Şimdi Ara

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri***** (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.032
Cevap
35
Favori
186.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WinPeAcE

Peki son olarak
    Sony HX5V - Canon sx220 hs
    Siz olsanız hangisini seçerdiniz?

Ben HX5V alırdım. Ama SX220 de güzeldir.
  • Bana fotoğra makineleri incelemeleri için site tavsiye edermisiniz ingilizce olabilir?
  • arkadaşlar 500 tlye kadar kompakt makine önerebilirmisiniz günlük fotoğraf çekmek için f/p oranı yüksek bir alet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

@arandur
    dostum linkteki ürün ile av200 ü kıyaslayabilir misin rica etsem.
    http://www.hepsiburada.com/Liste/kodak-easyshare-m580-14mp-3-lcd-8x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft851212&categoryId=248

M580 kötüdür, kesinlikle önermem. AV200 en azından bir basamak daha iyi ve oldukça ucuz.

quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

@arandur
    Bana fotoğra makineleri incelemeleri için site tavsiye edermisiniz ingilizce olabilir?

Pek çok site var bu konuda. dpreview en meşhurlarıdır. imaging-resource, photographyblog, photozone, cameralabs diğer aklıma gelenler. Önemli olan tek sitede yazılanları kesin doğru olarak almayıp pek çok siteyi bir arada takip etmektir. Yerlilerden sadece bascek sitesini takip eder ve ciddiye alırım.

quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

arkadaşlar 500 tlye kadar kompakt makine önerebilirmisiniz günlük fotoğraf çekmek için f/p oranı yüksek bir alet

Yukarıda ve gerideki sayfada bu fiyata göre pek çok makine önerdim. İçinize sinmeyen bir şey varsa onu sorun derim.

• @arandur
    verdiginiz tavsiyelere baktim sx230 ve hx5v arasinda kaldim amacim kaliteli fotograflar ve videolar cekmek ama kafma sunlar takildi hx5v de video cekimi 1080i bu ne oluyor 1080p den ne farki var ayrica sx230 da 1080pyi 24 fps ile cekiyormus bu video akici olur mu gecisler vb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaalisahin

@arandur
    verdiginiz tavsiyelere baktim sx230 ve hx5v arasinda kaldim amacim kaliteli fotograflar ve videolar cekmek ama kafma sunlar takildi hx5v de video cekimi 1080i bu ne oluyor 1080p den ne farki var ayrica sx230 da 1080pyi 24 fps ile cekiyormus bu video akici olur mu gecisler vb

i ve p farkına takılmayın, son kullanıcı için fark önemsiz. 24 fps gayet sinematik ve güzel olur, benim kameramda 25 fps var, hep onu kullanıyorum mesela. Fps düştükçe video kalitesi arttığından 24 fps avantaj olabilir.

SX230 ve HX5V arasından içinize sineni alın, seçim biraz da sizin olmalı
  • Merhabalar, İstanbul bilişim diye bir sitede SX230'un fiyatı çok uygundu bende siparişi verdim. 530 TL ödedim. Umarım makine beklentilerimi karşılar :) Kullandıktan sonra tepkilerimi paylaşacağım. Tekrar sn. arandur bey'e teşekkür ediyorum...
  • hocam makina usa'dan yeni geldi,hiç bir ayar yapmadan otomatik çekim ile size bir kaç
    fotoğraf seçtim umarım işinize görür;
    canon power shot elph 300hs(220)

****Kompakt Makine ve Ekipman Tavsiyeleri*****

• Bende sx220 siparişi verdim.
    Teşekkürler
  • iyi günler d90'ı her yere taşıyamadığımdan 500tl ye kadar kaliteli bir kompakt cihaz arıyorum. nikon kompaktlarından ağzım yandığı için nikon düşünmüyorum. tavsiye önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arunas

