Şimdi Ara

Bilgisayarı topladım , peki ya windows ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemi topladıktan sonra windows için para mı vermek zorundayız ? Bilgisayarcılar orjinal windows atıyorlar 20 tl ye bu sağlıksız mı olur ? Yol gösterirseniz aklında soru işareti olanlar faydalanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vatan inventus gibi mağazalarda çakma windows kurduramazsın. işletim sistemini 300lira civarlarında satıyorlar. formatı kendin atsan daha iyi olur.
  • g2a, kinguin gibi internet sitelerinden 50 tl ye alabilirsin şahsen ben öyle yaptım.
  • Hocam bilgisayarcı format atıyor windows 10 . 20₺ atıyorlar orjinal.Onlara yaptırsam? Yada kendim nasıl nereden yapabilirim ?

• Bilgisayarcilarin attığı orjinal değil. Kırılmış Windows kullanıyorlar.

• 20 liraya orjinal windowsu bırak orjinal windows logosu bile atamazlar eger illa para vermeden kurucam diyorsanız windows 10 iso dosyasını flasdiskinize indirin anakartınızı flash modda başlatın usb den uefi sürümle kurun ücretsiz 3 ay mı ne kullanabiliyorsunuz ögrenciyseniz dreamsparkdan key almayı deneyin degilseniz kinguin veya g2a hiç olmadı amazondan alın key gitsin ömür boyu kullanırsınız zamanında bende oem windows 8 almıştım şimdi windows 10a ücretsiz güncelledim.

• https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO
    Buyrun indirmek istediginiz sürümü seçin indirin usb ye kurun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenciysen Dreamspark aracılığıyla ücretsiz edinebilirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam korsan win7 bilgisayarcılarda veya kendin at (orjinalleştirme programı kullan win 10 a ücretsiz geç o pc korsan olmadan orjinal win 10 olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.