.

@ScriptKidie Canon A2200 iyidir.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.