Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Komple Satılık Sistem Ryzen 5 1600 Af Fiyat Düştü !! Satın Al 23 Ekim 2021 12:04 1 1 Komple Satılık Sistem Ryzen 5 1600 Af Fiyat Düştü !! Herkese kolay gelsin, hayırlı günler. Sistem geçen sene Gamehgaraj'dan hazır sistem olarak alındı. Monitör ve diğer ekipmanları ben ekledim.Amd Ryzen 5 1600 AF 12 NMBiostar b450m anakartİnno 3D 1650 SuperBalistic 8 gb 3200 Mhz CL16 Ram700w powergamegaraj kasa ve fanlarAsus 23 inç 60 hz 5 ms monitör Rampage Mesh Plus KulaklıkOyuncu klavye ve mouse ile beraber gönderilecektir. Detaylar resimlerde mevcuttur. Tüm ürünlerin kutusu ve garantisi mevcuttur.Sistem Gaziantep/Nizip'tedir. Şehiriçi elden, Şehir dışı alımlarda Havale/Eft sonrası yurtiçi kargo ile indirimli gönderebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Rampage SN-RW 06 Ped Hasarlı Kulaklıklar 75 Lira (ALINIK) 1060 6 GB ARIYORUM Corsair Glaive Rgb Pro Gaming Mouse Kapalı Kutu Sıfır Ürün 350 Türk Lirası Komple Satılık Sistem Ryzen 5 1600 Af Fiyat Düştü !!