Şimdi Ara

Komple Ekstrem Sistem => SATILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    KONU İÇİNDEKİ TÜM RESİMLER BANA AİTTİR!

BURSA içi elden teslim olabilir şehir dışına önce ödeme ardından kargo şeklinde yollarım ve KARGO MASRAFLARI ALICIYA AİTTİR arkadaşlar!

şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar... (DETAYLI BİLGİYİ ve ÜRÜN İLE İLGİLİ DETAYLI FOTOĞRAFLARI LÜTFEN PM YOLUYLA İSTEYİNİZ OLABİLDİĞİNCE İLANI TEMİZ TUTMAK İSTİYORUM LÜTFEN ANLAYIŞLI OLALIM)

SATILANLAR:
    İşlemci: Intel I5-2500K = ufukdemirci35 RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER
    Monitör: ASUS 23" ML238H = oossmmaan RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER
    Anakart: AsRock Z77 Extreme 4 = rabban RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    Ekran Kartı: Gainward Phantom 2 GTX670 = zeytunk RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    İşlemci Soğutucu: NOCTUA NH-D14 Premium ''3. Fanıyla Birlikte'' = hasanart RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    Optik Sürücü: LG BH10LS38 Blu-Ray Writer = AdReNaLiNe RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    SSD: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB = fbsrkc06 RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    KASA: Cooler Master 690 II Advanced = oossmmaan RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER
    PSU: be quiet! DARK POWER PRO 10 650W 80+ GOLD = sheytan_1992y RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER. (SIFIR SES! DARK POWER PRO +80 GOLD Serisi bu yılın en kaliteli PSU serisi seçilmiştir.)
    RAM: G.Skill RipJaws-Z 4*4 Kit 16GB 1.5V 1866MHZ CL9 = sheytan_1992y RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.
    HDD: Western Digital Caviar Black 2TB = designr RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR

KALAN ÜRÜNLER:

KASA İçi Fanlar;

5 Adet: be quiet! Silent Wings Pure 120mm = Tanesi 30 TL
    1 Adet: be quiet! Silent Wings Pure Slim 80mm = 20 TL

Ses Sistemi: Microlab M-200 = 80 TL (hiç bir kozmetik kusuru yoktur, temizdir.)
    Headset:harkoon RHS200 = 50 TL (Neredeyse hiç kullanılmadı)
    Klavye: Lgitech G105 = 80 TL (hiç bir kozmetik kusuru yoktur, temizdir.)
    Fare: Logitech G500 = 70 TL (hiç bir kozmetik kusuru yoktur, temizdir.)
    Gamepad: Microsoft XBOX360 Wireless Controller + Koruyucu Kılıf = 100TL (hiç bir kozmetik kusuru yoktur, temizdir.)
    Mousepad: Trust GXT Gaming Mouse Pad = 35TL (hiç bir kozmeti kusuru yoktur, temizdir.)

İşletim Sistemi: Orjinal Windows 8 PRO = 100 TL (Key alarak image dosyasını indirdim ve DVD'ye yazdım)

km

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immerwieder -- 17 Ocak 2013; 20:04:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• tşkler bu sistem bana yeterli gelmez hayırlı satışlar
  • rica ederim teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

• parçaları ayrı ayrı mı satıyorsun? yoksa hepsi toplammı?

Logitech G500'a talibim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radament -- 5 Aralık 2012; 16:57:40 >
  • inşallah kısa sürede satarsın, iyi bir sistem. Ancak önce havale sonra kargo olunca Bursa dışına satış pek mümkün olmayabilir. Bursa içi duyurunu arttır bence. Bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

inşallah kısa sürede satarsın, iyi bir sistem. Ancak önce havale sonra kargo olunca Bursa dışına satış pek mümkün olmayabilir. Bursa içi duyurunu arttır bence. Bol şans

eyvallah hocam teşekkür ettim, kovalıyoruz işte

• Çok güzel sistem. İnşallah satarsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Sistem alınır mı (REVİZE)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • işlemci soğutucu Noctua satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi immerwieder -- 10 Aralık 2012; 0:19:46 >

• Çok güzel sistem hocam sistem toparlamasaydım alıcılardan bırı olabilirdim,Kolay gelsin hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepScorp

Çok güzel sistem hocam sistem toparlamasaydım alıcılardan bırı olabilirdim,Kolay gelsin hayırlı satışlar

eyvallah çok teşekkür ederim yinede

• Cooler Master kasa oossmmaan RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.

• Anakart z77 extreme4 rabban rumuzlu arkadaşa satılmıştır. Teşekkürler kendisine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SSD OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB fbsrkc06 RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.

• Optik Sürücü LG BH10LS38 Blu-Ray Writer AdReNaLiNe RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER.

• Monitör ASUS 23" ML238H oossmmaan RUMUZLU FORUM ÜYESİNE SATILMIŞTIR. TEŞEKKÜRLER

• ekran kartı rezerve edilmiştir.

• ekran kartı satılmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: immerwieder

Anakart z77 extreme4 rabban rumuzlu arkadaşa satılmıştır. Teşekkürler kendisine.

kart yurtiçinin gevşekliğine rağmen sağ salim teslim alınmıştır. teşekkürler temiz alış-veriş için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabban

quote:

Orijinalden alıntı: immerwieder

Anakart z77 extreme4 rabban rumuzlu arkadaşa satılmıştır. Teşekkürler kendisine.

kart yurtiçinin gevşekliğine rağmen sağ salim teslim alınmıştır. teşekkürler temiz alış-veriş için..

Teşekkür ederim evet nedense yurtiçi ile yolladım bütün ürünleri herkese ama Noctuayi satın alan kisiyede kutu kırık olarak ulaşmış niyeyse bi sıkıntı var böyle umarım diğer ürünlerde bi sorun yoktur hiç biri sorunlu değildi benden çıkarken sapasağlamdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabahtan beri takipteydim gezdirdiler gezdirdiler geri götürdüler. kapanırken yakaldım gittim aldım kartı. alet sağlam sıkıntı yok o konuda allahtan.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.