Aşağıdaki iki sistem arasında kaldım. Dinleyen arkadaşların yorumlarını rica ederim. Seçeceğim sistemi Panasonic PV60E' de sadece sinema amaçlı kullandıracağım. Stereo dinlemek için ise audio çıkışından Hifi amfiye bağlayıp stereo kolonlardan dinleyeceğim. Fiyat performans olarak değerlendir misiniz.
Not: 615 YTL ye çıkınca Sony HT-DDW880 in fiyatına pek bişey kalmıyor bunu tercih etmek mantıksız hale mi geliyor dersiniz ?
Dostum philips i ele.fiyat performans vermez bile. ki bu setlerde subwoofer önemli. sabbas çıkar çırçıplak kalırlar. LG daha oturaklı. philips sadece HDMI çıkışa sahip. fazla artısı yok ki.600ytl satılan siyah LG seti düşün derim.her ihtiyacını karşılar.uzatmak istemiyorum. HDMI çıkışı yok sadece.veya altı 499 ytl satılan. o fiyatlarda amfili uydfulu setlerden bahsedersen orasını ayrıca işlmemiz gerek.
Sağol Dostum, Bencede Philips'in HDMI çıkış dışında pek bir avantajı yok. Daha öncede konuştuğumuz gibi komponent bağlantı ile kaliteli görüntüyü alırız diye düşünüyorum. Teknosa'san ayırttım 2 adet bu akşam bir arkadaşım ve babam için almaya gidiyorum. Haftasonu bir LG - LCD ve Panasonic Plazma'ya bağlayıp iyice test ettikten sonra yorumları paylaşırım. Fiyat çok iyi bu arada 499 YTL ye 4 adet de ayak hediye ediyorlar. selamlar....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme