Şimdi Ara

Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: keyst

quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

hiç bir tankın gerçek kompozit zırhı hakkında bilgi bulabileceğini sanmıyorum
    bulduğun bilgilerde %90 ihtimalle ya yanlış çıkacaktır yada içerisinde büyük miktarda eksik bilgi olacaktır
    keşke daha kolay bir konu seçseydin

abi 30 sayfa doldurayımda tek . gerisi gözümde kalmadı zaten su yorumlara baksana nerdeyse vatan haini diyecekler. alt tarafı bir araştırma

yukarıdaki diger kişilerin yazdığı yorumları okumadım
    vatan hainliğiyle alakası yok
    bilgi değerlidir, hele ki önemli bir bilgiyse çok daha değerlidir
    dünyada tanklarında bu zırhları kullanan ülkelerin hiç biri gerçek bilgileri ve değerleri vermez, vermesi düşünülemez bile
    30 sayfa bence çok kullanılan maddelerin tek tek ıvır zıvırlarına detaylıca deginebilirsen 30 sayfaya yaklaşabilirsin
    daha önceki mesajımda söylediğim gibi senin bulabileceğin tüm kaynaklar ya sahtedir yada kullanılan malzemelerin oranları hatalı/eksik tir
    ha bunu senin hocanın da anlayacağını sanmıyorum (bu zırhların imalatında çalışıyorsa orası ayrı)
    son olarak tekrarlayım
    keşke başka bir konu seçseydin

• quote:

quote:

quote:

hiç bir tankın gerçek kompozit zırhı hakkında bilgi bulabileceğini sanmıyorum
    bulduğun bilgilerde %90 ihtimalle ya yanlış çıkacaktır yada içerisinde büyük miktarda eksik bilgi olacaktır
    keşke daha kolay bir konu seçseydin

abi 30 sayfa doldurayımda tek . gerisi gözümde kalmadı zaten su yorumlara baksana nerdeyse vatan haini diyecekler. alt tarafı bir araştırma

yukarıdaki diger kişilerin yazdığı yorumları okumadım
    vatan hainliğiyle alakası yok
    bilgi değerlidir, hele ki önemli bir bilgiyse çok daha değerlidir
    dünyada tanklarında bu zırhları kullanan ülkelerin hiç biri gerçek bilgileri ve değerleri vermez, vermesi düşünülemez bile
    30 sayfa bence çok kullanılan maddelerin tek tek ıvır zıvırlarına detaylıca deginebilirsen 30 sayfaya yaklaşabilirsin
    daha önceki mesajımda söylediğim gibi senin bulabileceğin tüm kaynaklar ya sahtedir yada kullanılan malzemelerin oranları hatalı/eksik tir
    ha bunu senin hocanın da anlayacağını sanmıyorum (bu zırhların imalatında çalışıyorsa orası ayrı)
    son olarak tekrarlayım
    keşke başka bir konu seçseydin

Öncelikle hocamın bu işle bir alakası yok oda şasırdı herkez araba ve özellikle motor aksanı seçerken benim çıkıp tanklar için kompozit zırh demem baya şaşırttı işin aslı ben bulurum birşeyler demiştim işin aslı birazda gaza geldim ama gerçekten çok zor bir konuymus. Ama şöylede birşey var eğer ben bunu başarabilirsem açık ara en iyi proje bulur bu derside yüksek bir notla geçerim çünkü herkez somun,civata,flanş,crank,mil,şaft gibi parçalara yöneldi ... ben de şansımı deniyeceğim genede ama artık konu değişikliği mümkün değil, yani ya bu olacak ya da ben seneye dersi tekrar alacağım öyle söylüyeyim :) biraz trajikomik bir durum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Arkadaslar üniversite için araştırma yapıyorum "TANKLAR İÇİN KOMPOZİT" ZIRH konusunu araştıracağım.(araştırmalarım sürüyor)

aranızda bilgisi olan varmıdır
    hammade ve fabrika içi işlemler cıkıs hangi makinalarda nasıl üretildiği ayrıca tanka nasıl giydirilme yapıldığı hakkında detaylarıyla veya elinizde ne varsa bilgi verirmisiniz....ARKADASLAR GELEN YORUMLAR ÜSTÜNE RESİMLERİ EKLEME İHTİYACI DUYDUM.
    RESİMDE ÖRNEK OLARAK BALATA VERİLMİŞ BENİM BUNUN TANK İÇİN KOMPOZİT ZIRH VERSİYONUNA İHTAYACIM VAR KISACA  Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ?
     Kompozit Zırh Hakkında Bilgi Lazım ?

Bor kullanarak yapılır. Ama dış güçler boru islememize engel olduğu için yapamıyoruz. Öncelikle kendi teknolojilerimizi geliştirip bor islememiz lazım gerisi çok kolay

Bor ile gelişmeler yapılıyor diye biliyorum Türkiye'de işlenmeden satılan bor çok ucuza gidiyor şimdi işleyipte satışa sunalacak ne kadar zaman alır bilmiyorum

doğrudur bir çeşidi olan bor-karbür zırh olarak. suanda sadece yeni ALTAY tankında olacak diye bir bilgim var

Geç bile kalındı ama ne demişler geç olsun güç olmasın mesela Almanya 2030 yılında benzinli araçların üretilmesini kaldırmak istiyor taslak geçti mi bilmiyorum bizde elektrikli araba üretmeye kalkıştık adım attık daha doğrusu güzel birşey ama ilerlemek gerekiyor tak diye olacak iş değil tabii bunlar herşeyin hayırlısı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.