Şimdi Ara

Komple masaüstü topladım sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar pek bilmediğim için sormak istedim masaüstü bilgisayar topladım sizce nasıl uyumlu bi yanlısım varmı yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t0xit -- 30 Aralık 2014; 15:20:12 >

• Kasada psu var mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yokmus hocam baktımda onu ne şeçim hardiskde yok o var elimde bi
  • Uyumsuz olmuş arkadaşım. 3000TL'lik sisteme 1600Mhz Ram koymuşsun buda sistemin performansını düşürür.
  • bilmiyorum işte tavsiyeniz ne olur bu fiyatada daha iyisi değiştirmem gereken bişi varsa sölerseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlbayrakOguzhan

Uyumsuz olmuş arkadaşım. 3000TL'lik sisteme 1600Mhz Ram koymuşsun buda sistemin performansını düşürür.

Yavaş salla.1600mhzlik ramle 2133lük ramin oyunlarda farkını anlayamazsın bile.Öyle sistemde performans düşmesi de olmaz.
  • hocam bana bi yardımcı olsanız yenı yılda zam var denıyor bide zaten dolar yeterınce uctu benım butcem uc asağı 5 yukarı bu daha ıyı olurmu değişmesi geren birsey varmı hafta sonuna almayı dusunuyorum bilgisayarı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem sizce nasıl?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-carbide-serisi-champ_spec-02-80plus-650w-kirmizi-fanli-midt-atx-kasa.html#yorumlar
    Kasa yerıne bunu alın. Bir de HDD alıp toplayabılırsınız.

• teşekkurler hocam onu ekliyim ben bide onun dışında bi sıkıntı yok sanırım artık bi alması kalıyor
  • Benim demek istediğim 3000TL vermişken neden 1600Mhz alsın ileriye dönük illaki 1866 veya 2133Mhz gerekecektir. senin dediğinde tabiki doğru ama şuanlık !
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanOzerS

quote:

Orijinalden alıntı: AlbayrakOguzhan

Uyumsuz olmuş arkadaşım. 3000TL'lik sisteme 1600Mhz Ram koymuşsun buda sistemin performansını düşürür.

Ne alakası var ? Oyun için kullanılacak bir sistemde 1600MHz bellek hızı gayet yeterli.

İleriye dönük olarak 1333-1600Mhz Ramler yetersiz kalacaktır.
  • t0xit kullanıcısına yanıt
    Baska sıkıntısı yok. Şimdiden hayırlı olsun .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.