iyi günler d90'ı her yere taşıyamadığımdan 500tl ye kadar kaliteli bir kompakt cihaz arıyorum. nikon kompaktlarından ağzım yandığı için nikon düşünmüyorum. tavsiye önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir bende araştırıyorum. Tavsiyem, eğer bütçeniz elveriyorsa "SONY Cybershot DSC HX9V" alın. Testlerde açık ara önde görünüyor. Daha hesaplı bi makine olarak da "Canon SX230 HS" alabilirsiniz. Ben ekonomik nedenlerden ötürü SX230' un siparişini vermiş bulunmaktayım :) İyi alışverişler...
  • @Bikes44 evet bahsettiğiniz aletler çok hoş ama bütçe şu an kısıtlı en uygunu ixus 300 hs gibi geldi fakat biraz zorlarsam sx230 veya tz18 de düşünülebilir.
  • canon sx230 hx9v den daha kaliteli çekim yapıyor.
    dpreview.com dan görebilirsiniz.
  • @arandur => Gordugum bir kac ornek videodan sonra Fujifilm Z900EXR siparisi verdim az once. Tekrar tesekkur ederim yardim ve onerileriniz icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bikes44

quote:

Orijinalden alıntı: arunas

iyi günler d90'ı her yere taşıyamadığımdan 500tl ye kadar kaliteli bir kompakt cihaz arıyorum. nikon kompaktlarından ağzım yandığı için nikon düşünmüyorum. tavsiye önerisi olan varsa şimdiden teşekkürler.

Uzun süredir bende araştırıyorum. Tavsiyem, eğer bütçeniz elveriyorsa "SONY Cybershot DSC HX9V" alın. Testlerde açık ara önde görünüyor. Daha hesaplı bi makine olarak da "Canon SX230 HS" alabilirsiniz. Ben ekonomik nedenlerden ötürü SX230' un siparişini vermiş bulunmaktayım :) İyi alışverişler...

HX9V önermiyorum, HX5V daha iyi fotoğraf çekiyor hem de daha ucuz. SX230 iyidir tabi.

@arunas Ixus 300 HS candır, canandır, tavsiye olunur. Dehşet performansı var.

@WinPeAcE hayırlı olsun yeni makineniz.

@lochaberus tam otomatik değil P modunu deneyin. Renk ayarını C moduna alıp renk doygunluğu, keskinlik ve kontrastı birer kademe artırır ve beyaz dengesine de dikkat ederseniz fotoğraf kaliteniz 2 kata kadar artacaktır. (basit anlamda)

@Bikes44 istanbul bilişim sıkıntılı firmadır, şöyle ki garantiyi kendisi sunar, servis veremezsin. Bir de elinde olmayan malı satar, sonra sana başka modeli itelemeye çalışır. Bunların dışında ucuza sattığı da gerçek.

• hocam dediklerinizi yapıp fotoları yüklerim. teşekkürler.
  • hx5v sx 230 dan nasil daha iyi resim cekiyorki. onu anlamadim biraz. butun fotograf sitelerinde travel zoom compactlarda en iyi fotograf kalitesi olarak sx220 gorunuyor gunumuz sartlarinda. ayrica hx5v ciktigindan beri soft yani keskin olmayan resimlerinden dolayi cok elestirildi. ayrica gece cekimlerinde %100 croplarda resmen camur gibi. noise reduction resmi buz gibi yapmis. fiyat performans araligina bakarak kiyaslama yapiyorsaniz o baska.
  • Hemşerim arandur, öncelikle herkese verdiğin cevaplardan dolayı teşekkür ederim.
    Sen daha önce bana sony tx1 önermiştin hoş makine ama yine de sormak istedim
    Sony Cyber-shot DSC-HX5V 579 TL
    Sony Cyber-shot DSC-WX7 545
    Fuji FinePix Z900EXR 597
    FUJİFİLM F50FD 250
    Canon SD4000 Ixus 300 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-kamera-fotograf-dijital-fotograf-makinesi-canon-sd4000-ixus-300-dijital-fotograf-makinasi-41496640/detay
    Canon PowerShot SX230 HS 530http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-canon-powershot-sx230-hs-dijital-fotograf-makinesi-76414467/detay
    Canon Ixus 300 HS 404http://www.****.com/urun/en-ucuz-canon-ixus-300-hs-dijital-fotograf-makinesi.aspx

bu makinaların içerisinde en güzel fotoğraf çekeni hangisi hiç bir fark yoksa tx1 alıcam. tabi videosu da idare eder olmalı mükemmel olmasa da.

• Arkadaşlar, makinaların objektif kenarlarında yazan , f=5-25 1:3.6-5.9 gibi rakamlar neyi ifade eder ve ifade ettikleri özellikler çekimde ne işe yarar yada yaramaz??
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.